اول

در حال نمایش 3 نتیجه

جهاد کبیر: چیستی، چرایی و چگونگی

۸۵,۰۰۰ تومان

مسئله این تحقیق آن است که، برخی نفوذ و سلطه گری دشمنان و کافران در حوزه های گوناگون را بی مبنا و توهمی بیش نمیدانند و در نتیجه مقابله با آنها و مقاومت در برابر خواسته های آنان که همان «جهاد کبیر» است را امری غیرلازم می دانند. بر این اساس، جهت فهم درست جهاد کبیر و فلسفه پرداختن به آن و همچنین ارائه راهکار و چگونگی پرداختن به آن، این پرسش مطرح می شود که «جهاد کبیر» یا ترک اطاعت از کافران چیست؟ و چرا باید به آن پرداخت؟ و راهکار پرداختن به آن چیست؟
این تحقیق درصدد است بر اساس دیدگاه امام خامنه ای (مدظله العالی)، به این سه پرسش اساسی پاسخ علمی و منطقی دهد، که از چهار فصل شکل گرفته است:

فصل اول: چیستی جهاد کبیر؛
فصل دوم: چرایی جهاد کبیر؛
فصل سوم: چگونگی جهاد کبیر؛
فصل چهارم: جمع بندی؛

نبرد شیعی شیعی (راهبرد جدید دشمن برای تضعیف مقاومت اسلامی)

۸۰,۰۰۰ تومان

طبیعی است وقتی در هر مذهب افراط گرایی و تجاوز از اعتدال وجود داشته باشد و پیروان آن افراط گرا گرفتار خشونت شده باشند، پیروان دیگر ادیان و مذاهب نسبت به آن مذهب بدبین می شوند و سعی می کنند از آن فاصله بگیرند.
افراط گرایی در میان برخی از شیعیان نیز همین نتیجه را می دهد.
وقتی ملت های غیر مسلمان جهان بفهمند گروهی از مسلمانان، گروه دیگر از خودشان را بدون معیار و ملاک تکفیر می نمایند، یاد در عزای پیشوایان خود بدنشان را مجروح می کنند، یا نسبت به مقدسات همدیگر توهین می نمایند و مانند آن، نسبت به آنها بدبین می شوند و به خود می گویندمسلمانان دست به اعمالی می زنند که با عقل و منطق هم خوانی ندارد.
در صورتی که مسلمانان ناب و شیعیان واقعی هرگز افراط گرا نیستند و افراط گرایی را نیز بر نمی تابند و آن را بر خلاف دستوران قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) می دانند.

کتاب «نبرد شیعی شیعی» به دلیل معرفت افزایی و توانمندسازی فرهنگی مردم در برابر خطرهای تشیع افراطی تالیف شده است و هشت فصل دارد:

فصل اول: کلیات. در این فصل تلاش شده است به کلیات مباحث از جمله مفهوم شناسی واژگان، ضرورت و پیشینه بحث، تاریخچه و مانند آن پرداخته شود.

فصل دوم: شاخصه های تشیع افراطی.

فصل سوم: فرایند و پیامدهای افراطی گری در شیعه.

فصل چهارم: سنجش اندیشه تشیع افراطی با اندیشه سلفی تکفیری اهل سنت.

فصل پنجم: راهکارهای برون رفت از افراطی گری.

فصل ششم: درآمدی بر جریان های شیعی در عراق.

فصل هفتم: ابزارهای رسانه ای تشیع افراطی.

فصل هشتم: جمع بندی و نتیجه گیری.

هویت دینی و انقطاع فرهنگی

۶۵,۰۰۰ تومان

در انقلاب دينی، انقلاب از هويت دينی بر می خيزد و انقلابی ها به ندايی كه از درون می شنوند پاسخ می دهند و با خون خود درخت انقلاب را آبياری می نمايند.
هويت دينی در درون انسان و با آفرينش او آميخته است. زيرا بعد دينی چهارمين بعد از ابعاد وجود انسان را تشكيل می دهد. در هويت دينی انسان های معتقد به وحی الهی، هر نوع سازش بر خلاف ارزش ها را رد كرده و سلطه پذيری را عار و ننگ تلقی می كنند. در حاليكه در فرهنگ غربی كه برای شرق عرضه می شود، روح شهامت و شجاعت رخت بر می بندد و شهوت پرستی و ارضاء غرائز سركش جايگزين آن می شود.
اين كتاب درصدد است نقش كليدی هويت دينی و شاخص های آن را برای حفظ نسل جوان انقلاب معرفی نمايد و عوامل تضعيف هويت دينی را به روشنی بيان كنند.

* عناوین فصل های این کتاب عبارت است از:

مقدمه استاد جعفر سبحانی
مقدمه
فصل اول: کلیات
فصل دوم: هویت دینی و غیر دینی
فصل سوم: راه های تقویت هویت دینی
فصل چهارم: عوامل تضعیف هویت دینی