جستجو
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 483
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 89
- امام و رهبری 31
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 135
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 49
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
ویراستار
Showing all 13 resultsSorted by latest
راهبردهای بصیرت
کتاب حاضر مروری قرآنی و روایی بر مسأله «بصیرت» در ابعاد مختلف دینی، علمی، سیاسی و اجتماعی و تأکید رهبر انقلاب بر این مسأله است.
در این نوشتار ابتدا تعریفی از بصیرت ارایه شده، سپس مراتب بصیرت و انواع آن صورت گرفته و پس از آن آیات قرآن و روایات و معصومین (ع) و سیره آنان در مورد ابعاد مختلف بصیرت مورد شرح و بررسی قرار گرفته است.
نگارنده در ادامه به عوامل بصیرت و موانع آن اشاره کرده و ضرورت و فایده بصیرت و پیامدهای فقدان آن را از دیدگاه رهبر انقلاب آیت الله سید علی خامنه ای تبیین نموده و راهبردهای بصیرت از منظر ایشان را بررسی کرده است.
سیمای عبادت در اسلام
عبادت مطلوب اسلام عبادتی خالصانه، خاشعانه و با حضور قلب و بدور از آفاتی چون ریا است.
در این نوشتار ویژگی های عبادت مطلوب از دیدگاه قرآن و سیره و سنت پیامبر(ص) و اهل بیت او و اصحاب برگزیده ایشان ترسیم شده است و در حد مقدور تلاش شده مطالب کتاب در عین مستند بودن، متنوع و جذاب نیز باشد. امید است مورد خشنودی حضرت حق قرار گرفته و منشاء تغییر نگاه و رفتار ما به عبادت اسلامی گردد.
تعامل اسلام و ایران
هر چند دین اسلام در جزیره العرب ظهور یافت، ولی در آنجا محصور نماند و آموزه های حیات بخش آن در مدت کوتاهی بر بخش گسترده ای از عالم از جمله ایران پرتو افکند.
جامعه ایران، که از درون دچار انحطاط_ به خصوص در حوزه ی اعتقادی و فرهنگی_گشته بود، انتظار دینی میکشید تا به تمسک به آن، خویشتن را از اسارت اعتقادات خرافی و ستمهای اجتماعی حاکم نجات بخشد.
با ورود اسلام به ایران این انتظار به سر آمد. تعالیم انسان ساز دین اسلام، اندیشه های نوین و دیگر جذابیتهای این شریعت حیات بخش، به خصوص مساوات جویی و عدالت محوری آن، اشتیاق ایرانیان را_که تشنه عدالت اجتماعی بودند_ به دین اسلام دو چندان ساخت.
در این نوشتار سعی شده این حقایق تحلیل و بررسی شوند و تعامل میان اسلام و ایران تبیین گردد.
خدا شناسی و خدا پرستی
«خدا شناسی و خداپرستی»، برترین آرمان یک انسان حقیقت جو و طالب سعادت و کمال در زندگی می باشد و او باید برای رسیدن به آرمان زندگی و تحقق فلسفه و هدف آفرینشش، ازهیچ کوشش و تلاش سودمند و موثری در این زمینه کوتاهی نکند و تا دست یابی به آن-البته به قدر توانش-آرام و قرار نگیرد و در هیچ لحظه ای از حرکت و تلاش باز نایستد؛ چرا که هر گونه غفلت و بی توجهی به این مسئله بسیار مهم و سرنوشت ساز زیان های جبران ناپذیری را به دنبال دارد و انسان را دچار بد فرجامی و نگون بختی می کند و سرانجام این روش و سیر قهقرایی چیزی جز گمراهی و افتادن در آتش دوزخ و دور ماندن از زندگی سعادتمندانه در بهشت برین نخواهد بود.
در نوشتاری که پیش رو دارید، نویسنده کوشیده با اطلاع رسانی درست و مستدل- با استناد به آیات و روایات- شما را در پیمودن راه «خدا شناسی و خدا پرستی» یاری رساند و در این راستا زمینه دستیابی به شناخت بیشتر و بهتر به موضوع مزبور و درک فزون تر اهمیت آن را برای شما فراهم کند و راه ها و راهکارهای رسیدن به هدف بسیار مقدس و ارزشمند«خداشناسی و خدا پرستی» را به شما معرفی نماید و همراه با آن-طی یک فصل- به برخی از مهم ترین موانع و آسیب های پیش روی پوینده این راه کمالی و تعالی بخش اشاره کند.
از همه خوانندگان گرامی این کتاب انتظار می رود که افزون بر مطالعه محتوای کتاب، بکوشند آن را در عمل و رفتار خویش به اجرا بگذارند و یقین بدانند که آثار و برکات سودمند و شیرینی را برای آنان در پی خواهد داشت.
