200

تاریخ اسلام (دوران پیامبر)

۶۰,۰۰۰ تومان

مروری بر تاریخ زندگانی پیامبر اسلام (ص) و حوادث مهم دوران رسالت ایشان در دو مقطع قبل و بعد از هجرت است. در ابتدای نوشتار حاضر توصیفی از سیمای عربستان در دوران قبل از بعثت ارائه شده و وضعیت بد زندگی اعراب جاهلی از لحاظ خانوادگی، اخلاقی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و اعتقادی گزارش شده است. آنگاه به معرفی شخصیت رسول خدا و ادوار مختلف زندگی ایشان از دوره کودکی، نوجوانی، جوانی و دوران رسالت وی پرداخته شده و فراز و نشیب های زندگی ایشان تا قبل از نبوت بیان شده است.

آنگاه مؤلف محترم به چگونگی رسالت پیامبر اکرم و حوادث مربوط به دوران اقامت وی در مکه اشاره نموده و سختی های این مقطع از زندگی ایشان را توصیف نموده است. در بخش دیگری از کتاب به وقایع پس از هجرت به تفکیک سال های اول تا دهم هجری اشاره نموده و گزارشی از غزوات پیامبر اسلام و سایر اقدامات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در این دوران ارایه نموده است.

راهکارهای حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس

۶۰,۰۰۰ تومان

اینک با گذر از دهه های نخست انقلاب و تولد نسل های جدید، «گسست فرهنگی و معنوی نسل ها»، جدی ترین آفتی است که جامعه اسلامی و نسل های نو را تهدید می کند. از سویی، کذرزمان و دور شدن جامعه از سال های دفاع مقدس و فضای ایثار و شهادت، ارزش های دینی، فرهنگ و معنویت را کمرنگ می کنند؛ و از سوی دیگر، دشمنان نظام مردم سالار دینی از فاصله ی میان نسل ها و ناآشنایی و آگاهی کم آنان از ارزش ها و آرمان های نسل اول انقلاب استفاده کرده، به استحاله فرهنگی و ارزشی در جامعه اسلامی دست می زنند. از این رو، ضرورت دارد برای انتقال و نهادینه سازی ارزش های سال های دفاع مقدس راهکارهایی اندیشیده شود.

پرسش اساسی نوشتار حاضر این است که «چه راهکارهایی را برای حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس می توان از آموزه های اسلامی و اندیشه های امام راحل و مقام معظم رهبری به دست آورد؟»

عناوین فصول این کتاب:
فصل اول: کلیات
فصل دوم: راهکارهای کلی حفظ و نشر ارزش ها
فصل سوم: راهکارهای ویژه نشر ارزش ها
فصل چهارم: رسالت روحانیان

اخلاق مدیریت و فرماندهی

۶۰,۰۰۰ تومان

موضوع نوشتار حاضر، پژوهشی در مورد بایسته های اخلاقی در مدیریت و فرماندهی نظامی و سایر ریاست ها در آموزه های اسلامی است. در این اثر ضمن بررسی آثار اخلاق بر زندگی، به جایگاه اخلاق در فرماندهی و مدیریت اشاره شده و بایسته های اخلاقی مدیران و فرماندهان با استفاده از آیات و روایات بیان گردیده است.

نویسنده صفاتی چون: اخلاص، توکل، داشتن روحیه تعبد، استقامت، صبر و شکیبایی، ایثار، سخاوت، شجاعت، عدالت ورزی، مواسات، شرح صدر، زیرکی، رازداری، امانت داری، پرهیز از تحقیر زیردستان، روحیه حفظ بیت المال، رایزنی، مهرورزی و مدارا را از ویژگی های مدیران و فرماندهان برشمرده و آفات مدیریت و فرماندهی و اسوه های آن را نیز معرفی کرده است. وی غرور و تکبر، قدرت طلبی، ستمگری، دروغ و تزویر، تعصب و لجاجت، حرمت شکنی و تحقیر دیگران، بدزبانی، کوتاهی در انجام وظیفه و تصییع بیت المال را از آفات مدیریت و فرماندهی در اسلام ذکر نموده است.

