400

در حال نمایش 4 نتیجه

راهبردهای تعالی معنوی انسان در قرآن

۱۲۰,۰۰۰ تومان

کتاب حاضر در چهار فصل : کلیات ، انسان شناسی و تعالی معنوی ، تعالی معنوی انسان در قرآن ، راهبردهای تعالی معنوی انسان تهیه و تدوین گردیده است . ازنظر پدیدآورنده راهبردهای تعالی همان  راهکارهای مناسب انسان برای رسیدن به تعالی معنوی می باشند ، یعنی هر عاملی که به نحوی در شکوفا سازی استعدادهای مثبت فطرت انسانی و یا در تعدیل و کنترل صفات منفی موثر واقع گردد، از راهبردهای تعالی و رشد انسان به حساب می آید . در نگاه کلی به این مجموعه نتیجه گیری در دو فراز با ارائه مدل انجام گرفته است فراز اول : رابطه راهبردها با تعالی معنوی انسان فراز دوم : رابطه متقابل بینش ، گرایش و کنش

جریان شناسی فکری – فرهنگی عقلانیت اسلامی

۱۰۰,۰۰۰ تومان

این پژوهش، به لحاظ هدف، توسعه ای است؛ به این شکل که اصول، قوانین، الگوها، سوابق و جایگاه جریان عقلانیت اسلامی، بررسی خواهند شد؛ چون هدف آن، گسترش داشته های جریان عقلانیت اسلامی، (نظام جمهوری اسلامی ایران) و تضمین بقای نظام در بلند مدت است. از بین تحقیقات توسعه ای، می توان آن را استراتژیک نامید؛ چون به دنبال طراحی روش های جدید به جای روش های پیشین است تا بتواند اثربخشی و توامندی جریان عقلانیت اسلامی را افزایش دهد. همچنین می توان آن را عادی نامید؛ چون سعی دارد تا روش های موجود را بهینه سازد و کیفیت آنها را بالا ببرد.

سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی

۱۲۰,۰۰۰ تومان

در این کتاب تفاوت بین سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران به خوبی توضیح و شرح داده شده است. نام سازمان مجاهدین انقلاب یادآور تشکلی است که در فرودین ماه سال ۵۸ از ائتلاف هفت گروه مبارز: گروه منصورون ، گروه موحدین ، گروه توحیدی صف ، گروه امت واحده ، گروه فلاح ، گروه توحیدی بدر و گروه فلق بوجود آمد و در مهرماه سال ۱۳۶۵ به دستور حضرت امام خمینی (ره) منحل گردید. بین این دو سازمان به اندازه ای اختلاف وجود دارد که به خوبی می توان گفت دو سازمان متفاوت ولی با تشابه هستند که در فصل چهارم کتاب به خوبی به این تفاوت ها پرداخته شده است.

موج چهارم جنگ نرم

۷۵,۰۰۰ تومان

در فصل اول، سازمان معنایی جنگ نرم بحث می شود. ابتدا مفاهیم قدرت نرم، جنگ نرم و نفوذ، از حیث فرهنگ دانش واژه و برداشت ها و دیدگاه ها درباره این مفاهیم بررسی می شود و سپس شبکه مفهومی جنگ نرم، قدرت نرم و نفوذ مشخص می گردد.

در فصل دوم، به تبارشناسی تاریخی نبرد نرم می پردازد. در این فصل نشان می دهیم که نبرد نرم از حیث تاریخی، چهار موج دارد. نقطه آغاز موج چهارم نبرد نرم پس از فروپاشی نظام دو قطبی است و نشان داده می شود که موج چهارم از جنبه های مختلف با دوره های گذشته نبرد نرم متمایز است.

فصل سوم، درباره نظریه ها و رهیافت های علمی که پشتوانه نظری موج چهارم نبرد نرم اند، بحث می کند.

فصل چهارم، به مختصات و سازه های موج چهارم نبرد نرم می پردازد. در این فصل، ماهیت شناسی، هدف و غایت شناسی، فرآیند شناسی، آماج شناسی و مقاصد روانی و اهداف رفتاری جنگ نرم بررسی می شود.

فصل پنجم، گونه ها و الگوهای موج چهارم نبرد نرم را بازنمایی می کند. در این فصل نشان داده خواهد شد که جنگ نرم در عصر جدید، بسیار متنوع است. با این وجود می کوشیم مهم ترین الگوهای جنگ نرم در عرصه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را شناسایی و تشریح کنیم.

در نهایت فصل ششم کتاب، به نتیجه گیری و اصول دفاع نرم، به همراه پیشنهادهای کاربردی اختصاص یافته است.