علی کریمی خوشحال

تکلیف گرایی در سیره امام خمینی قدس سره و امام خامنه ای دام ظله

قیمت اصلی: ۴۵,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۴۰,۰۰۰ تومان.

تکلیف گرایی در سیره امام خمینی قدس سره و امام خامنه ای دام ظله

نگاه ویژه به سیره امام خمینی و مقام معظم رهبری  با رویکرد تکلیف گرایانه بدان سبب ضرورت دارد که هم علت رفتارهای آنها روشن شود و هم ثمرۀ کار ایشان الگویی مناسب برای افرادی باشد که به دنبال ادای تکلیف در همه شئون زندگی اند با این رویکرد پروژه تدوین متن حاضر کلیدخورد.
قبل از هر چیز لازم بود معنا و مفهوم تکلیف و تکلیف گرایی روشن شود،  که این کار در بخش اول انجام شد و سپس سیره این دو رهبر فرزانه بررسی شود که در بخش دوم این بررسی صورت گرفت اما چون سیره بسیار مفصل بود در هفت فصل مجزا دسته بندی و بررسی گردید مسائل ،فردی ،خانوادگی،اجتماعی ،فرهنگی ،سیاسی سازمانی و جهانی

هر چند در رسیدن به این دو هدف والا در حدی که نقیصه ای نداشته باشد موفق نبوده باشیم این نوشتار تلاشی است مخلصانه برای راهیابی به این آرمان مقدس.

گفتمان های دینی، شیوه ها و ابزارها

۸۵,۰۰۰ تومان

این کتاب در پنج فصل ارائه شده است:

فصل نخست: «کلیات و مفاهیم»، فصل دوم: «مبانی گفتمان ساز»، فصل سوم: «گفتمان اعتقادی»، فصل چهارم: «گفتمان اجتماعی» و فصل پنجم: «گفتمان سیاسی».

در فصل اول این کتاب به تعریف مفاهیم «گفتمان»، «گفتمان سازی»، «مبانی» «شیوه» و «ابزار» پرداخته شده و همچنین موضوع «منظور از گفتمان سازی بر اساس آموزه های دینی» بررسی شده است.

در فصل دوم این نوشتار عناوینی همچون: «مبانی گفتمان سازی»، «مؤلفه های گفتمان سازی»؛ «اصول و الزامات گفتمان سازی»، «طراحی و برنامه ریزی»، «مقابله با گفتمان های معارض»، «استفاده از ابزارهای مختلف فرهنگ سازی» مورد کنکاش قرار گرفته است.

«گفتمان ولایت»، «گفتمان معاد باوری»، «گفتمان تکلیف گرایی»، «گفتمان انتظار» از جمله مطالبی است که در فصل سوم بررسی شده است.

در فصل چهارم به موضوعاتی همانند: «گفتمان امر به معروف و نهی منکر»، «گفتمان عدالت» و «گفتمان علم آموزی» اشاره شده است.

«گفتمان دشمن شناسی»، «گفتمان مقاومت»، «گفتمان جهاد» از جمله گفتمان هایی است که در فصل پنچم مورد کنکاش قرار گرفته است.

تکلیف گرایی در سیره امام خمینی (ره) و امام خامنه ای دام ظله

۴۵,۰۰۰ تومان

کتاب حاضر، تحقیقی پیرامون ابعاد مختلف تکلیف و مصادیق آن و نیز بررسی دیدگاه های امام خمینی و آیت الله سید علی خامنه ای. در ابتدای این اثر تعریفی از معنای تکلیف و مبانی معرفت شناختی و هستی شناختی تکلیف گرایی و تکلیف پذیری ارائه شده و سپس این موضوع از منظری فردی، خانوادگی، سیاسی، فرهنگی، مدیریتی، جهانی و اجتماعی در آموزه های دین اسلام، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

نویسنده تکلیف را مقوله ای فراگیر در زندگی انسان برشمرده و آن را فراتر از مسائل عبادی دانسته و دیدگاه امام خمینی و آیت الله سیدعلی خامنه ای را در مورد وسعت آن منعکس نموده است. وی بر این اساس به تکالیف مرد و زن نسبت به هم در محیط خانواده، تکالیف متقابل والدین و فرزندان، تکالیف متقابل حاکمان و مردم، تکالیف دانشمندان و قانون گذاران، مدیران، سیاستمداران، فعالان اقتصادی و سایر اقشار مختلف جامعه را از همین منظر مورد بحث و بررسی قرار داده و از دیدگاهی قرآنی و روایی، نظریات امام خمینی و آیت الله سیدعلی خامنه ای را در این باره برجسته کرده است.