1399

جریان شناسی فکری فرهنگی بهائیت در ایران معاصر

قیمت اصلی: ۲۱۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۲۰۰,۰۰۰ تومان.

جریان شناسی فکری فرهنگی بهائیت در ایران معاصر

فتنه بهائیت در شرایطی شکل گرفت که جامعه ایران از سویی در جهل و بی خبری و از سوی دیگر گرفتار استبداد داخلی و استعمار خارجی بود.

در این فضا عده ای فرصت طلب با سوء استفاده از اعتقادات مردم به بدعت در دین و باورهای شیعه دست زدند و فرقه ای به وجود آوردند که جاده صاف کن استعمار شد.

تا کنون صاحب نظران سیاسی و مذهبی نظریات مختلفی برای تحلیل و بررسی شکل‌گیری و عملکرد فرقۀ بهائیت ارائه کرده‌اند.‌این نظریات، همۀ جریان‌ها، از جنبش کمونیستی گرفته تا اقلیت دینی و جنبش اجتماعی را شامل می‌شود.

در مقدمه، ضمن بازخوانی نظریات ارائه‌شده، به نقد و بررسی آنها پرداخته می‌شود؛ سپس چهارچوب نظری مورد نظر که تطابق بیشتری با‌این فرقه دارد، ارائه می‌گردد. البته برخی از نظریات مستقیماً به بهائیت نپرداخته و نقطه عزیمت تحلیل خود را فرقۀ بابیه در نظر گرفته‌اند؛ و ما با توجه به هم پوشانی‌این دو فرقه، آنها را نیز بیان می‌کنیم.

اندیشه فرهنگی ولایت

قیمت اصلی: ۱۲۸,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۲۰,۰۰۰ تومان.

انقلاب اسلامی مولود اندیشه و تفکر مبتنی بر جهان بینی توحیدی است.

این مهم در یک صورت بندی جدید و نوین زمینه ساز تحول فرهنگی، ساخت انسان فرهنگی و سپس حیات فرهنگی شده است.

نویسنده بر این باور است که مهمترین عاملی که قدرت باز تولید این اندیشه توحیدی را در قالب اندیشه فرهنگی و به صورت کاربردی و عینی معیاری برای هدایت و تعالی جوامع امروزین قرار داده است ولایت است.

اندیشه فرهنگی ولایت بستر تولید اقتدار و قدرت نرم جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در مواجهه با جبهه معارض فرهنگی است.

آن گاه که دغدغه فرهنگی داشته و آماده جان دادن برای آن باشیم.

فروخته شده:0
باقی مانده:5

جماعت تبلیغ مبانی؛ و شاخص های فکری

۴۲,۰۰۰ تومان

کتاب حاضر با هدف شناسایی و تمییز جماعت تبلیغ شبه‌قاره از سایر پیروان فرق اسلامی تالیف شده و حاوی اطلاعات جامعی از ویژگی‌های فکری و رفتاری جماعت تبلیغ است .

در این کتاب نخست مبانی روش‌شناسی، معرفت شناسی، معنی‌شناسی و هستی‌شناسی جماعت تبلیغ ذکر شده
و سپس با استقرایی وسیع شاخص های توحید و شرک (در ابعاد الوهی ، ربوبی و اسماء و صفات) بدعت و سنت، ایمان و کفر، اجتهاد و تقلید، حیات برزخی و….. از منابع آنان استخراج گردیده ،به گونه‌ای که با تطبیق رفتار هر شخص بر این شاخص ها می توان جماعتی بودن یا نبودن او را تشخیص داد

با توجه به رویکرد پیش گفته این نوشتار بیشتر به تبیین شاخص های فکری و رفتاری جماعت تبلیغ پرداخته و کمتر به نقد تفصیلی آراء و افکار آنان وارد شده است.

ویژگی های فکری رفتاری وهابیت

۵۴,۰۰۰ تومان

تمایز عناصر وهابی از سایر مسلمانان در گرو شناخت ویژگی های خاص فکری، عقیدتی، فقهی و رفتاری آنهاست.
برای رسیدن به این هدف، نخست باید معیاری کلی در دست داشته باشیم تا در هر موضوع و مصداقی به آن معیار کلی مراجعه کنیم، و در صورت تطبیق، به وهابی بودن آن عناصر اطمینان حاصل کنیم.
به همین دلیل، نخست بحثی در مورد شناخت کلی مبانی فکری وهابیت مطرح می شود که چهار چوب فکری وهابیت را تبیین می کند.
از طرفی تطبیق کلیات بر مصادیق قدری تخصصی است و ممکن است در برخی موارد اشتباهی در تطبیق رخ دهد یا گهگاه استثنائاتی از آن قانون کلی پیدا شود لذا در مرحله بعد بسیاری از شاخصه های فکری و عقیدتی و فقهی و رفتاری وهابیان بیان می شود.
به گونه ای که در مجموع برای خواننده امکان تشخیص عناصر وهابی به راحتی فراهم شود.

مجموعه پنج جلدی فرهنگ موضوعی جهاد و دفاع در آینه آیات و روایات

۸۶۵,۰۰۰ تومان

فرهنگ موضوعی جهاد و دفاع در آیینه آیات و روایات برای دسترسی آسان محققان علوم اسلامی در عرصه جهاد، دفاع و شهادت گردآوری شده است.

