جستجو
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 480
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 88
- امام و رهبری 29
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 133
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 48
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
Showing all 4 resultsSorted by latest
تدبیر معیشت از دیدگاه آیات و روایات
پایین بودن درامد افراد، بالا بودن هزینه های زندگی، افراط و تفریط در امور معیشت خانواده ها، آسیب های اخلاقی فردی و اجتماعی ناشی از عدم آگاهی از فرهنگ تدبیر معیشتی در اسلام و اختلاف و ناسازگاری در محیط خانه و تهدید بنیان خانواده، اقتضا می کرد تا دیدگاه آیات و روایات در این زمینه بررسی و مشخص شود تا در سایه عمل بدان نسیم روح بخش اسلام بر فضای زندگی و بهره وری صحیح از امور مادی و دنیوی در جهت نیل به اهداف بلند معنوی و اخروی وزیدن گیرد.
کتاب حاضر در چهار فصل تدوین شده است:
فصل اول: به پیشینه و اهمیت بحث و مفاهیم کلیدی تحقیق مانند «تدبیر»، «معیشت» و «رزق» پرداخته است.
فصل دوم: استراتژی و راهبردهای تدبیر معیشت را بررسی نموده است.
فصل سوم: به روش ها و راهکارهای تدبیر توجه نموده است.
فصل چهارم: در دو محور آثار تدبیر و پیامدهای بی تدبیری مطالبی ارائه داده است.
ضمنا روش تجزیه و تحلیل این پژوهش توصیفی – تحلیلی، و روش گردآوری اطلاعات و مطالعات آن کتابخانه ای است و چهارچوب نظری تحقیق نیز آیات قرآن و روایات اسلامی می باشد.
بررسی فقهی خروج از حاکمیت دینی
کتاب «بررسی فقهی خروج از حاکمیت دینی» نوشته آقای صادق فرازی است، که به منظور بررسی پشتوانه عمیق فکری و دینی این مسئله، تحقیق حاضر را انجام داده است. این کتاب در سه بخش و هشت فصل سامان یافته است.
در بخش نخست کتاب، به بررسی فقهی خروج از حاکمیت دینی پرداخته شده، سپس مفاهیم مربوط به موضوع بیان گردیده و نیز پیشینه و سابقه این موضوع در تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی به اجمال بیان شده است.
در بخش دوم، به موضوع خروج از حاکمیت با فرض این که خروج کننده هنوز معتقد به مشروعیت نظام اسلامی است، پرداخته شده است و این موضوعات را در بردارد: خروج با انگیزه مثبت اصلاحی و خروج با انگیزه منفی مخالف با نظام و رهبری.
در بخش سوم، به مبحث این که خروج کننده اعتقادش را به مشروعیت نظام اسلامی از دست داده است، پرداخته شده و این مباحث را در بردارد: مبانی مشروعیت نظام اسلامی و رهبری آن، منجر شدن خروج از حاکمیت به خروج بر حاکمیت و اقدام به خروج بر حاکمیت پس از خروج از آن.
و در پایان کتاب نیز بحثی با عنوان وظایف و تکالیف نظام اسلامی و مردم در مواجهه با خوارج آمده است.
فقه انضباطی
نظم و انضباط از لوازم ذاتی و ضروری هر تشکیلات به ویژه تشکیلات نیروهای مسلح است. در سازمان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ضرورت این امر به دلیل اسلامی بودن نیروهای مسلح و تاکید فراوان اسلام بر نظم و انضباط دو چندان است. گام نخست در برقراری نظم و انضباط، ترسیم دقیق و خلافت اعضای نیروهای مسلح در سطوح و حالت مختلف است. در این کتاب سعی شده است تا وظایف سلبی و ایجاب آیین نامه انظباطی مستند به دستورات شرع گردد.