حبیب زمانی

در حال نمایش 7 نتیجه

شیعیان نیجریه

۶۵,۰۰۰ تومان

شیعیان نیجریه از یک اقلیت بسیار محدود چندهزار نفری در سال 1979 م به جمعیت چند میلیون نفری در سال های اخیر تبدیل شده اند. این تغییر گسترده مذهبی همه نگاه ها را به زاریا و جمعیت میلیونی شعیان نیجریه دوخته است؛ این تعدا شیعه چگونه و با چه اقدامات و تبلیغاتی در نیجریه پدید آمدند؟

ساختار و تشکیلات و فعالیت های شیعیان نیجریه چگونه است؟ …
پژوهش پیش رو در پاسخ به این پرسش ها و معرفی دقیق و همه جانبه شیعیان نیجریه انجام گرفته است.

عوامل رقی المسلمین و انحطاطهم

۶۵,۰۰۰ تومان

در کتاب حاضر عوامل پیشرفت و انحطاط مسلمانان مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
زبان کتاب عربی است.

ابتدا اصطلاحاتی چون فرهنگ، تمدن، تمدن اسلامی، توسعه و انحطاط مفهوم یابی شده و بعضی از مظاهر توسعه و انحطاط بیان شده است.
سپس عوامل پیشرفت و توسعه مسلمانان بررسی شده است. ظهور فکر دینی، جهان شمولی اسلام، فطری بودن دین اسلام، اهمیت دین اسلام به علم و دانش، تعهد مسلمانان به ارزش های اخلاقی، رهبری دینی و … از جمله این عوامل معرفی شده اند.

در ادامه سیر افول ستاره مسلمانان بررسی شده که جهل، عوام گرایی، ضعف مسلمانان و انحراف از اهدافشان و استعمار از جمله عوامل افول مسلمانان معرفی شده است.

در نهایت در خصوص توانبخشی به تمدن اسلامی و قابلیت های مادی و معنوی در جهان اسلام مباحثی مطرح شده است.

سقوط امپراتوری عثمانی با تاکید بر جنبش اصلاحات

۵۰,۰۰۰ تومان

موضوع کتاب حاضر، مروری بر دوران ظهور و سقوط امپراطوری عثمانی و بررسی فراز و نشیب های این امپراطوری از اوج اقتدار تا دوران انحطاط است.

در این پژوهش سعی شده است ضمن بیان چگونگی شکل گیری امپراطوری عثمانی و قدرت و استیلای اولیه آن ها بر بلاد اسلامی و بلاد روم شرقی، به بررسی ساختار حکومتی این امپراطوری در قبل از اصلاحات انجام گرفته در آن پرداخته شده و دوران افول و زوال آن و عوامل مؤثر بر فروپاشی این امپراطوری مانند بی بندوباری و استبداد سلاطین عثمانی، فساد اداری حاکم بر آن، جنگ های پی در پی، فشارهای خارجی، نابسامانی اقتصادی، بی توجهی به نیروی دریایی، گستردگی امپراطوری و تبعیض میان اقوام و… بررسی گردیده است.

در ادامه، نگارنده به اصلاحات اشاره کرده و عوامل احیای مجدّد دولت عثمانی بر اثر اصلاحات همه جانبه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، نظامی، فضایی و اداری را شرح نموده است.

تعامل اسلام و ایران

۳۸,۰۰۰ تومان

هر چند دین اسلام در جزیره العرب ظهور یافت، ولی در آنجا محصور نماند و آموزه های حیات بخش آن در مدت کوتاهی بر بخش گسترده ای از عالم از جمله ایران پرتو افکند.
جامعه ایران، که از درون دچار انحطاط_ به خصوص در حوزه ی اعتقادی و فرهنگی_گشته بود، انتظار دینی میکشید تا به تمسک به آن، خویشتن را از اسارت اعتقادات خرافی و ستمهای اجتماعی حاکم نجات بخشد.
با ورود اسلام به ایران این انتظار به سر آمد. تعالیم انسان ساز دین اسلام، اندیشه های نوین و دیگر جذابیتهای این شریعت حیات بخش، به خصوص مساوات جویی و عدالت محوری آن، اشتیاق ایرانیان را_که تشنه عدالت اجتماعی بودند_ به دین اسلام دو چندان ساخت.
در این نوشتار سعی شده این حقایق تحلیل و بررسی شوند و تعامل میان اسلام و ایران تبیین گردد.

نقش سیاسی و اجتماعی زنان در تاریخ اسلام

۳۶,۰۰۰ تومان

این کتاب شامل شامل 9 فصل با عنوان هایی از جمله «نظام سیاسی در اسلام»، «زنان و بیعت در اسلام»، «زنان و هجرت در اسلام»، «زنان و جهاد در اسلام»، «حمایت زنان از مقام نبوت و امامت» و «نقش زنان در انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج)» است.

کتاب «نقش سیاسی اجتماعی زنان در تاریخ اسلام، انقلاب اسلامی و انقلاب حضرت مهدی(عج)» با بیان داستان ها و مثال های تاریخی اهمیت جایگاه زنان از صدر اسلام تاکنون را گوشزد می کند.

در بخشی از این کتاب با عنوان «زنان حاضر در انقلاب مهدی(عج)» به زنان آسمانی، یاران خاص و زنان رجعت کننده به عنوان زنان حاضر در انقلاب امام زمان(عج) اشاره شده است. در این بخش درباره یاران خاص می خوانیم: «یاران خاص حضرت مهدی(عج) 313 نفر، به تعداد لشکریان بدر هستند که پنجاه زن در میان آن ها حضور دارد. این عده اولین گروه از زنان هستند که همانند دیگر یاران خاص امام زمان(عج) هنگام ظهور، در حرم امن الهی به خدمت امام زمان می رسند.»

وضعیت سیاسی – اجتماعی شیعیان عربستان سعودی

۱۱۰,۰۰۰ تومان

کتاب حاضر در سه فصل، به تبیین مسائل سیاسی اجتماعی شیعیان عربستان با تمرکز بر شیعیان شرقیه می پردازد.

فصل اول: آشنایی با عربستان سعودی
فصل دوم: وضعیت اجتماعی شیعیان عربستان سعودی
فصل سوم: تحولات سیاسی مذهبی شیعیان عربستان سعودی

پیشکسوتان (یادگاران ماندگار)

۳۶,۰۰۰ تومان

بازنشستگی و بررسی مسایل مربوط به آن موضوع کتاب حاضر می باشد که ضمن بهره مندی از آموزه های دینی، برخی از ویژگی های این دوره و همچنین وظایف بازنشستگان را مورد بررسی قرار داده است.

این اثر دارای شش فصل است: فصل اول، کلیاتی مانند تعریف، مراحل و تاریخچه بازنشستگی در ایران بیان شده و در فصل دوم «بازنشستگی» در آئینه آیات، روایات و کلام امام و رهبری تبیین گردیده است. در فصل های بعد نیز «وظایف بازنشستگان» در برابر خود، خانواده، سازمان و جامعه مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس منابع اسلامی، دوران بازنشستگی، دوران انزوا و خانه نشینی نبوده و بر ضرورت تلاش و فعالیت متناسب با این دوره تاکید شده است.