این پژوهش مشتمل بر 369 آیه قرآن و قریب به 600 روایت جهادی است که از منابع روایی مهمی مانند: نهج‌البلاغه، غرر الحکم، فرهنگ سخنان امام حسین (ع)، صحیفه سجادیه، وسائل الشیعه، مستدرک الوسایل و بحار الانوار استفاده شده و در پنج بخش کلی جهاد و دفاع، نیروی انسانی، اطلاعات و حفاظت، طرح و عملیات و تجهیزات و پشتیبانی سامان یافته است.

فضیلت و جایگاه جهاد و دفاع، فلسفه جهاد، وجوب دفاع و جهاد، آثار و برکات جهاد و دفاع، عواقب جهادگریزی و موانع جهاد، لزوم صبر و پایداری در جنگ شرایط ترک جهاد، جهاد در ادیان الهی، جنگ بدر و احد، غزوات پیامبر (ص)، فتح مکه، جنگ‌های امام علی (ع)، جهاد با اهل کتاب و مشرکان، منافقان و جهاد، صلح، جهاد و سنت‌های الهی، مرزبانی، پیروزی و شکست در جهاد و عوامل هر یک از آنها، امدادهای غیبی در جنگ و جهاد و مصادیق آن، جنگ در ماه‌ های حرام، فنون نظامی، مدیریت جنگ، حقوق مادی و معنوی مجاهدان در راه خدا و جنبه‌ هایی از عملیات جنگ و تکنیک های نظامی و جاسوسی از مهم‌ ترین عناوین فرعی این معجم به شمار می‌ آید.
این مجموعه به 3 بخش با عناوین زیر تقسیم شده است.

فرهنگ موضوعی جهاد و دفاع در آینه آیات و روایات
جهاد در آینه قرآن (2 جلد)
جهاد در آینه روایات (2 جلد)
این مجموعه زیر نظر سید احمد خاتمی، محمد هادی معرفت و سید محمد حسینی شاهرودی تهیه و تدوین شده است.

بصیرت دینی( بصیرت برآمده از دین)

۱۲۴,۰۰۰ تومان

بصیرت دینی دو مرحله دارد:
1-«بصیرت نسبت به دین» که مراد از آن بینش صحیح، جامع، نظامند و عمیق همراه با گرایش قلبی نسبت به اسلام ناب است که زمینه ساز انجام اعمال صالح می گردد.
2- « بصیرت بر آمده از دین» که مراد از آن بینایی قلبی، درک باطنی، بینش روشن نسبت به حقایق ( از جمله خود دین) است که در پرتو «ایمان و التزام قلبی» و «پای بندی عملی به اسلام» از جانب خدای رحمان به انسان اعطا می شود.
پژوهش پیش رو، کاوشی در بصیرت دینی به معنای دوم است که در سه بخش اساسی، چیستی، چرایی و چگونگی ارتقاء آن سازمان یافته است.

بصیرت دینی (بصیرت نسبت به دین)

۷۸,۰۰۰ تومان

بصیرت دینی دو مرحله دارد:
1-«بصیرت نسبت به دین» که مراد از آن بینش صحیح، جامع، نظامند و عمیق همراه با گرایش قلبی نسبت به اسلام ناب است که زمینه ساز انجام اعمال صالح می گردد.
2- « بصیرت بر آمده از دین» که مراد از آن بینایی قلبی، درک باطنی، بینش روشن نسبت به حقایق ( از جمله خود دین) است که در پرتو «ایمان و التزام قلبی» و «پای بندی عملی به اسلام» از جانب خدای رحمان به انسان اعطا می شود.
پژوهش پیش رو، کاوشی در بصیرت دینی به معنای اول است که در سه بخش اساسی، چیستی، چرایی و چگونگی ارتقاء آن سازمان یافته است.

جریان شناسی تاریخ صدر اسلام«ویراست جدید»

قیمت اصلی: ۲۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۹۵,۰۰۰ تومان.

«جریان شناسی» اصطلاحی به نسبت جدید است که به معرفی و تحلیل جریان های حادثه ساز و تاثیرگذار می پردازد. بررسی و ریشه یابی علل حوادث تاریخی و نگاه جریان شناسانه به آنها می تواند چراغی فراروی آیندگان باشد و در شناخت شرایط موجود و نحوه برخورد با آن به ما بصیرت بخشد.

کتاب حاضر در هفت فصل زوایایی چند از تاریخ صدر اسلام را واکاوی نموده و به معرفی اوضاع سیاسی، اجتماعی و مذهبی عصر رسالت تا پایان قیام امام حسین (ع) پرداخته است.