کتاب حاضر در هشت فصل کوتاه تنظیم شده است:
فصل اول: مفاهیم
فصل دوم: اهمیت و ضرورت خدا شناسی
فصل سوم:راه های خدا شناسی
فصل چهارم: توحید و مراتب آن
فصل پنجم: مراحل و شاخص های خدا شناسی و خداپرستی
فصل ششم: راه های تحصیل و تقویت خدا شناسی و خداپرستی
فصل هفتم: آثار خدا شناسی و خداپرستی
فصل هشتم:موانع و آسیب های خداشناسی و خداپرستی
تعارضات؛ نگاهی به تعارضات عقاید وهابیت با قرآن و تعارضات درونی کتاب مقدس
ادیان و مذاهب الهی گوهرهای نابی هستند که بسیار ارزشمندند. از این رو سوداگران بازار دنیا طلاهای بدلی می سازند، یعنی دست به تحریف کتاب های ادیان می برند و انحرافاتی بر مذاهب اسلامی ایجاد می کنند تا مردم را به این کج راهه ها با رنگ الهی بکشانند.
ولی صاحبان قلم بر خود لازم می دانند که این توطئه ها را برملا سازند و اذهان مردم را روشن کنند تا بدنبال کتاب های ساختگی و مذاهب انحرافی نروند.
این نوشته بر آن است تا گامی در راه این مسئولیت بزرگ بردارد.
*کتاب حاضر از دو فصل با عناوین ذیل تالیف یافته است:
فصل اول: تعارضات درون کتاب مقدس؛ تورات و انجیل
فصل دوم: تعارضات دیدگاه های وهابیت با قرآن
بررسی فقهی خروج از حاکمیت دینی
کتاب «بررسی فقهی خروج از حاکمیت دینی» نوشته آقای صادق فرازی است، که به منظور بررسی پشتوانه عمیق فکری و دینی این مسئله، تحقیق حاضر را انجام داده است. این کتاب در سه بخش و هشت فصل سامان یافته است.
در بخش نخست کتاب، به بررسی فقهی خروج از حاکمیت دینی پرداخته شده، سپس مفاهیم مربوط به موضوع بیان گردیده و نیز پیشینه و سابقه این موضوع در تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی به اجمال بیان شده است.
در بخش دوم، به موضوع خروج از حاکمیت با فرض این که خروج کننده هنوز معتقد به مشروعیت نظام اسلامی است، پرداخته شده است و این موضوعات را در بردارد: خروج با انگیزه مثبت اصلاحی و خروج با انگیزه منفی مخالف با نظام و رهبری.
در بخش سوم، به مبحث این که خروج کننده اعتقادش را به مشروعیت نظام اسلامی از دست داده است، پرداخته شده و این مباحث را در بردارد: مبانی مشروعیت نظام اسلامی و رهبری آن، منجر شدن خروج از حاکمیت به خروج بر حاکمیت و اقدام به خروج بر حاکمیت پس از خروج از آن.
و در پایان کتاب نیز بحثی با عنوان وظایف و تکالیف نظام اسلامی و مردم در مواجهه با خوارج آمده است.
جنگ نرم در عصر رسول خدا (ص) و راهکارهای مقابله با آن
مؤلف کتاب را در سه بخش با عناوین: کلیات، شیوه های جنگ نرم و راههای مقابله با آنها، راهکارها و راه های مقابله سامان داده است.
همچنین نگارنده در مقدمه کتاب درباره آغاز رسالت پیامبر و روش های مشرکان در مقابله با پیامبر چنین می نویسد:
مهم ترین شیوه سران مشرک و دشمنان اسلام در مقابله با اسلام استفاده از جنگ نرم بود. البته آنان از جنگ سخت هم فروگذار نکردند؛ آنان در کنار جنگ نرم، جنگ های بدر، احد، احزاب و… را پدید آوردند. پیامبر اعظم و تازه مسلمانان در جنگ نرم، با هجمه سنگینی از تبلیغات مسموم و زهرآگین جبهه مشرکان و یهودیان مسیحیان و منافقان رو به رو بودند، هجمه ای که تا آخرین روزهای حیات آن حضرت(یعنی در طول بیست و سه سال) ادامه داشت. عمده فعالیت جبهه استکبار و مشرکان در سه محور خلاصه می شد: 1.پیامبر ستیزی 2.قرآن ستیزی 3. جامعه ستیزی
عبرتهای عاشورا
کتاب حاضر تلاشی برای نمایاندن عبرت های عاشورا است که با توجه به برخی از آیات قرآن، روایات ائمه معصومین (ع)، تاریخ اسلام، تاریخ کربلا و سخنان آیت الله سید علی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ایران در این خصوص گردآوری شده است.
