جستجو
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 481
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 89
- امام و رهبری 30
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 134
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 48
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
ویراستار
Showing all 11 resultsSorted by latest
تکلیف گرایی در سیره امام خمینی قدس سره و امام خامنه ای دام ظله
تکلیف گرایی در سیره امام خمینی قدس سره و امام خامنه ای دام ظله
نگاه ویژه به سیره امام خمینی و مقام معظم رهبری با رویکرد تکلیف گرایانه بدان سبب ضرورت دارد که هم علت رفتارهای آنها روشن شود و هم ثمرۀ کار ایشان الگویی مناسب برای افرادی باشد که به دنبال ادای تکلیف در همه شئون زندگی اند با این رویکرد پروژه تدوین متن حاضر کلیدخورد.
قبل از هر چیز لازم بود معنا و مفهوم تکلیف و تکلیف گرایی روشن شود، که این کار در بخش اول انجام شد و سپس سیره این دو رهبر فرزانه بررسی شود که در بخش دوم این بررسی صورت گرفت اما چون سیره بسیار مفصل بود در هفت فصل مجزا دسته بندی و بررسی گردید مسائل ،فردی ،خانوادگی،اجتماعی ،فرهنگی ،سیاسی سازمانی و جهانی
هر چند در رسیدن به این دو هدف والا در حدی که نقیصه ای نداشته باشد موفق نبوده باشیم این نوشتار تلاشی است مخلصانه برای راهیابی به این آرمان مقدس.
نقش روحانیت در پاسداری از انقلاب اسلامی
همه آحاد جامعه اسلامی موظف به پاسداری از انقلاب اسلامی هستند،لکن سهم روحانیت در این پاسداری بیشتر است؛ چرا که روحانیت خود جلودار انقلاب بوده است.
به تعبیر رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای (دام ظله العالی): امروز، سرنوشت روحانیت و سرنوشت اسلام در این سرزمین وابسته و گره خورده به سرنوشت نظام اسلامی است.
نظام اسلامی اندک لطمه ای ببیند، یقینا، خسارت آن برای روحانیت و اهل دین و علمای دین از همه آحاد مردم بیشتر خواهد بود.
فراز و نشیب های دوران رسالت
نوشتار حاضر در پی بررسی تفصیلی سیره نبوی و حوادث عصر نبوت است. مهم ترین منابع در بررسی تاریخ صدر اسلام و عصر نبوت، گزارش های سیره نویسانی چون ابن هشام، واقدی، ابن سعد و دیگر منابع دست اول تاریخی است.
همچنین، در این کتاب از تحلیل اساتیدی که در تاریخ صدر اسلام به مطالعه جدی و گسترده پرداخته و آثاری تحلیلی نگاشته اند، بهره گرفته شده است.
“فراز و نشیب های دوران رسالت” در دو دوره مکی و مدنی تنظیم شده است:
در دوره مکی، که شامل سه درس است، به زندگی حضرت محمد (ص) از تولد تا بعثت ایشان، وقایع پس از بعثت تا هجرت به حبشه، و در نهایت به مشکلات مسلمانان در مکه و تدارک مقدمات هجرت به مدینه می پردازد؛
در دوره مدنی، که پنج درس را تشکیل می دهد، به تشکیل و تاسیس پایه های حکومت اسلامی، مواجهه با مشرکان مکه در قالب سرایا و غزوات، مانند جنگ بدر و احد، فتنه انگیزی یهودیان پیمان شکن با پیامبر (ص)، غزوه احزاب و دوران اقتدار اسلام می پردازد؛
در پایان، چالش های امت اسلام را در انتهای دوران رسالت نبی گرامی اسلام بررسی می کند.
فقه ورزش
یکی از شئونات انسان، فعالیت های ورزشی اوست. فعالیت هایی در اندازه خرد و شخصی، و همچنین در حد کلان و عمومی، تا به حد و اندازه ای که بشر در عصر حاضر بدان مشغول است. به طور قطع در این حوزه ها دین اسلام تکلیف بشر را مشخص ساخته است و برای آن برنامه داده است. برنامه هایی از قبیل تایید و امضاء و یا رد و انکار.
