جستجو
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 481
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 89
- امام و رهبری 30
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 134
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 48
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
حبیب زمانیحبیب زمانی 1
- حسین بادوام 1
- حسین عبدالمحمدی 3
- حسین علی پور 1
- جواد محدثی 1
- آیت مظفری 1
- عبدالحسین برهانیان 1
- عبدالله حاجی صادقی 1
- علی اصغر الهامی نیا 2
- سید ابوفاضل رضوی اردکانی 1
- سید تقی حسینی 1
- سید محمد حسینی شاهرودی 1
- سید محمدرضا حسینی 1
- صفر سفیدرو 1
- محمد خطیبی کوشکک 1
- محمد زاهدی 1
- محمدحسین محمدی 1
- محمدرضا فیاض 1
- محمدعلی مجاهدی (پروانه) 1
- مصطفی آخوندی 1
- قاسم واثقی 1
- ناصر مردان پور 1
- نعمت الله یوسفیان 2
ویراستار
Showing all 17 resultsSorted by latest
اخلاق اقتصادی و سیاسی
کتاب پیش رو تلاشی ناچیز در تبیین اخلاق اقتصادی و سیاسی اسلام است که بر اساس ارتباط اخلاق با اقتصاد و سیاست تدوین شده است. در این کتاب، سعی شده، علاوه بر بیان کلیات بحث، بعضی از اصول اخلاقی که در صحنه اقتصاد و سیاست و روابط سیاسی و اقتصادی بیشتر کاربرد دارد، مورد بررسی قرار گیرد.
راهبردهای بصیرت
کتاب حاضر مروری قرآنی و روایی بر مسأله «بصیرت» در ابعاد مختلف دینی، علمی، سیاسی و اجتماعی و تأکید رهبر انقلاب بر این مسأله است.
در این نوشتار ابتدا تعریفی از بصیرت ارایه شده، سپس مراتب بصیرت و انواع آن صورت گرفته و پس از آن آیات قرآن و روایات و معصومین (ع) و سیره آنان در مورد ابعاد مختلف بصیرت مورد شرح و بررسی قرار گرفته است.
نگارنده در ادامه به عوامل بصیرت و موانع آن اشاره کرده و ضرورت و فایده بصیرت و پیامدهای فقدان آن را از دیدگاه رهبر انقلاب آیت الله سید علی خامنه ای تبیین نموده و راهبردهای بصیرت از منظر ایشان را بررسی کرده است.
پیامدهای عاشورا
کتاب «پیامدهای عاشورا»، گزارش و تحلیل قیامها و خیزشهای انقلابی منبعث از واقعه عاشورا تا پایان عصر اموی است که به قلم حجت الاسلام سید ابوفاضل رضوی اردکانی تدوین شده است.
سرفصلهای این کتاب، مواردی است که به طور مستقیم یا غیرمستقیم با پیامدهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی قیام عاشورا مرتبط میشود؛ امّا با توجّه به اینکه محور این نوشتار عمدتاً پیامدهای سیاسی واقعه عاشورا، بخصوص بعد از خیزشهای انقلابی و نهضتهای انتقام جویانه و شورشهای مردمی بر ضدّ دستگاه جنایتکار اموی است، نویسنده کتاب، بحث و تحقیق در دو بعد دیگر یعنی ابعاد فرهنگی و اجتماعی را به پژوهش و کتاب دیگری موکول میکند.
عبرتهای عاشورا
کتاب حاضر تلاشی برای نمایاندن عبرت های عاشورا است که با توجه به برخی از آیات قرآن، روایات ائمه معصومین (ع)، تاریخ اسلام، تاریخ کربلا و سخنان آیت الله سید علی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ایران در این خصوص گردآوری شده است.
