سید قوام الدین حسینی

نشان می دهد 9 12 18 24

الگوی بسیجی مطلوب در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب

قیمت اصلی: ۱۷۹,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۷۰,۰۰۰ تومان.

الگوی بسیجی مطلوب در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب

بسیجی در پرتو ایمان و رفتار دینی و در پیوند با ولایت رشد می کند . و ویژگی های شایسته و مطلوب بسیجی را در خود تبلور بخشد و برای دیگران الگو می گردد. او با ایجاد این ویژگی ها در خود در مسیر تحقق بیانیه گام دوم حرکت می کند.

این کتاب ویژگی های بسیجی مطلوب را در هشت حوزه فردی ، سازمانی ، اجتماعی ، سیاسی ، دفاعی ، فرهنگی ، اقتصادی و خانوادگی طراحی در مجموع ، به چهل شاخص بسیجی مطلوب اشاره می کند.

فروخته شده:0
باقی مانده:5

مجموعه پنج جلدی فرهنگ موضوعی جهاد و دفاع در آینه آیات و روایات

۸۶۵,۰۰۰ تومان

فرهنگ موضوعی جهاد و دفاع در آیینه آیات و روایات برای دسترسی آسان محققان علوم اسلامی در عرصه جهاد، دفاع و شهادت گردآوری شده است.

این پژوهش مشتمل بر 369 آیه قرآن و قریب به 600 روایت جهادی است که از منابع روایی مهمی مانند: نهج‌البلاغه، غرر الحکم، فرهنگ سخنان امام حسین (ع)، صحیفه سجادیه، وسائل الشیعه، مستدرک الوسایل و بحار الانوار استفاده شده و در پنج بخش کلی جهاد و دفاع، نیروی انسانی، اطلاعات و حفاظت، طرح و عملیات و تجهیزات و پشتیبانی سامان یافته است.

فضیلت و جایگاه جهاد و دفاع، فلسفه جهاد، وجوب دفاع و جهاد، آثار و برکات جهاد و دفاع، عواقب جهادگریزی و موانع جهاد، لزوم صبر و پایداری در جنگ شرایط ترک جهاد، جهاد در ادیان الهی، جنگ بدر و احد، غزوات پیامبر (ص)، فتح مکه، جنگ‌های امام علی (ع)، جهاد با اهل کتاب و مشرکان، منافقان و جهاد، صلح، جهاد و سنت‌های الهی، مرزبانی، پیروزی و شکست در جهاد و عوامل هر یک از آنها، امدادهای غیبی در جنگ و جهاد و مصادیق آن، جنگ در ماه‌ های حرام، فنون نظامی، مدیریت جنگ، حقوق مادی و معنوی مجاهدان در راه خدا و جنبه‌ هایی از عملیات جنگ و تکنیک های نظامی و جاسوسی از مهم‌ ترین عناوین فرعی این معجم به شمار می‌ آید.
این مجموعه به 3 بخش با عناوین زیر تقسیم شده است.

فرهنگ موضوعی جهاد و دفاع در آینه آیات و روایات
جهاد در آینه قرآن (2 جلد)
جهاد در آینه روایات (2 جلد)
این مجموعه زیر نظر سید احمد خاتمی، محمد هادی معرفت و سید محمد حسینی شاهرودی تهیه و تدوین شده است.

عرفان اسلامی

۸۵,۰۰۰ تومان

در این کتاب تلاش شده با یاری گرفتن از قرآن، احادیث و متونی که عارفان مسلمان در این باره به نگارش در آورده اند، مباحث، اصول و مبانی عرفان عملی در سه بخش بیان گردد:
بخش نخست، مباحثی را پی می گیرد که به طور معمول در فلسفه هر عملی بحث می شوند مانند تعاریف و تاریخچه عرفان، عرفان و دین، عرفان و جامعه و آسیب شناسی عرفان عملی.
بخش دوم، درباره آنچه سالکان در آغاز سلوک بدان نیازمندند سخن می گوید، مانند، مبانی نظری و هدف سلوک، روش سلوک، نقش استاد در سلوک، یقظه، توبه، تطهیر باطن، ذکر و مراقبت و دستورالعمل های سلوک.
و سرانجام بخش سوم، مباحثی را درباره نتایج سلوک، یعنی مقامات و احوال، مکاشفات، تصرفات و فنا پیش روی شما می نهد.
هدف ما در این نوشتار معرفی متون و مبانی عملی تصوف اسلامی، پی بردن به آسیبها و کاستی های تصوف و شناخت عرفان اصیل ولایی است. از این رو تلاش کرده ایم به جز فصل آسیب شناسی در جای جای این متن شما را با آسیبها و انحرافات راه یافته در تصوف اسلامی آشنا سازیم.
ما بر این باوریم که روش عارفان بزرگ شیعه همانند مرحوم ملا حسینقلی همدانی و شاگردان ایشان که از فقهای شیعه هستند؛ نزدیکترین روش به عرفان اصیل اسلامی است؛ و در مباحث گوناگون این کتاب از سخنان و اندیشه های والای دو عارف بزرگ این عصر؛ یعنی امام خمینی(ره) و علامه طباطبائی بهره برده ایم.