پندار معنویت: نقدی بر جنبش ها و فرقه های نوپدید

۷۰,۰۰۰ تومان

این نگاشته از جمله آثار فاخری است که نویسندۀ آن به نقد منصفانۀ جریان های نوپدید پرداخته و ضمن بیان اهداف شکل گیری فرق نوظهور و راه های مقابله با آن به بیان عرفان حقیقی و اسلامی و شاخصه های آن می پردازد.
خالق این اثر معتقد است که مهد شکل گیری فرقه ها آمریکا بوده و غالب رهبران فرق نوظهور، سفرهایی به امریکا داشته اند. نگارنده مهم ترین راهکارهای مصون سازی را تقویت باورهای دینی، پایبندی به شریعت و ارزش های اسلامی و معرفی الگوهای دینی بر می شمارد.

جنبشها و نهضت های سیاسی اسلامی معاصر

قیمت اصلی: ۱۴۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۱۳۵,۰۰۰ تومان.

این کتاب به بررسی برخی از مهم ترین حرکت های اسلامی معاصر در سراسر دنیا پرداخته است. این کتاب آن دسته از جنبش های اسلامی معاصر را که تنها جنبه سیاسی دارند، به طور مختصر تشریح می کند.

تعاریف و کلیات، آغازگران نهضت های اسلامی، جنبش های اسلامی در شمال آفریقا، جنبش های اسلامی در سایر نقاط، جمع بندی و نتیجه گیری، بخش های اصلی این کتابند.

نهضت و جنبش، سیاست، اسلام، معاصر، واژه هایی اند که در بخش نخست، معنا و تعریفی برای آن ها ارایه می شوند. در ادامه این بخش، به برخی از مهم ترین نهضت های اسلامی معاصر از جمله جنبش شاه ولی الله دهلوی و جنبش سلفیه پرداخته شده است.

در بخش دوم کتاب با عنوان «جنبش های اسلامی در خاورمیانه» مهم ترین جنبش های معاصر اسلامی در این منطقه بررسی و معرفی شده اند که از این میان می توان به نهضت های اسلامی ایران، نهضت های شیعیان عراق، نهضت های فلسطین، نهضت های لبنان و نهضت اسلامی در افغانستان اشاره کرد. جنبش اخوان المسلمین نیز در بخش سوم با عنوان «جنبش های اسلامی در شمال آفریقا» بررسی شده است. در این بخش همچنین چند جنبش دیگر آفریقایی معرفی شده اند.

نویسنده در بخش چهارم به سراغ آسیای مرکزی رفته، حرکت های اسلامی در هند و جنوب شرقی آسیا مانند کشمیر و پاکستان را بررسی می کند. علاوه بر این، نهضت های اسلامی در سایر کشورهای مسلمان از جمله بحرین و همچنین برخی حرکت های اسلامی در اروپا و آمریکا، در این بخش بررسی شده اند.

نویسنده کتاب «جنبش ها و نهضت های سیاسی معاصر» معتقد است «گرایش به اندیشه کار مردمی، جنبش های اسلامی را به سوی وحدت طلبی مذهبی و قومی سوق داده است. جنبش های اسلامی معاصر، همگی از انقلاب اسلامی ایران تاثیر گرفته اند، زیرا انقلاب اسلامی ایران، ارزش های فرهنگی نوینی را در مبارزه سیاسی جنبش های اسلامی مطرح کرده که یکی از آن ها، گرایش به جهاد است. جنبش های اسلامی پس از انقلاب اسلامی ایران، جهاد و شهادت را به عنوان اصول اساسی پذیرفته اند و به آن، به دید تکلیف و فرضیه دینی می نگرند.»