304

در حال نمایش 6 نتیجه

(Islamic Spirituality (What, Why, and How (معنویت اسلامی (چیستی، چرایی و چگونگی))

۸۰,۰۰۰ تومان

در گذشته غالب انسان ها همه چیز را در پول و ثروت می دیدند و تنها کسی را خوشبخت و سعادتمند می پنداشتند که مال و مکنتی داشته باشد. بعد از انقلاب صنعتی مشکلات اقتصادی بسیاری از افراد جامعه برطرف شد و دغدغه هایی که در این زمینه وجود داشت تا حدودی از بین رفت. با این وجود وقتی که انسانِ دوره پست مدرن، به درون خود نظر افکند، تشویش و نگرانی را چون گذشته پا بر جا و واقعیت امر را برخلاف پندار خود یافت.

از این رو پس از سال ها تعمق و تفکر چنین نتیجه گرفت که پول حلال مشکلات نیست، بلکه پای علت دیگری در میان است. آدمی این عامل را در جوهره آموزه های آسمانی یافت و آن را “معنویت” نامید، معنویتی برخاسته از دین الهی.

در این بین شیاطین دست به کار شدند تا از راهی نو، انسان را که دوباره به دین و معنویت توجه کرده و وارد آن شده بود، با ترفندهای جدید منحرف سازند. لذا از راه معنویت وارد شدند و کوشیدند با نشان دادن چهره های غیرواقعی از معنویت، او را از حقیقت معنا و معنویت حقیقی که ثمره دین داری و ایمان و تقوا و آخرت گرایی است، به سوی مادیات و هوس های پست نفسانی بکشانند و دوری از حقیقت هستی را معنویت بنامند.

امروزه که بازار عرفان و معنویت های کاذب گرم است و مدعیان، در مکاره بازار خویش، کالای تقلبی عرضه می کنند، مطالعه این کتاب می تواند خواننده را در حد خود به عرفان و معنویت اصیل اسلامی رهنمون باشد و از لغزیدن در دام مدعیان دروغین جلوگیری کند.

بصیرت: چیستی، چرایی و چگونگی

۸۰,۰۰۰ تومان

نویسنده کتاب حاضر را در پنج فصل با موضوع بصیرت، دسته بندی و تدوین نموده است. در فصل اول که پیش نیاز مباحث بعدی می باشد، کلیات و مفاهیم و واژگان مرتبط و مشابه و نزدیک به موضوع مورد بررسی قرار گرفته و عرصه های بصیرت به صورت اجمالی بررسی شده است. در فصل دوم کتاب چرایی و کارکردها و آثار به صورت گذرا بررسی شده و در فصل سوم عوامل بصیرت نظیر تفکر، تدبر در قرآن و یاد خدا و … و فصل چهارم موانع بصیرت مثل هوس های نفسانی، شیطان، دنیا طلبی و … بررسی شده و در فصل آخر راهکارهای ارتقای بصیرت که کاربردی ترین مباحث در آن به خوبی بیان گردیده آمده است.

زمینه های قیام امام حسین (ع) – جلد دوم (سیاسی و شخصیتی)

۱۵,۰۰۰ تومان

در این کتاب اجمالا عوامل و زمینه های تحقق نهضت عاشورا مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. چه اینکه در این باره مطالب گوناگونی ابراز شده است و هر کس از زاویه خاصی به این نهضت الهی نگریسته، مطالبی اظهار کرده است و کمتر اثری ملاحظه شده است که به مجموع عوامل و علل پرداخته باشد. لذا این مساله مقتضی تحقیقی جامع و همه جانبه بود.

در جلد اول این کتاب، زمینه های فرهنگی و اجتماعی نهضت عاشورا و در جلد دوم، زمینه های سیاسی و شخصیتی تجزیه و تحلیل شده است.

