جستجو
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 483
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 89
- امام و رهبری 31
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 135
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 49
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
Showing all 2 resultsSorted by latest
آیین زندگی
خانواده در اسلام یعنی محل سکونت دو انسان، محل آرامش روانی دو انسان، محل انس دو انسان با یکدیگر، محل تکامل یک نفر به وسیله یک نفر دیگر؛ آن جایی که انسان در آن صفا می یابد، راحتی روانی میابد، این محیط خانواده است، کانون خانواده در اسلام این قدر اهمیت دارد.
«اسلام در بیان قرآن، در چند جا این آفرینش زن و مرد و همزیستی اینها و در نهایت زوجیت آنها را آرامش برای زن و مرد شناخته است»
این انس و صفا و آرامش و تکامل، یا به دیگر تعبیر، اساس سعادت خانواده ها و زمینه تربیت جامعه سالم، در پرتو ایمان، افکار، اعمال و اخلاق نیکو به دست می آید که همگی در مجموعه شریعت مقدس اسلام به شکلی جامع و کامل به بشریت ارائه گردیده است.
عبادت و بندگی، توکل، عفت و پاکدامنی و صبر و مهربانی، تداوم زندگی مشترک زناشویی را ممکن می سازد و محیط خانواده را از هر گونه آسیب محفوظ می دارند. همچنین انجام وظایفه خطیر همسرداری و تربیت فرزند و مدیریت خانه، وظیفه اولیه هر زنی در خانه است. علاوه بر موارد یاد شده، برقراری ارتباط اجتماعی و حل مشکلات خانواده عناوین دیگری است که در خانواده باید مورد دقت قرار گیرد.
این کتاب به منظور آشنا ساختن بیشتر خانواده ها و به ویژه مادران با رهنمود های دین مبین اسلام در استحکام بخشی به نظام خانواده، در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام، تدوین و در اختیار شما بزرگواران قرار گرفته است.
کتاب حاضر در هفت فصل به شرح ذیل می باشد:
فصل اول: ایمان و عبادت
فصل دوم: نقش اخلاق در زندگی
فصل سوم: همسر داری و تربیت فرزند
فصل چهارم: مدیریت در خانه
فصل پنجم: کار و تلاش
فصل ششم: زن در محیط اجتماع
فصل هفتم: حل مشکلات خانواده
کژراهه شیطان پرستی
کتابی است در معرفی یکی از گروه های انحرافی، و در این نوشتار تلاش شده فلسفه شکلگیری و ترویج شیطانپرستی در سالهای اخیر بررسی و آسیبها و انحرافات آنها همراه با راهکارهای اصلاحی، تبیین گردد. بنابراین پس از واژهشناسی موضوعاتی چون شیطان در معارف دینی، دامهای شیطان، دوستان و دشمنان وی، فلسفه وجودی و نفوذ شیطان مطرح شده سپس پیشینه، ماهیت، مبانی و خاستگاه گروههای شیطانی مورد واکاوی قرار گرفته است. شیطانپرستی ابتدایی، بومی، قرون وسطایی و مدرن در بخش انواع و عملکرد این گروه مطرح گردیده آنگاه ترفندهای آنان برای جذب افراد، ذیل بیست و شش نمونه از نمادسازیها و نیز مقولاتی دیگر آمده است. گروههای ششگانه اجتماعی که فریبخوردگان این گروهها هستند، همراه با بحث در باب علل، عوامل و پیامدهای گرایش به شیطانپرستان مطالب بعدی کتاب است و سرانجام شناساندن اسلام، تقویت نهاد خانواده، ارتباط با جوانان و دشمنشناسی به عنوان راهکار مقابله با این جریان و مصونسازی جامعه عنوان گردیده است.