رقعی

نشان می دهد 9 12 18 24

درآمدی بر تمدن نوین اسلامی

قیمت اصلی: ۱۰۲,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۰۰,۰۰۰ تومان.

با توجه به اهمیت موضوع تمدن نوین اسلامی و برای نقش آفرینی در تحقق تمدن نوین اسلامی باید همه قشرها ، به ویژه پاسداران و بسیجیان در حد نیاز ، مفاهیم و مباحث تاریخی و معرفتی این حوزه را بشناسند.

از این رو ، نیاز بود متنی برای آشنایی با موضوع بسیار مهم «تمدن نوین اسلامی» تهیه شود تا آن ها وظایف و نقش خود را در تمدن سازی نوین اسلامی بدانند و به فرموده رهبر معظم انقلاب «نسبت به این مسئله مهم احساس مسئولیت کنند» و در مسیر دشوار تمدن سازی ، انقلاب اسلامی را یاری رسانند.

تعامل اسلام و ایران

۳۸,۰۰۰ تومان

هر چند دین اسلام در جزیره العرب ظهور یافت، ولی در آنجا محصور نماند و آموزه های حیات بخش آن در مدت کوتاهی بر بخش گسترده ای از عالم از جمله ایران پرتو افکند.
جامعه ایران، که از درون دچار انحطاط_ به خصوص در حوزه ی اعتقادی و فرهنگی_گشته بود، انتظار دینی میکشید تا به تمسک به آن، خویشتن را از اسارت اعتقادات خرافی و ستمهای اجتماعی حاکم نجات بخشد.
با ورود اسلام به ایران این انتظار به سر آمد. تعالیم انسان ساز دین اسلام، اندیشه های نوین و دیگر جذابیتهای این شریعت حیات بخش، به خصوص مساوات جویی و عدالت محوری آن، اشتیاق ایرانیان را_که تشنه عدالت اجتماعی بودند_ به دین اسلام دو چندان ساخت.
در این نوشتار سعی شده این حقایق تحلیل و بررسی شوند و تعامل میان اسلام و ایران تبیین گردد.

تحلیلی تاریخی بر سرگذشت امت های استقامت کننده

۱۲۱,۰۰۰ تومان

استقامت و پایداری در راه حق دستور خداوند و سیره اولیای الهی برای رهایی از بند مستکبران و غلبه بر آنهاست. تاریخ امت ها و اقوام پیشین نشان می دهد کسانی که در سختی ها در برابر دشمنان مقاومت کردند، بر اساس سنت های الهی سرانجام بر آنان پیروز شده و به اهداف خود دست یافته اند؛ ولی اقوام و مللی که در برابر ستم دشمنان سکوت کرده و تسلیم فشارها و سختی ها شده اند، دچار بدبختی و عذاب الهی گردیده اند.

در کتاب پیش رو سرگذشت «امت های استقامت کننده»، با رویکردی تاریخی، بررسی شده است.

*عناوین بخش های سه گانه کتاب حاضر، بدین قرار است:

بخش اول: کلیات و مبانی نظری

بخش دوم: امت های استقامت کننده و عوامل موفقیت آنها

بخش سوم: جمع بندی، نتیجه گیری و پیشنهادها

 

در بخش اول، کلیات و چهارچوب نظری تحقیق بیان گردیده است.

در بخش دوم نخست، به استقامت امت های پیش از اسلام، استقامت امت صدر اسلام، استقامت شیعه تا عصر غیبت صغری و در نهایت به استقامت مردم ایران در انقلاب اسلامی پرداخته شده است.

بخش سوم کتاب نیز به نتیجه گیری و ارائه پیشنهادها اختصاص یافته است.

تاریخ اسلام در دوران خلفای راشدین

۲۷,۰۰۰ تومان

دوران خلفای راشدین پس از رحلت پیامبر (ص) در سال 11 هجری آغاز شد و تا سال 40 هجری ادامه یافت؛ به عبارت دیگر، نخستین جانشینان پیامبر (ص) به خلفای راشدین موسوم شدند.