*عناوین فصول کتاب حاضر بدین قرار است:

فصل اول: اوضاع سیاسی – مذهبی جزیرة العرب در آستانه بعثت

فصل دوم: جریان شناسی دوران پیامبر (ص) در مکه

فصل سوم: جریا ن شناسی دوران پیامبر (ص) در مدینه

فصل چهارم: دوران خلفای سه گانه: ابوبکر، عمر و عثمان

فصل پنجم: حکمت و حکومت امیر مؤمنان علی (ع)

فصل ششم: وقایع دوران امام حسن (ع) و عبرت های آن

فصل هفتم: دوران امام حسین (ع)، واقعه عاشورا و عبرت های آن

تاریخ دریانوردی اسلامی در مصر و شام

۱۲۰,۰۰۰ تومان

امروزه قدرت نیروی دریایی پیشرفت فزاینده ای پیداکرده و تهدید ملل مسلمان با سرمایه گذاری سلطه گران در آبها افزایش یافته است.
از این رو، مطالعه تاریخ دریانوردی، نیروی دریایی و نیز جنگ های تاریخ دریانوردی، نیروی دریایی و نیز جنگ های دریایی مسلمین، که روزگاری قدرتمند ترین نیروی دریایی جهان بوده اند، ضرورت بیشتری می یابد، تا جهان اسلام در راه کسب مجدد عزت و عظمت گدشته خود از تجربیات و علوم گذشته مسلمانان دوباره نیز بهره گیرد.
بر این اساس، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام اقدام به ترجمه کتاب«تاریخ البحریه الاسلامیه ف
ی مصر و شام» کرد، کتابی که حاوی مطالب ارزشمند تاریخی و تحلیلی، مسائل مفید نظامی و ترسیم عملیات دریایی مسلمانان در مصر و شام بوده، و از منابع و مدارک متعددی استفاده کرده استو
این کتاب را « دکتر احمد مختار العبادی و دکتر سید عبدالعزیز سالم» که هر دو استاد تاریخ اسلامی در دانشگاه اسکندریه و دانشگاه عربی بیروت هستند تالیف کرده اند.
بخش اول کتاب شامل: دریانوردی اسلامی در مصر و شام از فتح اعراب تا دوران ایوبیان
بخش دوم کتاب شامل: دریانوردی اسلامی در مصر و شام در زمان ایوبیان و ممالیک

نشست های علمی پژوهشگاه «دفتر اول»

۷۵,۰۰۰ تومان

برگزاری نشست های علمی در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام سابقه چند ساله دارد.
با توجه به لزوم حفظ و نگهداری دارایی های دانشی و سرمایه های فکری موجود در حافظه سازمانی، برآن شدیم تا برای نخستین بار نشست های پژوهشگاه را در قالب کتابی با عنوان «دفتر اول مجموعه نشست های علمی» تجمیع و به چاپ برسانیم.
به منظور اتقان بیشتر ، متن نشست ها پس از مکتوب شدن به تایید استادان یا دبیران علمی رسانده شده است.

اصول حاکم بر پژوهش ( از دیدگاه مقام معظم رهبری)

۴۰,۰۰۰ تومان

تحقیق و پژوهش زیر بنای توسعه پایدار است و توسعه پایدار جوامع بدون در نظر گرفتن امر پژوهش و اجرایی کردن آن امکان پذیر نیست.
از این رو، گسترش دامنه اطلاعات و پیشرفت های علمی . آموزشی مدیون پژوهش است. آنچه به پژوهش ها ارزش، اعتبار و جهت می بخشد مبانی و اصول حاکم بر پژوهش و رعایت آنها برای حل مهم ترین مسائل جامعه است.

باز خوانی پرونده داعش (چرایی تاسیس، چگونگی عملکرد)

