جستجو
فیلترهای فعال
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 483
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 89
- امام و رهبری 31
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 135
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 49
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
Showing all 2 resultsSorted by latest
جریان شناسی نفاق با رویکرد قرآن بنیان
طبیعت هر انقلابی چنین است که بعد از پیروزی چشم گیر با صفوف منافقان روبه رو خواهد شد و دشمنان سرسخت دیروز به صورت عوامل نفوذی امروز، در لباس دوستان ظاهری، جلوه گر می شوند. انقلاب اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با پیدایش آن با طیف جدیدی از منافقان رویارو شد.
امروزه، جریان نفاق خود را به اشکال بسیار پیچیده ای در سطح جامعه نشان داده و شناسایی آن در برخی موارد بسیار دشوار است. از این رو، شناخت نفاق به همه پویندگان و دلدادگان را اسلام این امکان را می دهد که با بصیرت، مراقب این جریان خطرناک باشند و روشنفکران و عالمان متعهد دینی را به این مسئولیت خطیر فرامی خواند که با عزم بیشتری با آن مبارزه کنند.
در کتاب پیش رو پدیده نفاق با نگرشی تحلیلی بررسی شده و با تشریح ویژگی های منافقان و بررسی آثار نفاق از دیدگاه قرآن، با تاکید بر فرمایشات امامین انقلاب، به ارائه راهکار پرداخته است.
- عناوین فصل های کتاب حاضر بدین شرح است:
فصل اول: مفاهیم و کلیات
فصل دوم: سیر تطور تاریخی جریان نفاق
فصل سوم: چیستی و چرایی نفاق از دیدگاه قرآن
فصل چهارم: پیامدهای نفاق
فصل پنجم: چگونگی رویارویی با جریان نفاق
امدادرسانی فقهی در حوادث و بلایای طبیعی
بخشی از تاریخ حیات انسان، مربوط به حوادث و بلایای طبیعی است. سیل، زمین لرزه، آتش سوزی و طوفان از حوادث و بلایای طبیعی اند که باعث ایجاد خسارت های جانی و مالی بسیاری می شوند. امدادگران هنگام امدادرسانی به آسیب دیدگان حوادث و بلایای طبیعی، با چالش های فقهی گوناگونی مواجه اند؛ از قبیل حکم نگاه به نامحرم، لمس بدن نامحرم، تصرف و تخریب اموال دیگران برای نجات مصدوم، غسل، تکفین و تدفین درگذشتگان.
در این کتاب پاسخ بسیاری از سوالات فقهی که امدادگران نیازمند آگاهی از آنها هنگام امداد و نجات مصدومان و تدفین مردگان هستند، از دیدگاه برخی مراجع تقلید آمده است.
امدادرسانی فقهی، از جمله مصادیق کمک رسانی در حوادث و بلایای طبیعی است که مسئولیت اصلی آن برعهده طلاب علوم دینی است. اهمیت این گونه از امدادرسانی ها به دلیل سردرگمی مکلفین در بلایای طبیعی است.
در این کتاب تلاش بر این است پرسشهای متداولی که به صورت میدانی در حوادث و بلایای طبیعی گردآوری شده، با توجه به دیدگاه های مراجع عظام تقلید پاسخ داده شود تا طلاب علوم دینی به راحتی بتوانند مشکلات شرعی را در حوزه حوادث و بلایای طبیعی برطرف کنند و از این طریق، رسالت امدادرسانی خویش را انجام دهند.
* این کتاب از سه فصل کلی تشکیل شده است:
فصل اول: کلیات
فصل دوم: احکام رسیدگی به مجروحان و مصدومان
فصل سوم: احکام رسیدگی به اموات