جستجو
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 483
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 89
- امام و رهبری 31
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 135
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 49
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
Showing all 3 resultsSorted by latest
تکلیف گرایی در سیره امام خمینی (ره) و امام خامنه ای دام ظله
کتاب حاضر، تحقیقی پیرامون ابعاد مختلف تکلیف و مصادیق آن و نیز بررسی دیدگاه های امام خمینی و آیت الله سید علی خامنه ای. در ابتدای این اثر تعریفی از معنای تکلیف و مبانی معرفت شناختی و هستی شناختی تکلیف گرایی و تکلیف پذیری ارائه شده و سپس این موضوع از منظری فردی، خانوادگی، سیاسی، فرهنگی، مدیریتی، جهانی و اجتماعی در آموزه های دین اسلام، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
نویسنده تکلیف را مقوله ای فراگیر در زندگی انسان برشمرده و آن را فراتر از مسائل عبادی دانسته و دیدگاه امام خمینی و آیت الله سیدعلی خامنه ای را در مورد وسعت آن منعکس نموده است. وی بر این اساس به تکالیف مرد و زن نسبت به هم در محیط خانواده، تکالیف متقابل والدین و فرزندان، تکالیف متقابل حاکمان و مردم، تکالیف دانشمندان و قانون گذاران، مدیران، سیاستمداران، فعالان اقتصادی و سایر اقشار مختلف جامعه را از همین منظر مورد بحث و بررسی قرار داده و از دیدگاهی قرآنی و روایی، نظریات امام خمینی و آیت الله سیدعلی خامنه ای را در این باره برجسته کرده است.
آخرت گرایی
این نوشتار با موضوع معادباوری و آخرت گرایی تهیه و تنظیم گردیده است. آنچه در هشت فصل این کتاب می خوانید: مفهوم شناسی بعد از کلیات مبحث، سفر اخروی و منازل آخرت، اهمیت و آثار تربیتی آخرت باوری، عوامل آخرت گرایی، موانع آخرت گرایی در فصل چهارم کتاب آمده است، آثار فردی و خانوادگی آخرت گرایی، آثار اجتماعی و فردی و سیاسی و سازمانی، موضوع جهاد و شهادت طلبی به عنوان اوج آخرت گرایی، و در فصل آخر آخرت سازی و آباد کردن عالم برزخ و قیامت و بهشت آمده است.
امنیت در قرآن و سنت
این کتاب دارای رویکرد حدیثی و تاریخی است.
در این اثر، از آیات و تفاسیر به ندرت استفاده شده است، اثری از مباحث فقهی در آن مشاهده نمی شود.
در متن کتاب، ذیل هر عنوان، ابتدا مستند روایی و تاریخی موضوع ذکر شده و سپس توضیحی اجمالی و متناسب با موضوع ارائه گردیده است.
این کتاب با رویکرد تاریخی و حدیثی تهیه و تدوین گردیده و طیف وسیعی از مدخل های امنیتی را در بر می گیرد.
مهمترین این مباحث عبارتند از:
تجسس ، سوء ظن و غیبت، سخن چینی و مشروعیت جمع آوری اطلاعات نظامی از دشمنان داخلی و خارجی ، جاسوسی ، شناسایی و ترور، اعتراف، نفوذ، تقیه، ویژگی های نیروهای اطلاعاتی و ضد جاسوسی، گروگان گیری، جنگ روانی، بازرسی و نظارت، طبقه بندی اطلاعات، بازجویی، تحقیقات، گرفتن اعتراف، دروغ گویی، ویژگی های نیروهای اطلاعاتی، حفاظت از اطلاعات و تجهیزات، ضد جاسوسی و … .
این کتاب گام دیگری برای به انجام رسانیدن تحقیقات مورد نیاز در زمینه امینت و اطلاعات در آموزه های اسلامی است که در چهار فصل:
کلیات موضوع،
گزینش و کنترل امنیتی ،
حفاظت و پیشگیری
و فصل چهارم جمع آوری اخبار تهیه و تدوین گردیده است.