۷۴,۰۰۰ تومان

در تاریخ اسلام تفسیر های گوناگون از آموزه های دین همواره باعث ظهور و بروز نحله های فکری متفاوتی شده است. از نحله های مطرح در حوزه تفکردینی، سلفی گری است. این نحله با گزارش های غیر اصیل از دین، داعیه بازگشت به سلف صالح را داشت. اما در واقعیت باعث بروز اختلافات شدید میان مسلمانان شده است. قدمت تفکر سلفی به شکل مدون، به قرن دوازده قمری باز می گردد، اگر چه بنیان انحرافی آنان به شکل آتش زیر خاکستر از همان سال های صدر اسلام چیده شده بود. در قرن دوازده قمری، محمد بن عبدالوهاب بر پایه نظریه های احمد حنبل و ابن تیمیه، تصویر مدونی از فهم انحرافی دین ارائه کرد. خشونت، جزمیت و یک سو نگری از ویژگی های این جریان است. از سلفی گرایی به این معنا به عنوان پدیده ای رادیکال یاد می شود. دلیل این امر به افزایش توان تخریبی آنها به دلیل نوع عقایدشان وهمچنین عدم امکان اقناع سازی آنان برای اقبال به روش های حل و فصل مسالمت آمیزمخاصمات بر می گردد.محمد بن عبدالوهاب با پشتیبانی خاندان آل سعود، بستر دیدگاه های خود را کشور عربستان قرار داد. بدیت ترتیب مذهب نو ظهور و مسموم وهابیت پدید آمد. حمایت دولت های استعماری به ویژه انگلیس در قدرت گرفتن وهابیت، نقش اساسی را بازی می کرد. در سال های بعد و در روند رو به رشد وهابیت، دو مفهوم جهاد و سیاست این تفکر را به سمت تکفیرگرایی متمایل کرد. آنان شیعیان و اهل سنت غیر موافق با خود را تکفیر و به سادگی حکم قتل صادر می کردند. بنابراین نحله سلفی گری کم کم به فرقه وهابیت و سپس به تفکر افراط گرایی تکفیری منجر شد. در دهه های اخیر و با شروع موج بیداری اسلامی، نظام سلطه به فکر مهار این موج افتاد. از این رو بهترین گزینه برای به انحراف کشاندن بیداری اسلامی را تقویت بیشتر تفکر افراط گرایی یافت.
اکنون سوالاتی کلیدی در خصوص چگونگی پیدایش و نحوه ی عملکرد داعش مطرح است؛ از جمله آنکه آیا این گروه تروریستی ساخته دست امریکا و کشور های مرتجع عرب است؟ آیا امریکا و کشور های مرتجع عرب بستر لازم برای ظهور داعش فراهم کرده اند؟ آیا گروه داعش پس از ایجاد، در دام هدف امریکا و کشور های مرتجع عرب افتاده است؟ آیا گروه داعش خواسته یا ناخواسته منافع غرب را تامین کرده است؟ آیا عملکرد داعش در جهت خدمت به اسلام بوده یا بیشتر چهره اسلام را خدشه دار کرده است؟ نوشتار حاضر در صدد است با اشاره به نشانه های موجود از عملکرد داعش و نیز چگونگی برخورد غرب و حامیانش در منطقه با این پدیده، پاسخی برای سوالات فوق ارائه کند. گفتنی است نظر به ماهیت موضوع این تحقیق، منابع موثق کتابخانه ای چندانی درباره آن وجود ندارد. بنابراین نویسنده سعی کرده است ادعاهای خود را بر پایه نشانه های موجود، اعترافات و گفته های سران و مسئولان سیاسی و نظامی غرب و سخنان برخی کارشناسان سیاسی و صاحب نظران منطقه ای به اثبات برساند؛ اگر چه مراجعه به اندک منابع کتابخانه ای از نظر دور نبوده است.
کتاب حاضر در شش فصل به شرح ذیل می باشد:
فصل اول: آشنایی با داعش و رهبران آن
فصل دوم: داعش و قدرت های منطقه ای و فرامنطقه ای
فصل سوم: علل گرایش افراد به داعش
فصل چهارم: ماهیت اصلی ائتلاف ضد داعش
فصل پنجم: راه های حمایت استکبار از داعش
فصل ششم: بررسی برخی عملکردهای داعش

روش و الگوی تحلیل سیاسی مقام معظم رهبری

۱۰۰,۰۰۰ تومان

شاید بتوان گفت انطباق منظومه تحلیلی آیت الله خامنه ای دام ظله با روش های درون دینی وبرون دینی، برای اولین بار به صورت مکتوب انجام می شود.قالب بندی روش های تحلیلی ایشان، الهام گرفته از روش های علمی در علوم انسانی است؛ زیرا اندیشمندان برای ارائه دیدگاه های خود و اقناع مخاطب، به تحلیل روی می آورند. برای درک روش تحلیلی آیت الله خامنه ای دام ظله ابتدا اصول و مبانی فکری- اعتقادی و سیاسی ایشان احصا شده است. در مرحله دوم، باید ها و نباید هایی (الزاماتی) که ایشان برای تحلیل به عنوان ملاحظه یا چهار چوب استفاده می کنند، کشف و سامان دهی شده است و در مرحله سوم، پنج روش عمومی و چهار روش سنتی و درون دینی که از دیر باز مورد استفاده در علوم اسلامی و حوزه های علمیه بوده است، مورد توجه قرار گرفته.
روند تحلیلی سی ساله آیت الله خامنه ای دام ظله روشن می سازد که ایشان از ثبت مبانی و گفتمان برخوردارند و چهارچوب های اصلی فکری-اعتقادی ایشان تغییر نکرده است. دریچه ورود به دستگاه تحلیلی رهبر انقلاب اسلامی، درک نظام دانایی ایشان است. بررسی ها نشان می دهد که نظام دانایی ایشان، آمیزه ای از سنت و مدرنیته را در بر می گیرد. در اصول و مبانی، از سنت و معرفت ذاتی تبعیت می کنند و در عین حال، در اجتهاد روز آمد هستند و بسیاری از شاخص های مدرنیته همچون مشارکت سیاسی کلاسیک، غرب علمی و .. را می پذیرند و ستایش هم می کنند. مبانی تحلیل آیت الله خامنه ای دام ظله از چهار عنصر اصلی: جهان بینی توحیدی، اندیشه امام خمینی(ره)، تقوای سیاسی، و توکل نشئت می گیرد و همه اصولی را که لازمه حفظ و استمرار انقلاب اسلامی است، در تحلیل مسائل مد نظر دارند. بررسی ها نشان می دهد روش تحلیل رهبری، متناسب با مخاطب، دچار تغییر نمی شود. برای مثال، در جمع علما و روحانیون یا خبرگان، بر روش های نقلی و وحیانی بیشتر اصرار دارند؛ اما در جمع های دانشگاهی از روش های استدلالی استفاده می کنند، در مجمع کارگزاران نظام، بیشتر به روش های مقایسه ای روی می آورند و از اعداد و ارقام بهره می برند.
از نو آوری های خاصی که در این کتاب روشمند شده، «تفسیر مضاعف» آیت الله خامنه ای دام ظله از پدیده ها و تفسیرهاست. هنگامی که مفاهیم دچار کژتابی می شود و تنوع معنادهی به یک واژه وجود دارد، ایشان از جایگاه رهبری به میدان می آیند و تفسیر نهایی را ارائه می دهند. دراین کتاب، نمونه هایی مانند تفسیر مضاعف از «خشونت»، «اصلاحات»، «مذاکره در کربلا» به عنوان مطالعه موردی آورده شده است.
اشراف آیت الله خامنه ای دام ظله بر فضای سیاسی- اجتماعی دوران امیرالمومنین علیه السلام یا سده اول هجری، کم نظیر و تاویل و روز آمد کردن پدیده های تاریخی صدر اسلام در تحلیل ایشان، بی نظیر و جذاب است.
این کتاب می تواند از چند بعد برای خوانندگان، مربیان، سخنوران و تریبون داران مفید باشد:
اول، روح حاکم بر تحلیل آیت الله خامنه ای دام ظله است.
انصاف، تقوا، همه جانبه نگری، ارائه راه حل، قدرت اقناع و عدم ارائه تحلیل های تنش زا و اختلاف انگیز، از مواردی است که می تواند الگوی نیروهای سیاسی جامعه قرار گیرد.
دوم، پیوستگی بین اصول و مبانی و عدم تعارض و تزاحم بین روش و مبانی، از دیگر خصایص دستگاه تحلیلی ایشان است.
دسته بندی، روشمند بودن، سامان دهی مباحث، رژف نگری، نگاه بلند مدت، غیریت شناسی، دستگاه محاسباتی و راه گشا بودن، از دیگر مولفه های حاکم بر تحلیل ایشان است که می تواند الگویی کم نظیر برای تحلیلگران عرصه سیاسی کشور باشد.

