مهدی عبداللهی

در حال نمایش 4 نتیجه

راهبردهای دشمن شناسی

۹,۰۰۰ تومان

دشمن شناسی، به معنای شناخت هر کس یا چیزی که سد راه تعالی و تکامل انسان و جامعه است، بر هر خردمندی لازم است. بدیهی است که بدون شناخت دشمن نمی توانیم از اهداف، سیاست ها، راهبردها، راهکارها و ابزارهای او آگاه شویم و به مقابله و دفاع برخیزیم.

کتاب حاضر در پی بررسی این مهم می باشد.

مبانی فقهی قیام امام حسین (ع): پژوهشی در فقه سیاسی مقارن

۸۵,۰۰۰ تومان

کتاب پیش رو درباره مبانی فقهی شیعه و اهل سنت در زمینه ابعاد فقهی قیام امام حسین علیه السلام است. نویسنده به دیدگاه دو مکتب فقهی شیعه و اهل سنت در مورد علل و آثار قیام امام حسین و مشروعیت آن پرداخته است. وی ابتدا از منظر فقه سیاسی شیعه به مقوله قیام عاشورا نگریسته و این قیام را حرکتی در جهت احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی و تلاش برای اصلاح امت اسلامی ارزیابی نموده و با توجه به غیر مشروع بودن حکومت یزید بن معاویه و ظالم بودن این نظام، ادله مشروعیت جهاد علیه چنین حکومت فاسدی را بیان کرده و محوریت امام معصوم علیه السلام در زمینه مقوله جهاد را تبیین نموده است.

سپس، از منظر اهل سنت به این موضوع نگریسته و ادله مشروعیت قیام علیه باغیان و طاغوتیان را از منظر آن ها بررسی کرده و وجوب مقاتله و جهاد با باغیان و طاغوتیان را بر اساس ادله کتاب، سنت، اجماع، عقل و سیره بیان کرده است.

مکتب نظامی پیامبر اعظم (ص)

۹۵,۰۰۰ تومان

کتاب «مکتب نظامی پیامبر اعظم (ص)»، با هدف ارائه سیره نورانی پیامبر در غزوات و سریه ­ ها و بیان مکتب نظامی اسلام، توسط محمد عبدالقادر ابوفارس به رشته تحریر درآمده و با قلم علی­رضا فرازی به فارسی ترجمه شده است.

محمد عبدالقادر ابوفارس (1938-2015م) یکی از علما، اندیشمندان و رهبران جنبش اسلامی در اردن و از رهبران اخوان المسلمین در این کشور به حساب می­ آید. او کتاب­ها و آثار فراوانی را در زمینه علوم اسلامی تألیف کرده که تعداد آنها به حدود 85 عنوان می­رسد. اغلب این آثار حول موضوعاتی مانند فقه سیاسی، نبرد با دشمنان اسلام، غزوات پیامبر و جایگاه جهاد در اسلام است.

کتاب ‏«المدرسه النبویه العسکریه»‏ یکی از آثار این نویسنده و اندیشمند مسلمان است که ترجمه فارسی آن با عنوان «مکتب نظامی پیامبر اعظم»، به زیور چاپ آراسته شده و در اختیار خوانندگان قرار گرفته است.

فلسفه اخلاق

۳۵,۰۰۰ تومان

فلسفه اخلاق، امروزه به عناون یک بحث زنده و نو، در بسیاری از مراکز علمی و آموزشی، تدریس می شود و طی سال های اخیر، کتاب های فراوانی در این زمینه تهیه و منتشر شده است که هر کدام از امتیازات ویژه ای برخوردارند. در میان این کتاب ها می توان به دو کتاب «فلسفه اخلاق» استاد شهید مرتضی مطهری و «دروس فلسفه اخلاق» استاد محمدتقی مصباح یزدی اشاره کرد.

نوشتار حاضر نیز در قالب یک متن مطالعاتی نوشته شده و نویسنده در تهیه و تدوین آن از این دو کتاب ارزشمند، بسیار بهره گرفته و کوشیده است تا چکیده سخن این دو استاد فرزانه در هر یک از مباحث کتاب، آورده شود.