تحقیق و پژوهش در این حوزه با همه گستره آن و با همه تنوع و گوناگونی که دارد، ضرورتی انکار ناپذیر است و این نوشتار درصدد است تا با پرداختن به این مهم، خلاء موجود در حوزه تکالیف فردی و اجتماعی را پر کرده و پاسخگوی نیازهای مجامع علمی فقهی حوزه ورزش باشد.
به امید آن که این نوشته قدمی در راه دریافت قواعد فقهی جاری در موضوع و استنباط مسائل مبتلا به جامعه باشد و جامعه فرهیخته مخاطب با عنایت به این مباحث علمی بتواند درک بهتری نسبت به موضوع پیدا کند و با دریافت بهتری بر حوزه فردی و اجتماعی ورزش و مسائل جدید داخلی و بین المللی بتواند راه خود را بیابند. چرا که قواعد فقهی می تواند در راه به دست آوردن حکم شرعی از باب تطبیق ما را کمک نماید.
*عناوین فصل های این کتاب از این قرار است:
فصل اول: کلیات و مفاهیم
فصل دوم: مبانی فقه ورزش
فصل سوم: قواعد کلی مشروعیت
منشور زندگی موفق – جلد سوم: ویژگی های تربیتی
کتاب حاضر به معرفی سبک پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) در تعلیم و تربیت بشر و تاثیر آن در رفع جهل و نادانی از جامعه پرداخته است. هم چنین به موضوعات اساسی در باب تعلیم و تربیت پرداخته شده است و سبک تعلیماتی پیامبر (ص) را اعم از تعلیم و تربیت به طور کلی مورد بررسی قرار داده است.
مطالب کتاب در شش فصل ارائه شده است:
فصل اول: ویژگی های سبک تربیت اسلامی
فصل دوم: عوامل تاثیر گذار در فرآیند تربیت موفق
فصل سوم: اصول تعلیم و تربیت در اسلام
فصل چهارم: اهداف تعلیم و تربیت در اسلام
فصل پنجم: سبک های تعلیم و تربیت
فصل ششم: دوره های تعلیم و تربیت
تکلیف گرایی در سیره امام خمینی (ره) و امام خامنه ای دام ظله
کتاب حاضر، تحقیقی پیرامون ابعاد مختلف تکلیف و مصادیق آن و نیز بررسی دیدگاه های امام خمینی و آیت الله سید علی خامنه ای. در ابتدای این اثر تعریفی از معنای تکلیف و مبانی معرفت شناختی و هستی شناختی تکلیف گرایی و تکلیف پذیری ارائه شده و سپس این موضوع از منظری فردی، خانوادگی، سیاسی، فرهنگی، مدیریتی، جهانی و اجتماعی در آموزه های دین اسلام، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
نویسنده تکلیف را مقوله ای فراگیر در زندگی انسان برشمرده و آن را فراتر از مسائل عبادی دانسته و دیدگاه امام خمینی و آیت الله سیدعلی خامنه ای را در مورد وسعت آن منعکس نموده است. وی بر این اساس به تکالیف مرد و زن نسبت به هم در محیط خانواده، تکالیف متقابل والدین و فرزندان، تکالیف متقابل حاکمان و مردم، تکالیف دانشمندان و قانون گذاران، مدیران، سیاستمداران، فعالان اقتصادی و سایر اقشار مختلف جامعه را از همین منظر مورد بحث و بررسی قرار داده و از دیدگاهی قرآنی و روایی، نظریات امام خمینی و آیت الله سیدعلی خامنه ای را در این باره برجسته کرده است.
