جستجو
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 481
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 89
- امام و رهبری 30
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 134
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 48
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
- حسن چگنی 1
- حسین شاهبازپور 1
- ابراهیم نصرالله پور 1
- اسدالله کرد فیروزجائی 1
- آیت مظفری 1
- عبدالله ابراهیم زاده 1
- علی اصغر الهامی نیا 1
- علی کارشناس 1
- سید رضا سیدنژاد 1
- سید قوام الدین حسینی 2
- غلامرضا ویسی 1
- صفر سفیدرو 1
- محمود پاکیزه 2
- مرتضی نجفی 1
- مجید منتظرزاده 1
- قدرت الله بهرامی 1
- لطفعلی لطیفی پاکده 1
- نعمت الله یوسفیان 2
Showing all 7 resultsSorted by latest
راهبردهای تعالی معنوی انسان در قرآن
کتاب حاضر در چهار فصل : کلیات ، انسان شناسی و تعالی معنوی ، تعالی معنوی انسان در قرآن ، راهبردهای تعالی معنوی انسان تهیه و تدوین گردیده است . ازنظر پدیدآورنده راهبردهای تعالی همان راهکارهای مناسب انسان برای رسیدن به تعالی معنوی می باشند ، یعنی هر عاملی که به نحوی در شکوفا سازی استعدادهای مثبت فطرت انسانی و یا در تعدیل و کنترل صفات منفی موثر واقع گردد، از راهبردهای تعالی و رشد انسان به حساب می آید . در نگاه کلی به این مجموعه نتیجه گیری در دو فراز با ارائه مدل انجام گرفته است فراز اول : رابطه راهبردها با تعالی معنوی انسان فراز دوم : رابطه متقابل بینش ، گرایش و کنش
سیمای عبادت در اسلام
عبادت مطلوب اسلام عبادتی خالصانه، خاشعانه و با حضور قلب و بدور از آفاتی چون ریا است.
در این نوشتار ویژگی های عبادت مطلوب از دیدگاه قرآن و سیره و سنت پیامبر(ص) و اهل بیت او و اصحاب برگزیده ایشان ترسیم شده است و در حد مقدور تلاش شده مطالب کتاب در عین مستند بودن، متنوع و جذاب نیز باشد. امید است مورد خشنودی حضرت حق قرار گرفته و منشاء تغییر نگاه و رفتار ما به عبادت اسلامی گردد.
بصیرت دینی( بصیرت برآمده از دین)
بصیرت دینی دو مرحله دارد:
1-«بصیرت نسبت به دین» که مراد از آن بینش صحیح، جامع، نظامند و عمیق همراه با گرایش قلبی نسبت به اسلام ناب است که زمینه ساز انجام اعمال صالح می گردد.
2- « بصیرت بر آمده از دین» که مراد از آن بینایی قلبی، درک باطنی، بینش روشن نسبت به حقایق ( از جمله خود دین) است که در پرتو «ایمان و التزام قلبی» و «پای بندی عملی به اسلام» از جانب خدای رحمان به انسان اعطا می شود.
پژوهش پیش رو، کاوشی در بصیرت دینی به معنای دوم است که در سه بخش اساسی، چیستی، چرایی و چگونگی ارتقاء آن سازمان یافته است.
سیمای پاسدار مطلوب در قرآن و سنت
پاسدار مطلوب اسلام و تراز انقلاب و نظام جمهوری اسلامی از نظر اعتقادی، اخلاقی و ارزشی چه شاخص هایی دارد؟
و چگونه می شود با نهادینه سازی این شاخص ها سپاه را با همان اهداف، آرمانها و انگیزه های الهی که بر اساس آن بنا شد در سنگر دفاع از انقلاب نگه داشت؟
کتاب «سیمای پاسدار مطلوب در قرآن و سنت» که ترسیم کننده سیمای نسبتا کامل و جامعی از یک پاسدار حقیقی در آینه کتاب و سنت و با اتکا به نظرات و بیانات امامین انقلاب است به سامان رسیده است، برای پاسخ گویی به این نیاز در سه بخش زیر تدوین گردیده است:
بخش اول: ویژگی های فردی؛ که نظام عقیده و عمل پاسدار مطلوب را در سه حیطه شناختی، گرایشی و رفتاری بررسی می کند.