به باور نگارنده ارتباط تنگاتنگ و عمیق انقلاب اسلامی با تاریخ اسلام به ویژه کربلا ایجاب می کند که در درس ها و عبرت های آن تأمل فراوانی کرده و خود را از گرفتار شدن به سرنوشت تاریخ صدر اسلام دور کنیم. تبیین ریشه های عبرت های عاشورا و چگونگی ویژگی ها و عملکردهای عوام و خواص در آن حادثه موضوعات اصلی مطرح شده در این نوشتار هستند.
کالبدشکافی فتنه از منظر امام علی (ع)
موضوع کتاب حاضر، بررسی ویژگی های «فتنه» در جامعه اسلامی از دیدگاه امام علی (ع) است که با محوریت کتاب نهج البلاغه سامان داده شده است. نگارنده در ابتدا پس از بررسی معنایی، به تشریح ماهیت فتنه پرداخته و بر اساس خطبه های 93 و 151 نهج البلاغه، 23 ویژگی آن را بیان می نماید. مراحل فتنه انگیزی که از آن به دوران جنینی، تولد و رشد و فرجام فتنه تعبیر شده است در ادامه مورد توجه قرار گرفته و سپس ریشه ها و بسترهای ظهور فتنه تبیین گردیده است. سلب امنیت و آرامش و ایجاد تردید در باورهای دینی برخی از آثار فتنه هستند که نگارنده در دنباله بدان پرداخته و هویت فتنه گران و حامیان آن ها در خلال جنگ های علی (ع) تبیین گردیده است. پس از اشاره به اهداف و شیوه های فتنه گری، راه های رهایی از آن بیان شده و سیره امام (ع) در برخورد با این گروه بررسی شده است.
بهداشت روانی خانواده
موضوع کتاب حاضر، طرح مباحثی پیرامون «بهداشت روانی» خانواده و چگونگی کاربست آن در محیط خانواده است.
عناوین فصل های متعدد این اثر که بیانگر محتوای آن می باشد به شرح ذیل است: اهمیت و تعریف بهداشت روانی، فشارهای روانی و روش های مقابله، اصول بهداشت روانی، آسیب شناسی روانی، تفاهم و درک متقابل زن و شوهر، تفاهم و درک متقابل والدین و فرزندان، تعادل در محورهای اساسی اداره خانواده، جلوگیری از سرایت مشکلات به درون خانواده، خانواده و آسیب شناسی روابط خویشاوندان، تأمین نیازهای انسانی افراد خانواده، فرزندان و اوقات فراغت، تفریحات سالم و سلامت روان، ویژگی های فرزندان سازگار و ناسازگار، ویژگی های خانواده سالم و سازگار و مقابله با خصلت های زیانبار در روابط خانوادگی.
آخرت گرایی
این نوشتار با موضوع معادباوری و آخرت گرایی تهیه و تنظیم گردیده است. آنچه در هشت فصل این کتاب می خوانید: مفهوم شناسی بعد از کلیات مبحث، سفر اخروی و منازل آخرت، اهمیت و آثار تربیتی آخرت باوری، عوامل آخرت گرایی، موانع آخرت گرایی در فصل چهارم کتاب آمده است، آثار فردی و خانوادگی آخرت گرایی، آثار اجتماعی و فردی و سیاسی و سازمانی، موضوع جهاد و شهادت طلبی به عنوان اوج آخرت گرایی، و در فصل آخر آخرت سازی و آباد کردن عالم برزخ و قیامت و بهشت آمده است.
اصول پنجگانه اعتقادی
اثر حاضر، به تبیین مختصری از اصول معارف اسلامی بر مبنای دلایل عقلی و نقلی در قالب بیست درس پرداخته است.
عناوین درس های بیست گانه عبارت اند از: جهان بینی؛ اثبات وجود خدا راه فطرت و راه عقل؛ توحید؛ صفات خدا؛ لزوم بعثت پیامبران؛ ویژگی پیامبران؛ راه های شناخت پیامبران؛ ختم نبوت؛ امامت و خلافت؛ امامت از دیدگاه قرآن؛ شایستگان مقام امامت؛ ابلاغ امامت؛ شئون امامت؛ غیبت و انتظار؛ استمرار امامت؛ اثبات معاد؛ نقش سازنده اعتقاد به جهاد؛ برزخ؛ قیامت.
احکام مالی
معاملات و روابط مالی یکی از موضوعات مهمی است که افراد در زندگی اجتماعی و فردی با آن زیاد سروکار دارند به همین دلیل فرا گرفتن احکام اسلامی بر فرد مسلمان بسیار حائز اهمیت می باشد.
نویسنده در این کتاب احکام مربوط به امور مالی و اقتصادی زندگی مثل: خرید و فروش، اجاره، رهن، مضاربه، شرکت، ضمان، غصب، بیت المال و خمس، زکات، صدقه، نفقه های واجب، قرض، احکام بانکها و وصیت، ارث، کفارات و … دسته بندی به صورت روان ارائه نموده است، نظر به اینکه مسائل طرح شده مطابق فتاوای حضرت امام خمینی (ره) می باشد.