به باور نگارنده ارتباط تنگاتنگ و عمیق انقلاب اسلامی با تاریخ اسلام به ویژه کربلا ایجاب می کند که در درس ها و عبرت های آن تأمل فراوانی کرده و خود را از گرفتار شدن به سرنوشت تاریخ صدر اسلام دور کنیم. تبیین ریشه های عبرت های عاشورا و چگونگی ویژگی ها و عملکردهای عوام و خواص در آن حادثه موضوعات اصلی مطرح شده در این نوشتار هستند.
شرح صدر
شرح صدر (گشادگی سینه) انسان، از توسعه و بسط روحی او حکایت می کند و به معنای قدرت معنوی او ـ اعم از قدرت عقلی و روحی ـ می باشد. در این میان، اهمیت شرح صدر وقتی آشکار می شود که مشکلات و ناملایمات خود را نشان می دهند. حال اگر در حوزه فعالیتِ سنگینی چون مدیریت، که مدیران برای دستیابی به اهدافِ تشکیلات، سختی های فراوانی را در پیش دارند، شرح صدر و بردباری نداشته باشند، علاوه بر شکست در اهداف، چه بسا اعتبار مدیریتی خویش را نیز زیر سؤال ببرند.
کتاب حاضر، خلاصه ای است از کتاب «اخلاق مدیریت»، نوشته آقای «قاسم واثقی» که در آن نخست، سخنی کوتاه درباره صلاحیت های اخلاقی مدیران از دیدگاه اسلام آمده و سپس درباره فضیلت اخلاقی شرح صدر و نقش آن در مدیریت توضیح داده شده است. آن گاه آثار شرح صدر بیان شده و در پایان عوامل تقویت شرح صدر معرفی شده است.
پژوهشی در مقتل های فارسی
پژوهشی در مقتل های فارسی، تلاشی است نو در مسیر معرفی مقتل هایی که از قرن اول تاکنون به زبان فارسی نوشته شده است.
کتاب، مشتمل بر دو مقدمه از ناشر و مؤلف و متن اصلی در پنج فصل است. در این کتاب پیشینه مقتل نگاری و سپس متون از ابتدا تاکنون بررسی شده است. در معرفی مقاتل، نویسنده ابتدا به معرفی اثر و زمان نگارش آن می پردازد. سپس درباره شیوه نگارش آن سخن می گوید و سرانجام نمونه هایی از نثر آن را به خوانندگان ارائه می هد.
زمینه های قیام امام حسین (ع) (دوره دو جلدی)
در این کتاب اجمالا عوامل و زمینه های تحقق نهضت عاشورا مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. چه اینکه در این باره مطالب گوناگونی ابراز شده است و هر کس از زاویه خاصی به این نهضت الهی نگریسته، مطالبی اظهار کرده است و کمتر اثری ملاحظه شده است که به مجموع عوامل و علل پرداخته باشد. لذا این مساله مقتضی تحقیقی جامع و همه جانبه بود.
در جلد اول این کتاب، زمینه های فرهنگی و اجتماعی نهضت عاشورا و در جلد دوم، زمینه های سیاسی و شخصیتی تجزیه و تحلیل شده است.
زمینه های قیام امام حسین (ع) – جلد دوم (سیاسی و شخصیتی)
در این کتاب اجمالا عوامل و زمینه های تحقق نهضت عاشورا مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. چه اینکه در این باره مطالب گوناگونی ابراز شده است و هر کس از زاویه خاصی به این نهضت الهی نگریسته، مطالبی اظهار کرده است و کمتر اثری ملاحظه شده است که به مجموع عوامل و علل پرداخته باشد. لذا این مساله مقتضی تحقیقی جامع و همه جانبه بود.
در جلد اول این کتاب، زمینه های فرهنگی و اجتماعی نهضت عاشورا و در جلد دوم، زمینه های سیاسی و شخصیتی تجزیه و تحلیل شده است.
