اسدالله کرد فیروزجائی

در حال نمایش 6 نتیجه

حقیقت ماندگار – کتاب سوم: عقاید شیعه

۵۰,۰۰۰ تومان

مؤلف کتاب را در شش فصل با عنوان های: توحید از منظر قرآن و روایات، نبوت از نگاه احادیث و دانشمندان شیعه، تحریف قرآن از نگاه احادیث و دانشمندان شیعه، امامت از نگاه احادیث و دانشمندان شیعه، غلو از نگاه احادیث و دانشمندان شیعه و مهدویت؛ باور مشترک اسلامی نگاشته و درباره شیعه و عقاید شیعه در مقدمه چنین آورده است:

شیعه مولود طبیعی اسلام است و پیدایش آن نیز نتیجه طبیعی اسلام و نمایانگر اندیشه ای است که دعوت اسلامی در راه رسیدن به کمال مطلوب خود، از طرح آن ناگزیر می باشد. از این رو، تشیع سیمای حقیقی اسلام است که پیشینه آن به عصر نبی اکرم اسلام برمی گردد و بعد از ختم رسالت نیز در خلافت ظاهری امام علی بروز و ظهور یافت. شیعه با الهام از اهل بیت در همه ابعاد به ویژه در بعد اعتقادی، بیش از هر چیز بر کتاب و سنت پیامبر تاکید می ورزد. بر همین مبنا بود که امام علی حاضر نشد در شورای شش نفره به غیر کتاب خدا و سنت رسولش بیندیشد.

در اندیشه شیعه اثناعشری، امام، جانشین و وصی پیامبر قلمداد می شود و آنان هیچ گاه امام را پیامبر نمی دانند و معتقدند که بین آن دو فرق هایی هست. لذا نویسنده در صفحه 73 کتاب درباره فرق بین پیامبر و امام چنین آورده است:

1. از اخبار استفاده می شود که امام تشریع کننده نیست؛ چنان که امام باقر در تفسیر آیه «اَطِیعُوا اللَّهَ وَ اَطِیعُوا الرَّسُولَ وَ اُولِی الْاَمْرِ مِنْکُمْ» می فرماید: « هِیَ فِی عَلِیٍّ وَ فِی الائِمَّه جَعَلَهُمُ اللهُ مَوَاضِعَ الانبیاء غَیرَ اَنَّهُم لا یُحِلُونَ شَیئاً و لَایحَرِّمُونَهُ »؛ مراد از اولی الامر، امام علی و دیگر ائمه اند. خداوند آنها را در جایگاه انبیا قرار داد؛ با این تفاوت که آنان حلال و حرامی را دریافت نمی کنند.

از تعبیر« غَیرَ اَنَّهُم لا یُحِلُونَ شَیئاً و لَایحَرِّمُونَهُ » تفاوت امام با انبیاء مشخص می شود؛ زیرا بر اساس این روایت، بر انبیاء حلال و حرام نازل می شود؛ ولی بر ائمه چنین معارفی نازل نمی شود.

2. شیعیان معتقدند که اگرچه بر امام الهام می شود و او با عالم غیب ارتباط دارد؛ چنانکه در قرآن چنین الهامی به مادر حضرت موسی نسبت داده شده و آمده است: «و اوحینا إلی ام موسی ان ارضیعه»؛ ما به مادر موسی الهام کردیم که او را شیر بده. و این نوع وحی و الهام، با وحی انبیاء متفاوت است؛ زیرا پیغمبر رسماً با عالم غیب تماس دارد و فرشته وحی را می بیند و ملکوت جهان هستی را رؤیت می کند؛ ولی ارتباط امام، به چنین مرتبه ای نیست.

در ادامه، مؤلف عناوین فصل چهارم را چنین برمی شمارد: ویژگی های امام از دیدگاه شیعه، برخورداری از عصمت، افضلیت از دیگران، انتصابی بودن امام، امام و خلیفه بعد از پیامبر، امامت و نزول وحی و امامت و نسخ احکام.

همچنین وی درباره انتصابی بودن امام نیز چنین می نویسد:

قرآن کریم در آیات متعددی، به انتصابی بودن امامت اشاره دارد که به نمونه هایی از آنها اشاره می شود:

1.قرآن می فرماید: « وَ إِذِ ابْتَلی‏ إِبْراهیمَ رَبُّهُ بِکَلِماتٍ فَاَتَمَّهُنَّ قالَ إِنِّی جاعِلُکَ لِلنَّاسِ إِماماً »؛ به خاطر آورید هنگامی که خداوند ابراهیم را با وسایل گوناگونی آزمود و به او خوبی از عهده آزمایش ها برآمد. خداوند به او فرمود: من تو را امام و پیشوای مردم قرار دادم.

