1398

در حال نمایش 3 نتیجه

شیعیان نیجریه

۶۵,۰۰۰ تومان

شیعیان نیجریه از یک اقلیت بسیار محدود چندهزار نفری در سال 1979 م به جمعیت چند میلیون نفری در سال های اخیر تبدیل شده اند. این تغییر گسترده مذهبی همه نگاه ها را به زاریا و جمعیت میلیونی شعیان نیجریه دوخته است؛ این تعدا شیعه چگونه و با چه اقدامات و تبلیغاتی در نیجریه پدید آمدند؟

ساختار و تشکیلات و فعالیت های شیعیان نیجریه چگونه است؟ …
پژوهش پیش رو در پاسخ به این پرسش ها و معرفی دقیق و همه جانبه شیعیان نیجریه انجام گرفته است.

دفاع فراسرزمینی: علل حضور رزمندگان ایران در سوریه

۸۵,۰۰۰ تومان

از زمان حضور رزمندگان ایرانی و غیرایرانی در سوریه، جامعه ایران نسبت به ضرورت و چرایی حضور مدافعان حرم در کشور سوریه پرسش هایی دارد.
عملکرد همراه با انتقاد حکومت بشار اسد، جنگ در کشوری دیگر که با میهن ما مرز جغرافیایی مشترک ندارد، کمرنگ بودن آموزه های دینی در جامعه سوریه، به ویژه حجاب، و مسائلی دیگر سبب شده که اذهان عمومی نسبت به حمایت ایران از ملت و حکومت سوریه با پرسش و ابهام هایی روبرو گردد. گاه این پرسش ها چنان جدی است که برای خانواده رزمندگان مدافع حرم نیز چالش آفرین بوده است.
برای تبیین چرایی حضور ایران در سوریه و دفاع از حکومت قانونی این کشور، شاهد تلاش هایی در سطح رسانه ها بودیم. همچنین در این راستا کتابی با عنوان “روایتی متفاوت از منطق حضور ایران در سوریه” منتشر شده که حاوی مجموعه ای از مصاحبه ها با کارشناسان دینی و سیاسی در این خصوص است.
اما این کتاب -که به نوبه خود تلاشی ارزشمند در جهت تبیین چرایی حضور ایران در سوریه است- هم به جهت قالب و هم به جهت محتوا نمی تواند با نگاه علمی و استدلالی منطق حضور ایران را تبیین نماید. به همین دلیل نویسندگان این نوشتار می کوشند در قالب سه فصل پاسخ گوی این دو پرسش باشند:

الف) مبانی دینی حضور ایران در جبهه مقاومت سوریه کدامند؟
ب) مبانی حقوقی و سیاسی حضور نظامی ایران در سوریه کدامند؟

برای تحقق این مهم، شناخت جغرافیای سیاسی، مذهبی، قومی و اقتصادی سوریه و علل بروز بحران در سوریه ضروری است.
لذا در فصل اول کوشیدیم کشور سوریه، تنوع قومیتی و مذهبی آن را معرفی نماییم، تا ریشه های بروز بحران و نحوه ورود ایران به این بحران را کنکاش کنیم.
در فصل دوم این اثر، مبانی دینی و فقهی حضور رزمندگان در خاک سوریه بیان گردید.
در فصل سوم، نیز به تبیین علل امنیتی، سیاسی و حقوقی حضور ایران در سوریه و دفاع از ملت و حاکمیتش پرداخته ایم.

کارنامه پژوهشگاه: چهاردهه تلاش در راه پاسداری از انقلاب

۶۵,۰۰۰ تومان

پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع)، وابسته به نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گذر نزدیک به چهار دهه فعالیت در عرصه پژوهش، یکی از باسابقه ترین مراکز علوم اسلامی در سطح کشور و نیروهای مسلح به شمار می رود.
این مجموعه علمی در سال 1359 به اهتمام شهید فضل الله محلاتی (ره)، نماینده وقت حضرت امام خمینی (ره) در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تاسیس شد. و تاکنون افزون بر انجام دادن طرح های پژوهشی متعدد، تدوین و تالیف بیش از پانصد کتاب مطالعاتی و پانصد متن آموزشی را در کارنامه خود به ثبت رسانده و در اختیار مخاطبان و فراگیران در نظام آموزش عقیدتی – سیاسی نیروهای مسلح قرار داده است.
در این نوشتار، در قالب چهار فصل، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) معرفی شده است:
در فصل نخست به بررسی تاریخچه پژوهشگاه و سیر ارتقای آن از مرکز بررسی و تحقیقات تا پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) پرداخته شده و در فصل دوم، به اجمال، بخش های گوناگون پژوهشگاه و اهداف و وظایف آن بیان شده است و در فصل سوم، آثار و تولیدات علمی و پژوهشی پژوهشگاه معرفی می شود و در نهایت، در فصل چهارم، همکاری های علمی، نشست های علمی، بازدید های علمی، تفاهم نامه ها، کرسی های نقد و نظریه پردازی و افتخارات پژوهشگاه بیان شده است.