خدا شناسی و خدا پرستی

۴۵,۰۰۰ تومان

«خدا شناسی و خداپرستی»، برترین آرمان یک انسان حقیقت جو و طالب سعادت و کمال در زندگی می باشد و او باید برای رسیدن به آرمان زندگی و تحقق فلسفه و هدف آفرینشش، ازهیچ کوشش و تلاش سودمند و موثری در این زمینه کوتاهی نکند و تا دست یابی به آن-البته به قدر توانش-آرام و قرار نگیرد و در هیچ لحظه ای از حرکت و تلاش باز نایستد؛ چرا که هر گونه غفلت و بی توجهی به این مسئله بسیار مهم و سرنوشت ساز زیان های جبران ناپذیری را به دنبال دارد و انسان را دچار بد فرجامی و نگون بختی می کند و سرانجام این روش و سیر قهقرایی چیزی جز گمراهی و افتادن در آتش دوزخ و دور ماندن از زندگی سعادتمندانه در بهشت برین نخواهد بود.
در نوشتاری که پیش رو دارید، نویسنده کوشیده با اطلاع رسانی درست و مستدل- با استناد به آیات و روایات- شما را در پیمودن راه «خدا شناسی و خدا پرستی» یاری رساند و در این راستا زمینه دستیابی به شناخت بیشتر و بهتر به موضوع مزبور و درک فزون تر اهمیت آن را برای شما فراهم کند و راه ها و راهکارهای رسیدن به هدف بسیار مقدس و ارزشمند«خداشناسی و خدا پرستی» را به شما معرفی نماید و همراه با آن-طی یک فصل- به برخی از مهم ترین موانع و آسیب های پیش روی پوینده این راه کمالی و تعالی بخش اشاره کند.
از همه خوانندگان گرامی این کتاب انتظار می رود که افزون بر مطالعه محتوای کتاب، بکوشند آن را در عمل و رفتار خویش به اجرا بگذارند و یقین بدانند که آثار و برکات سودمند و شیرینی را برای آنان در پی خواهد داشت.
کتاب حاضر در هشت فصل کوتاه تنظیم شده است:
فصل اول: مفاهیم
فصل دوم: اهمیت و ضرورت خدا شناسی
فصل سوم:راه های خدا شناسی
فصل چهارم: توحید و مراتب آن
فصل پنجم: مراحل و شاخص های خدا شناسی و خداپرستی
فصل ششم: راه های تحصیل و تقویت خدا شناسی و خداپرستی
فصل هفتم: آثار خدا شناسی و خداپرستی
فصل هشتم:موانع و آسیب های خداشناسی و خداپرستی

