978-964-246-001-4

در حال نمایش یک نتیجه

غذا و تغذیه در آموزه های دینی و یافته های علمی

۸۶,۰۰۰ تومان

غذایی که می خوریم، تأثیر زیادی بر سلامتی و بر احتمال ابتلای ما به بیماری های مختلف از جمله بیماری های قلبی و بعضی از انواع سرطان دارد. بنابراین استفاده از رژیم غذایی مناسب با سن و خصوصیات فردی، انسان را از ابتلا به بیماری های مختلف تا حد زیادی مصون نگاه خواهد داشت.

نگارنده در کتابچه حاضر از مجموعه کتابچه های انجمن پزشکی بریتانیا، تأثیر غذا و تغذیه را روی سلامتی و ابتلا به بیماری ها بررسی نموده است.
از جمله موضوع های مطرح شده می توان به این موارد اشاره کرد:
چگونگی استفاده بدن از غذاها؛ تغذیه سالم؛ برچسب های مواد غذایی؛ افزودنی های خوراکی؛ عدم تحمل و آلرژی غذایی و مکمل های غذایی، رژیم های جایگزین و تغذیه سالم.