خداوند در این آیه، خطاب به حضرت ابراهیم می فرماید: من تو را امام مردم قرار دادم؛ یعنی امامت را خداوند تعیین می کند، نه خلق خدا.

2.قرآن کریم در آیه ای دیگر می فرماید:

« إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَی آدَمَ وَ نُوحًا وَآلَ إِبْرَاهِیمَ وَ آلَ عِمْرَانَ عَلَی الْعَالَمِینَ »؛ خداوند آدم و نوح و آل ابراهیم و آل عمران را بر جهانیان برتری داد. آنها فرزندانی بودند که از نظر تقوا بعضی از بعض دیگر گرفته شده بودند؛و خداوند، شنوا و داناست.

مقصود از «اصطفی» در این آیه همان برگزیدگی و انتصاب از نظر نبوت و رسالت و یا به عبارت دیگر، زعامت و رهبری است. در آیه پس از آدم و نوح، از خاندان ابراهیم و عمران سخن به میان آمده است.

حقیقت ماندگار (دوره چهار جلدی)

۲۴۵,۰۰۰ تومان

حقیقت ماندگار مجموعه ای چهارجلدی در تبیین خطوط کلی حوزه های تاریخ تشیع، میراث حدیثی شیعه، عقاید و فقه شیعه است.

مؤلف کتاب اول: تاریخ تشیع، را در هشت فصل نوشته است که کلیات، مؤلفه های شیعه، شکل گیری هسته اولیه شیعه، شیعه در عصر خلفا، شیعه در عصر امام حسن تا امام سجاد، شیعه در دوران امام باقر تا عصر غیبت، جریان ها و فرقه های شیعه و چرایی شکل گیری آنها و شیعه از عصر آل بویه تا عصر صفویه عنوان های مطالب این کتاب هستند.

کتاب دوم: میراث حدیثی شیعه (ریشه ها و رویش ها) در سه بخش نوشته شده است که نقل حدیث در عصر رسالت و پس از آن، سرچشمه علم پیشوایان شیعه و چگونگی شکل گیری و تدوین حدیث شیعه عنوان های مطالب این کتاب هستند.

همچنین کتاب سوم: عقاید شیعه، در شش فصل با عنوان های: توحید از منظر قرآن و روایات، نبوت از نگاه احادیث و دانشمندان شیعه، تحریف قرآن از نگاه احادیث و دانشمندان شیعه، امامت از نگاه احادیث و دانشمندان شیعه، غلو از نگاه احادیث و دانشمندان شیعه و مهدویت؛ باور مشترک اسلامی نگاشته شده است.

در کتاب چهارم: فقه شیعه، به چگونگی شکل گیری فقه امامیه، منابع دست یابی به احکام شرعی، مسئله ی امکان نسخ احکام توسط امام، چیستی تقیه در فقه و دلایل مشروعیت آن و در نهایت تبیین حقیقت تولی و تبری پرداخته شده است. فقه امامیه مبین بایدها و نبایدهای رفتاری در حوزه ی سلوک فردی و اجتماعی و همچنین احکام وضعی است، که مجموعه ای از قوانین، مقررات و احکام شرعی را به نمایش می گذارد.

راهکارهای تقویت ولایت پذیری مجاهدان

۷۵,۰۰۰ تومان

ضروری بودن تقویت ولایت پذیری را شاید بتوان چنین توضیح داد که بر فرض ولایت گریزی و اطاعت نکردن از ولایت و بی توجهی به فرامین آن، مسلمانان، به ویژه مجاهدان – که در خط مقدم مبارزه با استکبار قرار دارند – گرفتار تفرقه و چنددستگی می شوند، که نتیجه اش جز شکست و وادادگی نخواهد بود.

از همین رو، نویسنده در تلاش است در این کتاب، به راهکارهای تقویت ولایت پذیری در میان مجاهدان فی سبیل اللله بپردازد و آن را در هشت فصل تبیین کند:

 