فن مناظره در فضای سایبر

۸۵,۰۰۰ تومان

با حضور شبکه های ماهواره ای در دو دهه گذشته، حجم شبهات چندین برابر شد. و با ایجاد ابهامات در ذهن عامه، به ویژه جوانان، چنان گسترده شد که در تاریخ اسلام چنین حجمی از شبهه و سوال، بی سابقه می نماید. البته چنان که می دانیم، فضای سایبری از همان حیث که تهدید است، فرصت نیز هست؛ تا جایی که مقام معظم رهبری فرمودند: این فرصت تا امروز کی برای روحانیت وجود داشته؟ علاوه براین، ابزارهای تسهیل کننده، مثل رایانه ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست.
در دوران کنونی، به ویژه با گسترش فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، شاهد طرح روز افزون اندیشه ها و شبهات مختلف در عرصه های گوناگون اعتقادی، اجتماعی، سیاسی و .. هستیم.افراد مختلف می کوشند تا دیدگاه های خود را مطرح کنند و مخاطبان را با خود همراه سازند. از آنجا که همه مخاطبان را نمی توان با برهان اقناع کرد و بسیاری از مردم با براهین و استدلال های عقلی مانوس نیستند، لازم است تا فعالان فرهنگی، به ویژه طلاب و روحانیون، با فنون و مهارت هایی آشنا شوند تا با ورود به مناظره ها و گفت گوهای دینی و با تکیه بر مشهورات و مقبولات مخاطبان، به دفاع از ارزش های اصیل اسلامی بپردازند.
کتاب حاضر در هشت فصل به شرح ذیل می باشد:
فصل اول: کلیات و مفاهیم
فصل دوم: بایسته های علمی مناظره
فصل سوم: بایسته های اخلاقی و رفتاری در مناظره
فصل چهارم: مخاطب شناسی
فصل پنجم: اصول و مهارت های مناظره
فصل ششم: اصول و مهارت های پاسخ به شبهات دینی
فصل هفتم: سواد سایبری
فصل هشتم:مهارت های مناظره در فضای سایبر

درسنامه مسیحیت صهیونیستی

۹۶,۰۰۰ تومان

در این کتاب به دو بعد دینی و سیاسی جریان مسیحیت صهیونیستی توجه شده است.برای فهم ماهیت مذهبی مسیحیت صهیونیستی، ریشه های تاریخی و زمینه های پیدایش آن در دو دین یهودیت و مسیحیت بررسی گردیده است.افزون بر زمینه های مذهبی، به عوامل سیاسی استعماری انگلستان و ایالات متحده امریکا که موجب پیدایش و گسترش این جریان شده اند، نیز پرداخته

در پایان با نشان دادن جنبه های دشمنی مسیحیت صهیونیستی با جهان اسلام، راهکارهای رویارویی با آن ارائه شده است.

* کتاب حاضر از سیزده درس با عناوین ذیل تالیف یافته:

1-وضعیت یهودیان در طول تاریخ
2-ادعای قوم برگزیده و سرزمین موعود در یهودیت
3-دوره های مهم تاریخی مسیحیت
4-فرقه های مسیحی در امریکا
5-صهیونیسم یهودی
6-شکل گیری مسیحیت صهیونیستی در انگلستان
7-شکل گیری مسیحیت صهیونیستی در امریکا
8-پیامدهای سیاسی مسیحیت صهیونیستی در امریکا
9-آموزه های الهیاتی مسیحیت صهیونیستی
10-نقد مسیحیت صهیونیستی
11-ارتباط مسیحیت صهیونیستی با رژیم اشغالگر قدس
12-دشمنی مسیحیت صهیونیستی با مسلمانان
13-چگونگی رویارویی مسلمانان با مسیحیت صهیونیستی

درخشش در آزمون های الهی (عوامل و راهکارها)

۵۴,۰۰۰ تومان

در عصر جدید، بلایی نو گریبان بشر را چاک داده و او را به بوته نقد و تمحیص افکنده است؛ از این رو، افق های تازه ای از مسائل مرتبط با ابتلائات به روی وی گشوده شده است:

از یک سو، باورها و اعتقادات هر دو جریان کلی حاکم بر عالم (دین داری و بی دینی) را با چالش مواجه کرده؛

از سوی دیگر نقاط ضعف تمدن غرب را بر همگان مکشوف ساخته و از جنبه ای دیگر قدرت تمدن سازی اسلام را به رخ جهانیان کشیده است.

به همین دلیل، پیروزی نه چندان دور جریان دینی (اسلام اصیل) به سبب ارائه برنامه های متعدد در ابعاد بهداشتی، معنوی و اخلاقی، اقتصادی و فرهنگی، و هر آنچه بشر برای رهایی از گرفتاری ها، بیماری ها و به طور کلی، آزادی از جهان مدرن بدان نیاز دارد، بیش از پیش خودنمایی می کند؛ اما در این میان، برای موفقیت قطعی در امتحان الهی باید چیستی، چرایی و چگونگی ابتلای الهی و روشهای نجاح در آن را شناخت؛ در غیر این صورت بازی برده را به دشمنان انسانیت واگذار خواهیم کرد؛ روشهایی که برآمده از دل منابع اصیل دینی و تجربه های آزموده بشری است.