تأملی بر عوامل پیشرفت و انحطاط مسلمانان
نویشندگان کتاب کوشیده اند، خوانندگان خود، به ویژه جوانان را با عوامل طلوع و اوج گیری و دلایل افول خورشید تمدن اسلامی، آشنا سازند. آشنایی با این عوامل و دلایل به ما کمک می کند تا به بازشناسی موقعیت خود پرداخته، با خودباوری، غزم خود را در احیای مجدد تمدن اسلانی شکوفاتر از قبل جزم نماییم.
پرورش خلاقیت و نوآوری (ویژه معلمان، مربیان، اولیاء)
آنچه در این کتاب می حوانید:
_ 101 تمرین عملی برای پرورش خلاقیت به همراه پاسخنامه
_ دو تست اندازه گیری میزان خلاقیت
_ روش ها و پیشنهادات پرورش خلاقیت
_ تکنیک های آموزش خلاقیت در کلاس درس
_ ویژگی های افراد و دانش آموزان خلاق
_ محدودیت ها و موانع رشد و شکوفایی خلاقیت
_ تعاریف و تصورات گوناگون از خلاقیت
الجهاد و الدفاع فی الاسلام
کتاب حاضر، بیان ابعاد مختلف فقهی، اخلاقی، عرفانی و کلامی جهاد و دفاع در دین اسلام و آموزه های اسلامی است.
در ابتدای این اثر به بیان اهمیت جهاد در راه خدا و معامله با خداوند با مال و جان خویش و فضیلت مجاهدان در راه خدا از منظری قرآنی و روایی بیان شده است.
نویسنده در ادامه به اهمیت شهادت در راه خدا و فضیلت شهید اشاره نموده و آثار و برکات جهاد را بیان نموده است. وی در ادامه بر ضرورت دفاع از دین و سرزمین در آموزه های اسلامی تأکید ورزیده و احکام شرعی مربوط به دفاع و جهاد را بیان نموده است.
وی در این زمینه به ادله مشروعیت و وجوب دفاع و جهاد اشاره نموده و لزوم آمادگی برای آن را نیز بیان کرده است.
وی همچنین موارد وجوب جهاد و دفاع با دشمنان خاص و شروط وجوب دفاع و جهاد و شروط وجوب آن را از لحاظ فقهی بررسی نموده است.
وی از منظری اخلاقی و معنوی نیز به مقوله جهاد نگریسته و علل امتناع از آن و فرار از جبهه و جنگ را از این منظر بیان کرده است.
راه و رسم جوانی
نویسنده، کتاب پیش رو را در دوازده فصل به صورت مختصر تهیه و تنظیم نموده است که شامل: مفهوم شناسی جوان و جوانی، جوان و معنویت، جوان و محبوبیت، جوان و دوست یابی، جوان شادی و نشاط، جوان و امیدواری، جوان و بحران هویت، در درس هشتم جوان و نوگرایی، جوان و زیبایی، جوان و غریزه جنسی که در این فصل در مورد دیدگاه های مختلف با محوریت امور جنسی و تولید مثل بحث شده است، فصل یازدهم جوان و دانش اندوزی، و در فصل آخر جوان و حاکمیت دین در جامعه مورد بحث و بررسی از زوایای مختلف قرار گرفته است.
نگین قرآن
پدید آورنده این کتاب سعی کرده است با بررسی آیاتی که دانشمندان بزرگ شیعه و اهل سنت، به نزول آن در باره امام علی (ع) یا دیگر اهل بیت نبوی تصریح کرده اند راه وحدت آفرینی را هموار سازد جوانان و نوجوانان اهل سنت و شیعه با خواندن این کتاب درمی یابند که اهل سنت واقعی برای حضرت علی (ع) و دیگر امامان معصوم احترام فوق العاده ای قائل می باشند. و زمزمه های تفرقه انگیز و شیطانی که از سمت وهابیان به گوش می رسد برای دورساختن اهل سنت از امیرالمومنین (ع ) و دیگر خاندان رسول خدا (ص) می باشد.