فصل اول: مفاهیم و کلیات

فصل دوم: ویژگی های ولی امر در قرآن و سنت

فصل سوم: آثار ولایت پذیری برای مسلمانان در ابعاد مختلف

فصل چهارم: آثار و نتایج ضعف در ولایت پذیری

فصل پنجم: ریشه ها و عوامل ضعف در ولایت پذیری

فصل ششم: راهکارهای تقویت ولایت پذیری مجاهدان

فصل هفتم: ولایت در جهاد

فصل هشتم: جمع بندی

جهاد کبیر: چیستی، چرایی و چگونگی

۸۵,۰۰۰ تومان

مسئله این تحقیق آن است که، برخی نفوذ و سلطه گری دشمنان و کافران در حوزه های گوناگون را بی مبنا و توهمی بیش نمیدانند و در نتیجه مقابله با آنها و مقاومت در برابر خواسته های آنان که همان «جهاد کبیر» است را امری غیرلازم می دانند. بر این اساس، جهت فهم درست جهاد کبیر و فلسفه پرداختن به آن و همچنین ارائه راهکار و چگونگی پرداختن به آن، این پرسش مطرح می شود که «جهاد کبیر» یا ترک اطاعت از کافران چیست؟ و چرا باید به آن پرداخت؟ و راهکار پرداختن به آن چیست؟
این تحقیق درصدد است بر اساس دیدگاه امام خامنه ای (مدظله العالی)، به این سه پرسش اساسی پاسخ علمی و منطقی دهد، که از چهار فصل شکل گرفته است:

فصل اول: چیستی جهاد کبیر؛
فصل دوم: چرایی جهاد کبیر؛
فصل سوم: چگونگی جهاد کبیر؛
فصل چهارم: جمع بندی؛

سیمای پاسدار مطلوب در قرآن و سنت

۸۵,۰۰۰ تومان

پاسدار مطلوب اسلام و تراز انقلاب و نظام جمهوری اسلامی از نظر اعتقادی، اخلاقی و ارزشی چه شاخص هایی دارد؟

و چگونه می شود با نهادینه سازی این شاخص ها سپاه را با همان اهداف، آرمانها و انگیزه های الهی که بر اساس آن بنا شد در سنگر دفاع از انقلاب نگه داشت؟

کتاب «سیمای پاسدار مطلوب در قرآن و سنت» که ترسیم کننده سیمای نسبتا کامل و جامعی از یک پاسدار حقیقی در آینه کتاب و سنت و با اتکا به نظرات و بیانات امامین انقلاب است به سامان رسیده است، برای پاسخ گویی به این نیاز در سه بخش زیر تدوین گردیده است:

 

بخش اول: ویژگی های فردی؛ که نظام عقیده و عمل پاسدار مطلوب را در سه حیطه شناختی، گرایشی و رفتاری بررسی می کند.

بخش دوم: ویژگی های اجتماعی – سیاسی؛ که به ویژگی های اجتماعی و سیاسی پاسدار مطلوب می پردازد.

بخش سوم: ویژگی های سازمانی؛ که در سه محور «توانمندی سازمانی»، «توانمندی نظامی» و «توانمندی اطلاعاتی – امنیتی» مطرح می شود.

نبرد شیعی شیعی (راهبرد جدید دشمن برای تضعیف مقاومت اسلامی)

۸۰,۰۰۰ تومان

طبیعی است وقتی در هر مذهب افراط گرایی و تجاوز از اعتدال وجود داشته باشد و پیروان آن افراط گرا گرفتار خشونت شده باشند، پیروان دیگر ادیان و مذاهب نسبت به آن مذهب بدبین می شوند و سعی می کنند از آن فاصله بگیرند.
افراط گرایی در میان برخی از شیعیان نیز همین نتیجه را می دهد.
وقتی ملت های غیر مسلمان جهان بفهمند گروهی از مسلمانان، گروه دیگر از خودشان را بدون معیار و ملاک تکفیر می نمایند، یاد در عزای پیشوایان خود بدنشان را مجروح می کنند، یا نسبت به مقدسات همدیگر توهین می نمایند و مانند آن، نسبت به آنها بدبین می شوند و به خود می گویندمسلمانان دست به اعمالی می زنند که با عقل و منطق هم خوانی ندارد.
در صورتی که مسلمانان ناب و شیعیان واقعی هرگز افراط گرا نیستند و افراط گرایی را نیز بر نمی تابند و آن را بر خلاف دستوران قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) می دانند.

کتاب «نبرد شیعی شیعی» به دلیل معرفت افزایی و توانمندسازی فرهنگی مردم در برابر خطرهای تشیع افراطی تالیف شده است و هشت فصل دارد:

فصل اول: کلیات. در این فصل تلاش شده است به کلیات مباحث از جمله مفهوم شناسی واژگان، ضرورت و پیشینه بحث، تاریخچه و مانند آن پرداخته شود.

فصل دوم: شاخصه های تشیع افراطی.

فصل سوم: فرایند و پیامدهای افراطی گری در شیعه.

فصل چهارم: سنجش اندیشه تشیع افراطی با اندیشه سلفی تکفیری اهل سنت.

فصل پنجم: راهکارهای برون رفت از افراطی گری.

فصل ششم: درآمدی بر جریان های شیعی در عراق.

فصل هفتم: ابزارهای رسانه ای تشیع افراطی.

فصل هشتم: جمع بندی و نتیجه گیری.