زمینه های قیام امام حسین (ع) – جلد اول (فرهنگی و اجتماعی)
در این کتاب اجمالا عوامل و زمینه های تحقق نهضت عاشورا مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. چه اینکه در این باره مطالب گوناگونی ابراز شده است و هر کس از زاویه خاصی به این نهضت الهی نگریسته، مطالبی اظهار کرده است و کمتر اثری ملاحظه شده است که به مجموع عوامل و علل پرداخته باشد. لذا این مساله مقتضی تحقیقی جامع و همه جانبه بود.
در جلد اول این کتاب، زمینه های فرهنگی و اجتماعی نهضت عاشورا و در جلد دوم، زمینه های سیاسی و شخصیتی تجزیه و تحلیل شده است.
اسوه های مدیریت و فرماندهی
اثر حاضر، بیان زندگینامه و شخصیت برخی از «فرماندهان» مشهور صدر اسلام و اصول فرماندهی نظامی به کار گرفته شده توسط آنان است. در این اثر در سه بخش به معرفی فرماندهان نظامی در عصر حیات پیامبر اسلام (ص)، سرداران عصر حکومت امام علی (ع) و دلاوران صحنه عاشورا پرداخته شده و چگونگی رزم آوری و فرماندهی آنان، نقش آنان در صحنه های نبرد و رشادت ها و در نهایت نحوه شهادت آن ها در میدان جنگ شرح داده شده است.
نگارنده این فرماندهان را اسوه تلاش، جهاد، ایثار و تندیس پاک تقوا معرفی کرده و حضور آنان در جبهه های جنگ در صدر اسلام را تعیین کننده ارزیابی کرده و اصول جنگ آوری و فرماندهی را از سیره نظامی آنان استخراج نموده است.
خلاقیت و نوآوری
این نوشتار در پی آن است که با تمسک به پیام راهبردی مقام معظم رهبری «خلاقیت و نوآوری» را به زبان ساده و با ارائه مثالهای ملموس تبیین نماید، تا حدودی راههای پرورش خلاقیت را بازگو کند، نقش نهادهای خانواده، مدرسه و سازمان در تقویت و پرورش خلاقیت را تشریح نماید و از مهمترین موانع برای بروز خلاقیت سخن گوید.
از این رو سبک طرح مباحث، از روند کلاسیک و غامض و خشک خارج شده است.
آخرت گرایی
این نوشتار با موضوع معادباوری و آخرت گرایی تهیه و تنظیم گردیده است. آنچه در هشت فصل این کتاب می خوانید: مفهوم شناسی بعد از کلیات مبحث، سفر اخروی و منازل آخرت، اهمیت و آثار تربیتی آخرت باوری، عوامل آخرت گرایی، موانع آخرت گرایی در فصل چهارم کتاب آمده است، آثار فردی و خانوادگی آخرت گرایی، آثار اجتماعی و فردی و سیاسی و سازمانی، موضوع جهاد و شهادت طلبی به عنوان اوج آخرت گرایی، و در فصل آخر آخرت سازی و آباد کردن عالم برزخ و قیامت و بهشت آمده است.
سقوط امپراتوری عثمانی با تاکید بر جنبش اصلاحات
موضوع کتاب حاضر، مروری بر دوران ظهور و سقوط امپراطوری عثمانی و بررسی فراز و نشیب های این امپراطوری از اوج اقتدار تا دوران انحطاط است.
در این پژوهش سعی شده است ضمن بیان چگونگی شکل گیری امپراطوری عثمانی و قدرت و استیلای اولیه آن ها بر بلاد اسلامی و بلاد روم شرقی، به بررسی ساختار حکومتی این امپراطوری در قبل از اصلاحات انجام گرفته در آن پرداخته شده و دوران افول و زوال آن و عوامل مؤثر بر فروپاشی این امپراطوری مانند بی بندوباری و استبداد سلاطین عثمانی، فساد اداری حاکم بر آن، جنگ های پی در پی، فشارهای خارجی، نابسامانی اقتصادی، بی توجهی به نیروی دریایی، گستردگی امپراطوری و تبعیض میان اقوام و… بررسی گردیده است.
