جستجو
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 483
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 89
- امام و رهبری 31
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 135
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 49
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
Showing all 5 resultsSorted by latest
عراق 1443
کشور عراق به دلیل موقعیت ژئوپلیتیکی و ظرفیت بالقوه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، از جمله بازیگران مهم در منطقه جنوب غرب آسیا است؛ در دوران معاصر، روابط ایران و عراق با فراز و فرودهای بسیاری همراه بوده است، آن گونه که طرفین، چه در تعارض و چه در تعامل با یکدیگر به دلیل اشتراکات تاریخی، مذهبی، جغرافیایی و از همه مهمتر ژئوپلیتیکی نمی توانستند یکدیگر را نادیده بگیرند.
با سقوط صدام و تسلط نسبی شیعیان بر حاکمیت عراق، روابط ایران و عراق به شکل کم سابقه ای بهبود پیدا کرد، به نحوی که برخی از کارشناسان سطح این روابط را استراتژیک می دانند.
این روابط هر روز تقویت شد؛ زیرا در حمله داعش به این کشور و تسلط تروریسم، ایران در کنار عراق ایستاد و با کمک به شکل گیری نیروهای مردی یعنی حشد الشعبی توانست ریشه داعش راز از بین ببرد، کتاب حاضر با رویکردی کلان( فقهی، کلامی،سیاسی، جغرافیایی و..) به تحولات عراق 1443 قمری با تاکید بر مقاومت و ابزارهای فرهنگی آن می پردازد.
بازار اسلامی در نظریه و کارکرد
یکی از ارکان مهم نظام مالی کشور که نقش قابل توجهی در اجرای سیاست های اقتصادی کلان دارد بازار سرمایه است.
از سوی دیگر دین و اقتصاد به ویژه بازار اقتصادی با یکدیگر ارتباط وثیقی دارند، در نظام اقتصاد اسلامی و از جمله بازار، هر آنچه که جنبه ای از صلاح . مصلحت جامعه و مردم را دارا باشد، حلال و هر آنچه که جنبه ای از فساد جامعه و مردم را در پی داشته باشد، حرام شمرده شده است.
نظام اقتصادی اسلامی ضمن نفی احتکار، ربا، غبن، غش، کم فروشی، گران فروشی و سایر آسیب های فقهی و اجتماعی به رقابت سالم در بازار توصیه می کند، زیرا لازمه ی توجه به این امور، تقسیم عادلانه امکانات میان همه فعالان اقتصادی و تزریق روحیه امید به بازار و پیشرفت و توسعه در همه جانبه اقتصادی است.
این کتاب می کوشد بازار اسلامی را در دو عرصه نظریه و کارکرد واکاوی نماید.
آن روی سکه سلفی گری: پاسخ به شبهات سلفی گری
شناخت جریان های سلفی جدید، پاسخ به شبهات کلامی، تاریخی، فقهی و سیاسی – اجتماعی آنان و تحلیل پیامدهای سیاسی آن بر جمهوری اسلامی، می بایست در کانون توجه مسئولان قرار گیرد. در نوشته پیش رو بخشی از این مسائل بررسی شده است و بر این فرض استوار است که فهم رفتار و عملکرد سلفی گری در دوره کنونی نشان از تحولی در اندیشه و عمل آنان داشته و پیوند محکمی با قدرت سیاسی دارد.
از این رو، دگرگونی در ماهیت نظام سیاسی نزد آنان در دوره اخیر موجب ساخت سلفی گری جدید شده است. بدین معنا که این جریان ها برخلاف برخی جریان های سلفی قدیم، به سیاست روی آورده و تنها راه اصلاح شرایط کنونی در کشورهای اسلامی و جهان به سمت جامعه آرمانی و سلفی خود را، فقط از مسیر دستیابی به قدرت سیاسی، از طریق ساز و کار جهاد میداند.