بصیرت دینی (بصیرت برآمده از دین)

۱۲۴,۰۰۰ تومان

بصیرت دینی را می توان به دو گونه تعریف کرد:

1.«بصیرت به دین» و منظور از آن، علم و معرفت به همه جوانب دین است.

2.«بصیرت برآمده از دین» و آن، بصیرتی است که پس از معرفت و آگاهی درباره دین و عمل به آموزه ها و دستورهای دینی، از جانب خدای رحمان به انسان عطا می شود.

پژوهش پیش رو کاوشی در بصیرت دینی به معنای دوم است.

 

پژوهش صورت گرفته در سه بخش اساسی: «چیستی بصیرت دینی»، «چرایی بصیرت دینی»، و «چگونگی بصیرت دینی و ارتقای آن» سامان یافته است.

در بخش اول (چیستی بصیرت دینی)، نظام مفهومی سه کلیدواژه «بصیرت»، «دین» و «بصیرت دینی»، تبیین شده و مولفه ها، شاخص ها و مراتب بصیرت دینی و ویژگی های صاحبان بصیرت دینی مورد بحث قرار گرفته است.

در بخش دوم (چرایی بصیرت دین)، مبانی بصیرت دینی، اهمیت بصیرت دینی، آثار و برکات بصیرت دینی و پیامدهای فقدان بصیرت دینی تشریح شده است.

در بخش سوم (چگونگی بصیرت دینی و ارتقای آن)، عوامل بصیرت آفرین و زمینه های تحقق بصیرت دینی، موانع و آفات، و راهکارهای تحقق و ارتقای بصیرت دینی، به ویژه در سازمان ها مورد توجه قرار گرفته و تبیین شده است.

حلال و حرام در اسلام

۳۶,۰۰۰ تومان

موضوع اثر حاضر، مروری بر مفاهیم و مصادیق حلال و حرام و احکام فقهی و اخلاقی مترتب بر آن در آموزه های اسلامی است.

در این کتاب ضمن تأکید بر شناسایی حلال و حرام و نکوهش ارتکاب انواع حرام و ستایش گرایش به حلال در دین اسلام، به تبیین انواع حلال و حرام های فردی و اجتماعی از لحاظ فقهی، اخلاقی و اعتقادی پرداخته شده و مصادیق متعددی از آنها بررسی گردیده است.

در همین راستا نگارنده به بررسی مواردی از حرام های فقهی، اعتقادی و خانوادگی مانند شرک به خدا و یأس از رحمت الهی، خوردنی های حرام مانند شرب خمر، لباس ها و پوشیدنی های حرام، ترک واجبات، خودکشی، آزار زن و فرزند، اسراف و تبذیر، قطع رحم، نگاه به نامحرم، اعمال منافی با عفت فردی و عمومی، بی حجابی و سوء ظن به دیگران و برخی از مصادیق حلال مانند درآمدهای حلال اشاره کرده و آثار گرایش به حلال و حرام را در دنیا و آخرت از منظری روایی بررسی کرده است.

کرانه های بندگی

۴۸,۰۰۰ تومان

گسترش جهانی یکتاپرستی و رهایی از همه ی جلوه های شرکت و بت پرستی آشکار و پنهان، تنها در عصر ظهور و پیاده گشتن همه جانبه اسلام و رشد و تکامل عقلی انسان میسر است.

در این نوشتار برای شناخت جایگاه عبودیت در باور و رفتار به بررسی مطالب زیر پرداخته شده است.
_ معنای لغوی و گستره ی مفهومی واژه عبودیت
_ فلسفه و حقیقت عبودیت و آثار و آسیب های آن
_ تجلی عبودیت در عبادات گوناگون در حوزه ی فردی، اجتماعی و اقتصادی
_ پیوند عبودیت با ولایتمداری و عرفان
_ نقش عبودیت در زندگی انبیاء و معصومان علیهم السلام
_ بحران عبودیت در جهان معاصر