در ادامه، نگارنده به اصلاحات اشاره کرده و عوامل احیای مجدّد دولت عثمانی بر اثر اصلاحات همه جانبه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، نظامی، فضایی و اداری را شرح نموده است.
بلاغ عاشورا
لم تکن “عاشوراء” حادثة قدّر لها أن تقع فی نصف أو فی جلّ نهار یوم من أیّام سنة إحدی و ستّین من الهجرة منفصلة عمّا قبلها و ما بعدها، فلقد کان لواقعة عاشوراء جذور فی وقائع حرکة الأحداث و التحوّلات الاجتماعیّة و السیاسیّة التی عاشها المسلمون منذ رحلة النبیّ الأکرم صلی الله علیه و آله و سلم حتّی سنة ستّین من الهجرة، کما أنّ نتائجها و آثارها التی کان لها تأثیر عظیم فی حیاة المسلمین فکراً و عملاً لم تزل إلی الیوم تمتدّ و تتّسع فی تأثیرها البالغ فی حیاة الأمّة، و ستبقی ممتدّة فی هذا التأثیر المبارک المتّسع إلی یوم القیامة.
و مع جمیع ما أُخذ عن نهضة کربلاء و شهادة أبی عبدالله الحسین علیه السلام إلی الیوم، من استفادات و مواعظ و عبر، و دروس حماسیّة، و جهادیّة، و تربویّة، و معنویّة، إلّا أنّنا نری أنّ غناء هذه النهضة الإلهیّة أکثر بکثیر ممّا أُخذ عنها و استفید منها حتّی الآن، و أنّ علی الأجیال الحاضرة و القادمة أن تنهل و ترتوی بلا انقطاع من معین کوثر الإیمان و الیقین هذا، و أن تسقی هی أیضاً عطاشی الحقیقة الخالصة.
من هنا، فمع کلّ الآثار و الأعمال الفکریّة و الأدبیّة التی تحقّقت علی طریق معرفة هذه الملحمة الخالدة، إلّا أنّ الحاجة لم تزل قائمة و ماسّة فی کلّ زمان لمزید من هذه الجهود الثقافیّة، من أجل مزید متواصل من الاکتشاف الجدید، و قراءة أشدّ وضوحاً فی العمق، وسعة أکثر شمولاً فی الإحاطة، حتّی یمکن مواصلة تدوین دروس و عِبر هذه الواقعة المقدّسة بشکل و محتوی أفضل، و تعلیمها و نشرها فی جمیع العالم، کی تنجذب البشریّة عامّة، و الأرواح الباحثة عن الحقیقة خاصّة إلی تجلّیات و جمالیّات هذه الملحمة الرائعة.
فلعاشوراء إذن “بلاغ” تشعُّ به أبداً، و لجمیع النّاس…فیلیق بنا إذن أن ننتمی إلی مدرستها الخالدة، و نأخذ عنها دروسها، حتّی نبلغ بذلک المراتب العلیا من الإیمان، و المعرفة بالدین، و العلم بالتکلیف.
ما هو بلاغ عاشوراء؟ و عمّن یؤخذ؟ من أجل استخراج دروس و بلاغات و عبر عاشوراء یمکننا هنا أن نشیر إلی أفضل المنابع و الطرق التی یمکن الاطمئنان إلیها فی هذا السبیل:
1ـ أقوال و خطب الإمام الحسین علیه السلام و أنصاره -المستشهدین بین یدیه- و ذویهم.
2ـ المنهج العملیّ و الأخلاقیّ لسیّد الشهداء علیه السلام، و أهل بیته علیهم السلام، و أصحابه (قدّس سرّهم).
3ـ النصوص الدینیّة (خصوصاً الواردة منها عن أئمّة أهل البیت علیهم السلام)، و المتون التأریخیّة المعتبرة المرتبطة بعاشوراء.
