جستجو
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 459
- طب سنتی و اسلامی 4
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 37
- اخلاق 63
- اعتقادی 86
- امام و رهبری 26
- اقتصاد 13
- خانواده 11
- روان شناسی 37
- جهاد و دفاع 59
- سیاسی 125
- تاریخ اسلام 47
- تاریخ ایران 44
- ترجمه شده 24
- مدیریت 16
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 44
- فقه و حقوق 29
- کتاب صوتی 1
نویسنده
مشاهده همه 2 نتیجه
تقریب مذاهب اسلامی (اصول و مبانی)
تقریب مذاهب اسلامی کوششی جدی برای تحکیم روابط میان پیروان مذاهب با روش درک اختلاف های موجود میان خود و زدودن پیامدهای منفی این اختلاف هاست، نه اصل اختلاف ها. لازمۀ رسیدن به اهداف مهم تقریب مذاهب اسلامی، توجه و تمسک به قرآن و سنت و استخراج اصول و مبانی تقریب و عرضۀ آن به آحاد جامعۀ اسلامی است، تا مشخص شود موضوع تقریب مذاهب به هیچ وجه، مسئله ای تاکتیکی نیست، بلکه براساس آموزه های قرآن و سنت مطلوبیت ذاتی دارد.
کتاب حاضر، که به بررسی اصول و مبانی تقریب مذاهب اسلامی می پردازد، از نه درس تشکیل شده است:
درس نخست: آشنایی با فرق و مذاهب
درس دوم: علل تعدد مذاهب در اسلام
درس سوم: اصل پرهیز از تفرقه
درس چهارم: اصل حرمت اهانت به مقدسات
درس پنجم: اصل تبیین (تحقیق و جستجو)
درس ششم: تقیه
درس هفتم: اصل همزیستی مسالمت آمیز (مدارا در گفتار و رفتار)
درس هشتم: اصل احیا و هدایت گری در تقریب
درس نهم: اصل اخوت و برادری
شایستگی های مدیریت و فرماندهی
موضوع نوشتار حاضر، مروری بر بایسته های مدیریت و رهبری در زمینه های مختلف سیاسی، اجتماعی، نظامی و سیاسی است. در این اثر با استناد به آیات و روایات و نیز سیره معصومین(ع) و تجربیات حدود چهار دهه از انقلاب اسلامی ایران در عرصه های مختلف، به بحث در مورد روش ها و قابلیت های مختلف مدیریت و فرماندهی و پیش نیازهای مربوط به آن پرداخته شده است.
در این زمینه نویسنده ابتدا به قابلیت مدیریت راهبردی و بایسته ها و آسیب های آن اشاره نموده و لزوم رصد کردن محیطی و به روز نگه داشتن مأموریت و سازمان را بررسی کرده و اهمیت اشراف اطلاعاتی و دانشی در زمینه مدیریت در عرصه های مختلف نام برده شده را بیان کرده است. در ادامه نویسنده به بایدها و نبایدهای تفکر راهبردی در مدیریت، راهکارهای تحول گرایی در سازمان، شناسایی قابلیت های مدیریتی در افراد، توان سازماندهی و ایجاد هماهنگی در سازمان، توان نظارت و پیگیری، قابلیت های فرماندهی و پیاده سازی آن اشاره نموده و اموری مانند: عدالت محوری، داشتن بصیرت، ایجاد انگیزش، داشتن روحیه بسیجی و حمایت و تربیت افراد زیر دست را از مهمترین شاخص های مدیریت و رهبری عنوان نموده و سیره امام خمینی، آیت الله سیدعلی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ایران و برخی از شهدا را در این زمینه منعکس کرده است.