جستجو
فیلترهای فعال
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 491
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 39
- اخلاق 70
- اعتقادی 92
- امام و رهبری 34
- اقتصاد 13
- خانواده 14
- روان شناسی 39
- جهاد و دفاع 68
- سیاسی 141
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 54
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 44
- کودک 20
- فرهنگ 50
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
Showing all 3 resultsSorted by latest
اخلاق اقتصادی و سیاسی
کتاب پیش رو تلاشی ناچیز در تبیین اخلاق اقتصادی و سیاسی اسلام است که بر اساس ارتباط اخلاق با اقتصاد و سیاست تدوین شده است. در این کتاب، سعی شده، علاوه بر بیان کلیات بحث، بعضی از اصول اخلاقی که در صحنه اقتصاد و سیاست و روابط سیاسی و اقتصادی بیشتر کاربرد دارد، مورد بررسی قرار گیرد.
سیمای پاسدار مطلوب در قرآن و سنت
پاسدار مطلوب اسلام و تراز انقلاب و نظام جمهوری اسلامی از نظر اعتقادی، اخلاقی و ارزشی چه شاخص هایی دارد؟
و چگونه می شود با نهادینه سازی این شاخص ها سپاه را با همان اهداف، آرمانها و انگیزه های الهی که بر اساس آن بنا شد در سنگر دفاع از انقلاب نگه داشت؟
کتاب «سیمای پاسدار مطلوب در قرآن و سنت» که ترسیم کننده سیمای نسبتا کامل و جامعی از یک پاسدار حقیقی در آینه کتاب و سنت و با اتکا به نظرات و بیانات امامین انقلاب است به سامان رسیده است، برای پاسخ گویی به این نیاز در سه بخش زیر تدوین گردیده است:
بخش اول: ویژگی های فردی؛ که نظام عقیده و عمل پاسدار مطلوب را در سه حیطه شناختی، گرایشی و رفتاری بررسی می کند.
بخش دوم: ویژگی های اجتماعی – سیاسی؛ که به ویژگی های اجتماعی و سیاسی پاسدار مطلوب می پردازد.
بخش سوم: ویژگی های سازمانی؛ که در سه محور «توانمندی سازمانی»، «توانمندی نظامی» و «توانمندی اطلاعاتی – امنیتی» مطرح می شود.
حلال و حرام در اسلام
موضوع اثر حاضر، مروری بر مفاهیم و مصادیق حلال و حرام و احکام فقهی و اخلاقی مترتب بر آن در آموزه های اسلامی است.
در این کتاب ضمن تأکید بر شناسایی حلال و حرام و نکوهش ارتکاب انواع حرام و ستایش گرایش به حلال در دین اسلام، به تبیین انواع حلال و حرام های فردی و اجتماعی از لحاظ فقهی، اخلاقی و اعتقادی پرداخته شده و مصادیق متعددی از آنها بررسی گردیده است.
در همین راستا نگارنده به بررسی مواردی از حرام های فقهی، اعتقادی و خانوادگی مانند شرک به خدا و یأس از رحمت الهی، خوردنی های حرام مانند شرب خمر، لباس ها و پوشیدنی های حرام، ترک واجبات، خودکشی، آزار زن و فرزند، اسراف و تبذیر، قطع رحم، نگاه به نامحرم، اعمال منافی با عفت فردی و عمومی، بی حجابی و سوء ظن به دیگران و برخی از مصادیق حلال مانند درآمدهای حلال اشاره کرده و آثار گرایش به حلال و حرام را در دنیا و آخرت از منظری روایی بررسی کرده است.