بخش دوم: ویژگی های اجتماعی – سیاسی؛ که به ویژگی های اجتماعی و سیاسی پاسدار مطلوب می پردازد.
بخش سوم: ویژگی های سازمانی؛ که در سه محور «توانمندی سازمانی»، «توانمندی نظامی» و «توانمندی اطلاعاتی – امنیتی» مطرح می شود.
بصیرت دینی (بصیرت برآمده از دین)
بصیرت دینی را می توان به دو گونه تعریف کرد:
1.«بصیرت به دین» و منظور از آن، علم و معرفت به همه جوانب دین است.
2.«بصیرت برآمده از دین» و آن، بصیرتی است که پس از معرفت و آگاهی درباره دین و عمل به آموزه ها و دستورهای دینی، از جانب خدای رحمان به انسان عطا می شود.
پژوهش پیش رو کاوشی در بصیرت دینی به معنای دوم است.
پژوهش صورت گرفته در سه بخش اساسی: «چیستی بصیرت دینی»، «چرایی بصیرت دینی»، و «چگونگی بصیرت دینی و ارتقای آن» سامان یافته است.
در بخش اول (چیستی بصیرت دینی)، نظام مفهومی سه کلیدواژه «بصیرت»، «دین» و «بصیرت دینی»، تبیین شده و مولفه ها، شاخص ها و مراتب بصیرت دینی و ویژگی های صاحبان بصیرت دینی مورد بحث قرار گرفته است.
در بخش دوم (چرایی بصیرت دین)، مبانی بصیرت دینی، اهمیت بصیرت دینی، آثار و برکات بصیرت دینی و پیامدهای فقدان بصیرت دینی تشریح شده است.
در بخش سوم (چگونگی بصیرت دینی و ارتقای آن)، عوامل بصیرت آفرین و زمینه های تحقق بصیرت دینی، موانع و آفات، و راهکارهای تحقق و ارتقای بصیرت دینی، به ویژه در سازمان ها مورد توجه قرار گرفته و تبیین شده است.
راه نجات: امر به معروف و نهی از منکر
کتاب حاضر با هدف تقویت علمی سپاه معنوی و انقلابی بر مبانی امر به معروف و نهر از منکر با الهام از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای دام ظله شکل گرفته است.این کتاب طرح اولیه نقشه راه و سرفصل های این موضوع می باشد.
کتاب حاضر از سه بخش تشکیل یافته است:
بخش اول: چیستی امر به معروف و نهی از منکر
بخش دوم: چرایی امر به معروف و نهی از منکر
بخش سوم: چگونگی امر به معروف و نهی از منکر
راهنمای پرواز در فضای جوانی
جلوههایی از آداب «سیر و سلوک» برای جوانان است. نوشتار حاضر بر پایه هشت فصل استوار شده است. در فصل اول مباحثی چون: نگاه کلی به جوان و جوانی، عقل جوانی، جوان در کشاکش عقل و احساسات و غریزه جنسی مطرح شده است. در فصل دوم گرایش به فضایل و نیکیها و گرایش به دینداری و اجابت دعوت انبیاء آمده است. در فصل سوم، خودشناسی و شناخت استعدادهای خاص خود، پرورش و رشد عقل، کار و کوشش و واقعیتپذیری آمده است. در فصل چهارم شناخت جوان و دردهای او و همچنین آفات و موانع موفقیت جوان بررسی شده است. در فصل پنجم، ابعاد مختلف زیباییهای دین و جذب جوانان معرفی شده است. در فصل ششم اعتماد به نفس و در فصل هفتم دوستی و دوستیابی جوان بررسی شده است. در فصل پایانی نیز شادی و شادابیهای جوانان مورد دقت قرار گرفته است.