*این پژوهش در شش فصل به شرح زیر نگاشته شده است:
فصل اول: کلیات و مفهوم شناسی
فصل دوم: بررسی شبهات کلامی سلفیه
فصل سوم: بررسی شبهات تاریخی سلفیه
فصل چهارم: بررسی شبهات فقهی سلفیه
فصل پنجم: بررسی شبهات سیاسی – اجتماعی سلفیه
فصل ششم: نتیجه گیری و جمع بندی نهایی (ویژگی های جریان تکفیری، راهکارهای مقابله با آن و …)
جهاد کبیر: چیستی، چرایی و چگونگی
مسئله این تحقیق آن است که، برخی نفوذ و سلطه گری دشمنان و کافران در حوزه های گوناگون را بی مبنا و توهمی بیش نمیدانند و در نتیجه مقابله با آنها و مقاومت در برابر خواسته های آنان که همان «جهاد کبیر» است را امری غیرلازم می دانند. بر این اساس، جهت فهم درست جهاد کبیر و فلسفه پرداختن به آن و همچنین ارائه راهکار و چگونگی پرداختن به آن، این پرسش مطرح می شود که «جهاد کبیر» یا ترک اطاعت از کافران چیست؟ و چرا باید به آن پرداخت؟ و راهکار پرداختن به آن چیست؟
این تحقیق درصدد است بر اساس دیدگاه امام خامنه ای (مدظله العالی)، به این سه پرسش اساسی پاسخ علمی و منطقی دهد، که از چهار فصل شکل گرفته است:
فصل اول: چیستی جهاد کبیر؛
فصل دوم: چرایی جهاد کبیر؛
فصل سوم: چگونگی جهاد کبیر؛
فصل چهارم: جمع بندی؛
ادیان و مذاهب یمن با تاکید مبانی کلامی و فقهی زیدیه
بیش از چهار سال از جنگ تحمیلی عربستان سعودی بر مردم مظلوم یمن می گذرد. این جنگ از فروردین 1394 آغاز شد و با ورود آشکار رژیم صهیونیستی، آمریکای جنایتکار و حمایت های دولت های عرب از این اقدام، ابعاد تازه ای به خود گرفت. متاسفانه این مساله، با وجود ابعاد گوناگون مهمی که تاکنون داشته، بازتاب بسیار ضعیفی در مجامع ضد استکباری به ویژه ایران داشته و این خود مظلومیتی است مضاعف بر شیعیان حضرت علی (ع) و ذریه پاک فاطمه زهرا (س) که به جرم استکبارستیزی و پافشاری بر آیین و اعتقادات خود زیر بار سنگین ترین و بی رحمانه ترین هجمه های خونین استکبار و ایادی خود فروش آن، در قالب جنگی کاملا نابرابر، قرار گرفته اند.
نگارنده این سطور، در پی آن است که در این سکوت بهت آور سازمان ها و نهادهای بین المللی، از مشی مذهبی و ایدئولوژیک شیعیان یمن و مبارزان الحوثی و انصارالله پرده برداشته و اعلام کند که این ارادتمندان مکتب علی بن ابیطالب (ع) و پیروان خط خمینی کبیر (ره) و امام خامنه ای (مد ظله العالی) هستند.
از سویی دیگر از جمعیت 27 میلیونی یمن، حدود 5 میلیون از سادات و ذریه پیامبر بوده، که 90 درصد آنها حسنی و بقیه سادات حسینی اند و این مسائل نیز بر اهمیت این پژوهش می افزاید. بنابراین ضرورت تقریب میان مذاهب اسلامی، به ویژه مکتب و مذهب اهل بیت علیهم السلام، انجام دادن این پژوهش را ضروری می نماید.
هدف اصلی از این پژوهش، بررسی جغرافیای مذهبی یمن، تبیین مبانی فقهی، کلامی، سیاسی – اجتماعی زیدیه و انصارالله است و نتایج مورد انتظار این پژوهش عبارتند از:
1- بررسی ادیان، مذاهب و قبایل یمن؛
2- تبیین اعتقادات، احکام فقهی و مشی سیاسی زیدیه و انصارالله؛
3- بررسی احزاب و جریان های سیاسی اثرگذار در یمن؛
4- تقریب میان مذهب زیدیه و امامیه؛