جستجو
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 481
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 89
- امام و رهبری 30
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 134
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 48
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
ویراستار
زبان کتاب
- عربی 1
Showing all 13 resultsSorted by latest
الگوی بسیجی مطلوب در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب
الگوی بسیجی مطلوب در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب
بسیجی در پرتو ایمان و رفتار دینی و در پیوند با ولایت رشد می کند . و ویژگی های شایسته و مطلوب بسیجی را در خود تبلور بخشد و برای دیگران الگو می گردد. او با ایجاد این ویژگی ها در خود در مسیر تحقق بیانیه گام دوم حرکت می کند.
این کتاب ویژگی های بسیجی مطلوب را در هشت حوزه فردی ، سازمانی ، اجتماعی ، سیاسی ، دفاعی ، فرهنگی ، اقتصادی و خانوادگی طراحی در مجموع ، به چهل شاخص بسیجی مطلوب اشاره می کند.
جریان شناسی فکری فرهنگی بهائیت در ایران معاصر
جریان شناسی فکری فرهنگی بهائیت در ایران معاصر
فتنه بهائیت در شرایطی شکل گرفت که جامعه ایران از سویی در جهل و بی خبری و از سوی دیگر گرفتار استبداد داخلی و استعمار خارجی بود.
در این فضا عده ای فرصت طلب با سوء استفاده از اعتقادات مردم به بدعت در دین و باورهای شیعه دست زدند و فرقه ای به وجود آوردند که جاده صاف کن استعمار شد.
تا کنون صاحب نظران سیاسی و مذهبی نظریات مختلفی برای تحلیل و بررسی شکلگیری و عملکرد فرقۀ بهائیت ارائه کردهاند.این نظریات، همۀ جریانها، از جنبش کمونیستی گرفته تا اقلیت دینی و جنبش اجتماعی را شامل میشود.
در مقدمه، ضمن بازخوانی نظریات ارائهشده، به نقد و بررسی آنها پرداخته میشود؛ سپس چهارچوب نظری مورد نظر که تطابق بیشتری بااین فرقه دارد، ارائه میگردد. البته برخی از نظریات مستقیماً به بهائیت نپرداخته و نقطه عزیمت تحلیل خود را فرقۀ بابیه در نظر گرفتهاند؛ و ما با توجه به هم پوشانیاین دو فرقه، آنها را نیز بیان میکنیم.
اکتساب دانش
اکتساب دانش
یکی از مهمترین گام ها در چرخۀ فعالیت های مدیریت دانش اکتساب دانش است. به باور بسیاری از خبرگان سازمان های پیشرو از هنر و توانمندی کسب دانش های مناسب در زمان مناسب و برای افراد مناسب به منظور تحصیل هدف مناسب برخوردارند.
اکتساب دانش به عنوان جزئی اساسی در فرایندهای مدیریت دانش عمدتاً از طریق منابع انسانی موجود در سازمان مورد توجه قرار گرفته است لذا با توجه به اهمیت اکتساب دانش شعار مدیریت دانش در این کتاب عبارت است از کسب دانش مناسب از منبع مناسب در زمان مناسب و قرار دادن آن در مکان مناسب با قابلیت دسترسی در زمان و شکل مناسب.
بررسی های میدانی نشان می دهد اکتساب دانش تأثیر مثبتی بر ذخیره دانش کاربرد دانش و ایجاد دانش دارد کسب دانش سازمان ها را قادر می سازد تا شایستگی های خود را برای ایجاد دانش و مهارت های جدید و نیز ارتقای منحصر به فرد و ارزش افزوده خود را توسعه دهد.
لینک ها
دیپلماسی سازش و صلح حسنی
دیپلماسی سازش و صلح حسنی
در کارزار رسانه ای دشمن اگر تبیین قوی و مستند پیش چشم مردم به ویژه عموم ،نخبگان قرار نگیرد باید در انتظار پنهان ماندن حقایق و سوء استفاده دشمن از فضای سیاسی حاکم بر کشور بود.
حقوق مخاصمات مسلحانه
در کتاب پیش رو حقوق مخاصمات مسلحانه به تمام این پرسشها در قالب مطالعه ساختار ماتریسی از حقوق مخاصمات مسلحانه / حقوق بشر دوستانه بین المللی و فقه اسلامی پاسخ می دهیم؛ ماتریسی که سه ضلع آن مخاصمه فرد و رویداد است
رهایی از وسواس با رویکرد اسلامی
فصول کتاب عبارتند از: انواع وسواس ها و رفتارهای اجباری، معرفی انواع درمان های وسواس با رویکرد اسلامی، معرفی درمان رفتاری هیجانی معنوی، اهداف و تکنیک های درمان است.