تحلیلی تاریخی بر سرگذشت امت های استقامت کننده

۱,۲۱۰,۰۰۰ تومان

استقامت و پایداری در راه حق دستور خداوند و سیره اولیای الهی برای رهایی از بند مستکبران و غلبه بر آنهاست. تاریخ امت ها و اقوام پیشین نشان می دهد کسانی که در سختی ها در برابر دشمنان مقاومت کردند، بر اساس سنت های الهی سرانجام بر آنان پیروز شده و به اهداف خود دست یافته اند؛ ولی اقوام و مللی که در برابر ستم دشمنان سکوت کرده و تسلیم فشارها و سختی ها شده اند، دچار بدبختی و عذاب الهی گردیده اند.

در کتاب پیش رو سرگذشت «امت های استقامت کننده»، با رویکردی تاریخی، بررسی شده است.

*عناوین بخش های سه گانه کتاب حاضر، بدین قرار است:

بخش اول: کلیات و مبانی نظری

بخش دوم: امت های استقامت کننده و عوامل موفقیت آنها

بخش سوم: جمع بندی، نتیجه گیری و پیشنهادها

 

در بخش اول، کلیات و چهارچوب نظری تحقیق بیان گردیده است.

در بخش دوم نخست، به استقامت امت های پیش از اسلام، استقامت امت صدر اسلام، استقامت شیعه تا عصر غیبت صغری و در نهایت به استقامت مردم ایران در انقلاب اسلامی پرداخته شده است.

بخش سوم کتاب نیز به نتیجه گیری و ارائه پیشنهادها اختصاص یافته است.

مدیریت جهادی

۱۰۰,۰۰۰ تومان

بیان شاخص‎های مهم مدیریت جهادی و مزایای این نوع مدیریت از منظری قرآنی و روایی و با توجه به تأکیدات آیةالله سید علی خامنه‎ای رهبر انقلاب اسلامی است. در این کتاب به بررسی مبانی و ویژگی‎های مدیریت جهادی و اهمیت و کارکردهای آن در ابعاد مختلف پرداخته شده و و اصول مربوط به آن بیان شده است. نویسنده ضمن ارایه تعریفی لغوی و اصطلاحی از مدیریت جهادی و مفهوم جهاد در عرصه‎های اقتصادی و مدیریتی، به تبیین ویژگی‎های آن مانند: اخلاص، توکل، سعه صدر، صبر و بردباری، حسن خلق، داشتن جوهری رهبری و مدیریت، خطرپذیری، سخت‎کوشی، ایثار در راه خدا، شجاعت و دلیری، تولید علم و دانایی، خلاقیت و نوآوری، مشورت، تکلیف محوری، شایسته سالاری، جوان‎گرایی، بصیرت نافذ، دشمن‎شناسی، اصلاح‎گری، تعظیم شعائر الهی و دینی و … اشاره کرده و آیاتی از قرآن، روایاتی از معصومین و نیز سخنانی از رهبر انقلاب ایران در این موضوع نقل کرده است.

مبانی فقهی قیام امام حسین (ع): پژوهشی در فقه سیاسی مقارن

۸۵,۰۰۰ تومان

کتاب پیش رو درباره مبانی فقهی شیعه و اهل سنت در زمینه ابعاد فقهی قیام امام حسین علیه السلام است. نویسنده به دیدگاه دو مکتب فقهی شیعه و اهل سنت در مورد علل و آثار قیام امام حسین و مشروعیت آن پرداخته است. وی ابتدا از منظر فقه سیاسی شیعه به مقوله قیام عاشورا نگریسته و این قیام را حرکتی در جهت احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی و تلاش برای اصلاح امت اسلامی ارزیابی نموده و با توجه به غیر مشروع بودن حکومت یزید بن معاویه و ظالم بودن این نظام، ادله مشروعیت جهاد علیه چنین حکومت فاسدی را بیان کرده و محوریت امام معصوم علیه السلام در زمینه مقوله جهاد را تبیین نموده است.

سپس، از منظر اهل سنت به این موضوع نگریسته و ادله مشروعیت قیام علیه باغیان و طاغوتیان را از منظر آن ها بررسی کرده و وجوب مقاتله و جهاد با باغیان و طاغوتیان را بر اساس ادله کتاب، سنت، اجماع، عقل و سیره بیان کرده است.