و فی بدایة هذا الکتاب، و قبل التورّط فی أصل بحث “بلاغ عاشوراء” سنتعرّض إلی المقصود من کلمة “البلاغ”، و الفرق بینها و بین الدرس، و ما هو الشیء الذی نحن فی طلبه فی هذا البحث.
أضف إلی ذلک: أنّنا فی بدایة کلّ بحث من بحوث هذا الکتاب التی وردت تحت عنوان: البلاغات الاعتقادیّة و البلاغات السیاسیّة و البلاغات الأخلاقیّة و البلاغات العرفانیّة و البلاغات التأریخیّة… سنقدّم إیضاحاً حول مفهوم و نطاق کلّ عنوان، کی یتجلّی هدف المؤلّف من وراء ذلک العنوان، ثمّ بعد شرح و إیضاح العناوین سنتناول بالتفصیل شرح المحاور الفرعیّة لکلّ عنوان، مدعوماً بالمستندات التأریخیّة و الشواهد المستفادة من کلمات أبطال ملحمة عاشوراء، و سنکشف فی بعض الموضوعات عن ارتباط هذه المفاهیم بتأریخنا المعاصر، و سنشیر علی هذا الصعید إلی أمثلة بلیغة من أقوال الإمام الخمینیّ، و شواهد من ثقافة الجهاد و الشهادة التی تبلورت أبعادها فی عهد الثورة الإسلامیّة و الدفاع المقدّس، کیما یکون البحث أکثر تخصّصاً و أفضل هدایة، و لیکون الهدف المنشود من وراء هذا البحث عملیّاً أکثر فی نقل دروس عاشوراء، حتّی یستفید منها النّاس.
ولایت محوری (چیستی، چرایی، چگونگی)
آنچه که در فصل اول این کتاب می خوانیم، معرفی نظام ولایی و نقش ولایت محوری در شکل گیری و اقتدار و استمرار آن و مفهوم ولایت محوری می باشد. در فصل دوم مبانی اعتقادی ولایت محوری و چرایی آن به تفصیل بیان گردیده. در فصل سوم کتاب، چگونگی ولایت محوری و الزامات شناختی، الزامات اعتقادی، الزامات رفتاری به خوبی بیان گردیده و در فصل چهارم کتاب آثار و کارکردهای ولایت محوری و موانع ولایت محوری آمده است.
آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن
نویسنده تلاش نموده است مخاطب خود را به مرحله ای برساند که بتواند نیمی از آیات قرآن را ترجمه و معنا کند تا درک بیشتری از آیات داشته باشد.
همچنین این اثر علاوه بر مزایای دیگر کتب آموزش ترجمه، از یک برنامه تکمیلی و ابتکاری در نوع خود تشکیل شده است.
مجموعه حاضر در ۳۰ درس و در پس هر درس بخش کوتاهی تحت عنوان مفاهیم قرآن آمده است. مجموع لغات آموزش داده شده در کتاب ۳۴۲۰۳ عدد می باشد. در کل هدف اصلی کتاب ضمن تاکید بر اصول ادبیات، آموزش ترجمه قرآن می باشد.
فرهنگ شیعه (کلام)
کتاب فرهنگ شیعه برآیند طرحی است که بیش از هفتصد عنوان یا مدخل کلامی را در خویش دارد با این ویژگی: تحلیل مختصر اصطلاحات کلامی شیعه. جامعه مخاطب این کتاب طلاب و دانشجویان و علاقمندان علوم دینی هستند. پدید آورندگان کوشیده اند تا از قلم گردانی و زیاده نویسی بپرهیزند.
چینش مدخل ها بر اساس حروف الفای فارسی است. مطالب ارجاعی در کتاب با نشانه پیکان مشخص شده اند. نگارش کتاب با نثر ساده می باشد و در گزینش مدخل ها مسائل نو و کهنه مد نظر می باشد.
در پایان کتاب برای دست یابی مخاطب به مدخل های اصلی نمایه موضوعی تهیه شده است .