آیین زندگی اسلامی در خانواده
نظم و قانون مداری مودت و قدرشناسی تصمیم گیری صحیح مدیریت اقتصادی تربیت رسانه ای فرزندان اوقات فراغت حقوق همسران احکام روابط اجتماعی زوجین محورهای اصلی کتاب آیین زندگی اسلامی در خانواده است.
پاکدستی
در کتاب پیش رو «پاکدستی» از میان گونه های متعدد مفاسد اقتصادی سه گناه رشوه ، اختلاس و تبانی بررسی شده و مهم ترین زمینه های شکل گیری مفاسد اقتصادی و راهکارهای پیشگیری و رهایی از هریک از آن زمینه ها مطرح شده است.
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
طرح کلی اندیشه اسلامی مجموعه سخنرانیهای مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان در سی جلسه در مسجد امام حسن مشهد مقدس در سال 1353 می باشد در موضوعات توحید ، امامت ، ولایت ، نبوت و سایر مباحث اسلامی می باشدhttps://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
تربیت انقلابی (چیستی، چرایی و چگونگی)
نوشتار حاضر به مثابه گامی آغازین در تبیین “تربیت انقلابی” ، تلاش خواهد کرد از چیستی ، چرایی و چگونگی تربیت انقلابی سخن بگوید تا راهی را برای پشتیبانی تئوریک ، انتقادی و اصلاحگران برای این جریان تربیتی بگشاید.
سنن الهی
سنن الهی، مجاری اراده خداوند متعال و اسباب اداره عالم هستند که توفیق جامعه اسلامی در ابعاد دنیوی و اخروی، مستلزم شناسایی آنها و تطبیق نظامات فردی، سازمانی و اجتماعی خود با آنهاست. توجه به سنن الهی، انسان مسلمان را از جزء نگری ظاهر بینی و کوته بینی منصرف می کند و نظام بینشی، گرایشی و رفتاری او را در منظومه ای از قواعد کلی ثابت و جهان شمول مستقر می سازد.
روندشناسی انقلاب اسلامی در چهل سالگی
ایران از حیث تحولات سیاسی و اجتماعی روزگار پرفراز و نشیب را پیموده است. پس از گذشت مقاطعی در قرون میانه، که ایرانیان توانستند هویت مبتنی بر تمدن اسلامی و ایرانی خود را عرضه کنند، در سده های اخیر، تهاجم همه جانبه دشمنان خارجی، جنگ جهانی اول و کشته شدن میلیون ها ایرانی، جنگ جهانی دوم و بحران ها و بی ثباتی های درونی، جدا شدن بخش های مهم سرزمین مادری از پیکره ایران در دوره قاجار و پهلوی و سلطه زیانبار قدرت های بزرگ بر مقدرات ایران، ذهنیت ها و خاطرات ایرانی را مشحون از تلخ کامی کرده است.
وقوع انقلاب اسلامی در ایران، واکنشی بود به پایمال شدن هویت اسلامی – ایرانی در گذر تاریخ. با استقرار انقلاب اسلامی و فرا رسیدن چهل سالگی آن، دوران متفاوتی ایجاد شده است. سیاست مداران جهان و حتی دولت های سلطه گر، به قدرت الهام بخش و اقتدار منطقه ای و جهانی ایران در ابعاد اسلامی، هویتی و تمدنی اعتراف می کنند و برای متوقف کردن آن به انواع نیرنگ ها دست یازیده اند.
در این نگاشته، نمایی از وضعیت و توانمندی های ایران اسلامی در چهلمین سال انقلاب اسلامی بازگو شده است. که در شش فصل فراهم شده است:
فصل اول: انقلاب اسلامی هم چنان در کانون توجهات
فصل دوم: چرا انقلاب شد؟
فصل سوم: چرا انقلاب اسلامی؟
فصل چهارم: ارزیابی راه های پیموده شده در چهل سالگی
فصل پنجم: نگاهی به آینده انقلاب اسلامی
فصل ششم: جمع بندی و نتیجه گیری