*کتاب حاضر از 4 فصل با عناوین ذیل تالیف یافته است:

فصل اول: چیستی

فصل دوم: چرایی

فصل سوم: چگونگی آزمون های الهی

فصل چهارم: عوامل پیروزی در آزمون های الهی

سیمای پاسدار مطلوب در قرآن و سنت

۸۵,۰۰۰ تومان

پاسدار مطلوب اسلام و تراز انقلاب و نظام جمهوری اسلامی از نظر اعتقادی، اخلاقی و ارزشی چه شاخص هایی دارد؟

و چگونه می شود با نهادینه سازی این شاخص ها سپاه را با همان اهداف، آرمانها و انگیزه های الهی که بر اساس آن بنا شد در سنگر دفاع از انقلاب نگه داشت؟

کتاب «سیمای پاسدار مطلوب در قرآن و سنت» که ترسیم کننده سیمای نسبتا کامل و جامعی از یک پاسدار حقیقی در آینه کتاب و سنت و با اتکا به نظرات و بیانات امامین انقلاب است به سامان رسیده است، برای پاسخ گویی به این نیاز در سه بخش زیر تدوین گردیده است:

 

بخش اول: ویژگی های فردی؛ که نظام عقیده و عمل پاسدار مطلوب را در سه حیطه شناختی، گرایشی و رفتاری بررسی می کند.

بخش دوم: ویژگی های اجتماعی – سیاسی؛ که به ویژگی های اجتماعی و سیاسی پاسدار مطلوب می پردازد.

بخش سوم: ویژگی های سازمانی؛ که در سه محور «توانمندی سازمانی»، «توانمندی نظامی» و «توانمندی اطلاعاتی – امنیتی» مطرح می شود.

مبانی دینی نظم و انضباط در نیروهای مسلح

۱۰۰,۰۰۰ تومان

این پژوهش با باور به غنا و توانمندی آموزه های اسلامی، در آغاز، مبانی نظم و انضباط اجتماعی را در دو نظام لیبرالیسم و سوسیالیسم تبیین و در مقایسه با مبانی اسلامی، چهارچوب نظری تحقیق را استخراج کرده و پس از آن با روش های تحقیق در متون اسلامی، اصول حاکم بر نظم و انضباط در نیروهای مسلح را با توجه به نظریه تحقیق و مبانی دینی آن استخراج و با متون دینی و سیره و سخنان امام و رهبری مستند کرده است.

این پژوهش با توجه به محورهای اصلی آیین نامه انضباطی رایج در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، هشت مولفه برای نظم و انضباط تعیین کرده و اصول و شاخصه های مربوط به آن را در زیر هر مولفه آورده و در پایان به نتیجه گیری و ارائه پیشنهادها پرداخته است.

در تبیین مبانی لیبرالیسم و سوسیالیسم و مقایسه آن با مبانی اسلامی و استخراج چهارچوب نظری، به اقتصار سخن گفته و بیشتر به تبیین اصول و شاخص های نظم و انضباط با استناد به متون دینی پرداخته است.

 

*عناوین فصل های کتاب حاضر بدین قرار است:

فصل اول: کلیات

فصل دوم: مبانی و چهارچوب نظری

فصل سوم: روش شناسی پژوهش

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها و یافته های پژوهش

فصل پنجم: نتایج تحقیق و پیشنهادات

بصیرت دینی (بصیرت برآمده از دین)

۱۲۴,۰۰۰ تومان

بصیرت دینی را می توان به دو گونه تعریف کرد:

1.«بصیرت به دین» و منظور از آن، علم و معرفت به همه جوانب دین است.

2.«بصیرت برآمده از دین» و آن، بصیرتی است که پس از معرفت و آگاهی درباره دین و عمل به آموزه ها و دستورهای دینی، از جانب خدای رحمان به انسان عطا می شود.

پژوهش پیش رو کاوشی در بصیرت دینی به معنای دوم است.

 

پژوهش صورت گرفته در سه بخش اساسی: «چیستی بصیرت دینی»، «چرایی بصیرت دینی»، و «چگونگی بصیرت دینی و ارتقای آن» سامان یافته است.

در بخش اول (چیستی بصیرت دینی)، نظام مفهومی سه کلیدواژه «بصیرت»، «دین» و «بصیرت دینی»، تبیین شده و مولفه ها، شاخص ها و مراتب بصیرت دینی و ویژگی های صاحبان بصیرت دینی مورد بحث قرار گرفته است.

در بخش دوم (چرایی بصیرت دین)، مبانی بصیرت دینی، اهمیت بصیرت دینی، آثار و برکات بصیرت دینی و پیامدهای فقدان بصیرت دینی تشریح شده است.

در بخش سوم (چگونگی بصیرت دینی و ارتقای آن)، عوامل بصیرت آفرین و زمینه های تحقق بصیرت دینی، موانع و آفات، و راهکارهای تحقق و ارتقای بصیرت دینی، به ویژه در سازمان ها مورد توجه قرار گرفته و تبیین شده است.

اسلام و غرب؛ از امروز تا فردا

۵۵,۰۰۰ تومان

سوال پیش روی انسان هایی که می خواهند قرن جدید را بر پایه های جدید پی ریزی کنند این است که رابطه میان دو دنیای اسلام و غرب چگونه خواهد بود؟

بر پایه ستیزی که تکرارگر صفحه های تیره تاریخ باشد، آن هم با خشونت بیشتر و زخم های عمیق تر؟ یا بر پایه گفتگویی نه چندان واقعی یا نه چندان سودمند میان مستکبر و مستضعف؟ یا شکل های بینابین این دو؟ یا بر پایه دیدگاه های جدیدی حاکم خواهد شد که زمینه ساز روابطی انسانی تر و مستحکم تر خواهد بود؟

 

این کتاب از مجموعه کتاب های «گفتگوهایی برای قرن جدید» است که در آن دو نویسنده کوشیده اند واقعیت ها و افق های این رابطه را در چهارچوبی فکری و گفتگومحور تبیین کنند، تا امکان تبادل نظر و نقد در سطوح مختلف نیز فراهم گردد.