این نوشتار در پی تبیین و بررسی وقایع و حوادث دوران خلفای راشدین است. تلاش نویسنده بر آن بوده که از نخستین و اصلی ترین منابع تاریخی سود ببرد؛ لکن، از برخی مطالعات و تحقیقات جدید نیز، به فراخور نیاز، بهره برده شده است.

روش تحقیق در این نوشتار، توصیفی تحلیلی است و تلاش شده دیدگاه ها و تحلیل ها بدون پیش داوری، از قضاوت های سطحی و احساسی و تعصب بیجا به دور باشد تا دچار پیش داوری و یکسونگری نگردد.

درباره این موضوع تاکنون کتاب ها و مقاله های بسیاری نوشته شده که تنها ذکر عنوان آنها خود کتابی مفصل خواهد شد و نگارنده مدعی طرح بحث جدیدی نیست؛ لکن تلاش شده با استفاده از این تحقیقات و مطالعات جدید و همچنین مطابقت آنها با منابع کهن، متنی تهیه شود که خوانندگان با مطالعه آن افزون بر آگاهی از رویدادهای دوران خلفای راشدین، با واکنش ها و تعاملات امام علی (ع) با دستگاه خلافت آشنا شوند تا در این روزگاه که بازار جنگ شیعه و سنی داغ است، از سیره وحدت گرایانه امام علی (ع) الگو بگیرند و اسیر توطئه تفرقه افکنی دشمن نشوند.

دفاع فراسرزمینی: علل حضور رزمندگان ایران در سوریه

۱۵۰,۰۰۰ تومان

از زمان حضور رزمندگان ایرانی و غیرایرانی در سوریه، جامعه ایران نسبت به ضرورت و چرایی حضور مدافعان حرم در کشور سوریه پرسش هایی دارد.
عملکرد همراه با انتقاد حکومت بشار اسد، جنگ در کشوری دیگر که با میهن ما مرز جغرافیایی مشترک ندارد، کمرنگ بودن آموزه های دینی در جامعه سوریه، به ویژه حجاب، و مسائلی دیگر سبب شده که اذهان عمومی نسبت به حمایت ایران از ملت و حکومت سوریه با پرسش و ابهام هایی روبرو گردد. گاه این پرسش ها چنان جدی است که برای خانواده رزمندگان مدافع حرم نیز چالش آفرین بوده است.
برای تبیین چرایی حضور ایران در سوریه و دفاع از حکومت قانونی این کشور، شاهد تلاش هایی در سطح رسانه ها بودیم. همچنین در این راستا کتابی با عنوان “روایتی متفاوت از منطق حضور ایران در سوریه” منتشر شده که حاوی مجموعه ای از مصاحبه ها با کارشناسان دینی و سیاسی در این خصوص است.
اما این کتاب -که به نوبه خود تلاشی ارزشمند در جهت تبیین چرایی حضور ایران در سوریه است- هم به جهت قالب و هم به جهت محتوا نمی تواند با نگاه علمی و استدلالی منطق حضور ایران را تبیین نماید. به همین دلیل نویسندگان این نوشتار می کوشند در قالب سه فصل پاسخ گوی این دو پرسش باشند:

الف) مبانی دینی حضور ایران در جبهه مقاومت سوریه کدامند؟
ب) مبانی حقوقی و سیاسی حضور نظامی ایران در سوریه کدامند؟

برای تحقق این مهم، شناخت جغرافیای سیاسی، مذهبی، قومی و اقتصادی سوریه و علل بروز بحران در سوریه ضروری است.
لذا در فصل اول کوشیدیم کشور سوریه، تنوع قومیتی و مذهبی آن را معرفی نماییم، تا ریشه های بروز بحران و نحوه ورود ایران به این بحران را کنکاش کنیم.
در فصل دوم این اثر، مبانی دینی و فقهی حضور رزمندگان در خاک سوریه بیان گردید.
در فصل سوم، نیز به تبیین علل امنیتی، سیاسی و حقوقی حضور ایران در سوریه و دفاع از ملت و حاکمیتش پرداخته ایم.