این اثر در واقع تلاشی جدی و قوی است که در فضایی دور از تنش، رابطه اسلام و غرب را مورد مطالعه قرار می دهد.

راهکارهای تقویت ولایت پذیری مجاهدان

۷۵,۰۰۰ تومان

ضروری بودن تقویت ولایت پذیری را شاید بتوان چنین توضیح داد که بر فرض ولایت گریزی و اطاعت نکردن از ولایت و بی توجهی به فرامین آن، مسلمانان، به ویژه مجاهدان – که در خط مقدم مبارزه با استکبار قرار دارند – گرفتار تفرقه و چنددستگی می شوند، که نتیجه اش جز شکست و وادادگی نخواهد بود.

از همین رو، نویسنده در تلاش است در این کتاب، به راهکارهای تقویت ولایت پذیری در میان مجاهدان فی سبیل اللله بپردازد و آن را در هشت فصل تبیین کند:

 

فصل اول: مفاهیم و کلیات

فصل دوم: ویژگی های ولی امر در قرآن و سنت

فصل سوم: آثار ولایت پذیری برای مسلمانان در ابعاد مختلف

فصل چهارم: آثار و نتایج ضعف در ولایت پذیری

فصل پنجم: ریشه ها و عوامل ضعف در ولایت پذیری

فصل ششم: راهکارهای تقویت ولایت پذیری مجاهدان

فصل هفتم: ولایت در جهاد

فصل هشتم: جمع بندی

پاسخ به شبهات دینی جوانان

۷۶,۰۰۰ تومان

هنگام برخورد با شبهه ها چه باید کرد؟ هنگامی که دچار یک بیماری می شویم، چه می کنیم؟ مواجهه با شبهه نیز دقیقا مانند رویارویی با بیماری است. هنگام بروز بیماری، اعضای بدن نمی توانند وظایف خود را به خوبی انجام دهند؛ هنگام برخورد با شبهه نیز ممکن است درباره وظایف دینی خود سست شویم. هنگام بیماری، عاقلانه ترین کار مراجعه به متخصص است؛ هنگام برخورد با شبهه نیز بهترین کار مراجعه به کارشناسان دینی یا مطالعه کتاب هایی است که در این زمینه نوشته شده است.

ممکن است بپرسید ما هر روز با ده ها شبهه از طریق فضای مجازی و … برخورد می کنیم و فرصت کافی برای یافتن پاسخ آنها را نداریم، در این صورت چه باید کرد؟ در پاسخ باید دانست شبهه ها تمامی ندارند و هر روز با صورتی جدید و قالبی نو پدیدار می شوند؛ اما بیشتر آن ها محتوای جدیدی ندارند؛ بنابراین پس از دانستن یک پاسخ مستدل درباره آن موضوع دینی و آموختن شیوه های پاسخ گویی، خود می توانید بیشتر شبهه هایی را که درباره آن موضوع مطرح می شود، حل کنید و دیگران را نیز از آسیب آن ها حفظ نمایید.

 

در این کتاب کوشیده ایم بعضی از شبهه هایی را که در فضای جامعه انتشار یافته است، به صورت خلاصه و متناسب با سنین آغاز جوانی پاسخ دهیم.

فروخته شده:0
باقی مانده:2

جریان شناسی نفاق با رویکرد قرآن بنیان

۳۲,۰۰۰ تومان

طبیعت هر انقلابی چنین است که بعد از پیروزی چشم گیر با صفوف منافقان روبه رو خواهد شد و دشمنان سرسخت دیروز به صورت عوامل نفوذی امروز، در لباس دوستان ظاهری، جلوه گر می شوند. انقلاب اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با پیدایش آن با طیف جدیدی از منافقان رویارو شد.

امروزه، جریان نفاق خود را به اشکال بسیار پیچیده ای در سطح جامعه نشان داده و شناسایی آن در برخی موارد بسیار دشوار است. از این رو، شناخت نفاق به همه پویندگان و دلدادگان را اسلام این امکان را می دهد که با بصیرت، مراقب این جریان خطرناک باشند و روشنفکران و عالمان متعهد دینی را به این مسئولیت خطیر فرامی خواند که با عزم بیشتری با آن مبارزه کنند.

در کتاب پیش رو پدیده نفاق با نگرشی تحلیلی بررسی شده و با تشریح ویژگی های منافقان و بررسی آثار نفاق از دیدگاه قرآن، با تاکید بر فرمایشات امامین انقلاب، به ارائه راهکار پرداخته است.

 

  • عناوین فصل های کتاب حاضر بدین شرح است:

فصل اول: مفاهیم و کلیات

فصل دوم: سیر تطور تاریخی جریان نفاق

فصل سوم: چیستی و چرایی نفاق از دیدگاه قرآن

فصل چهارم: پیامدهای نفاق

فصل پنجم: چگونگی رویارویی با جریان نفاق