جستجو
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 483
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 89
- امام و رهبری 31
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 135
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 49
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
ویراستار
زبان کتاب
- فارسی 3
Showing all 4 resultsSorted by latest
الگوی بسیجی مطلوب در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب
الگوی بسیجی مطلوب در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب
بسیجی در پرتو ایمان و رفتار دینی و در پیوند با ولایت رشد می کند . و ویژگی های شایسته و مطلوب بسیجی را در خود تبلور بخشد و برای دیگران الگو می گردد. او با ایجاد این ویژگی ها در خود در مسیر تحقق بیانیه گام دوم حرکت می کند.
این کتاب ویژگی های بسیجی مطلوب را در هشت حوزه فردی ، سازمانی ، اجتماعی ، سیاسی ، دفاعی ، فرهنگی ، اقتصادی و خانوادگی طراحی در مجموع ، به چهل شاخص بسیجی مطلوب اشاره می کند.
اکتساب دانش
اکتساب دانش
یکی از مهمترین گام ها در چرخۀ فعالیت های مدیریت دانش اکتساب دانش است. به باور بسیاری از خبرگان سازمان های پیشرو از هنر و توانمندی کسب دانش های مناسب در زمان مناسب و برای افراد مناسب به منظور تحصیل هدف مناسب برخوردارند.
اکتساب دانش به عنوان جزئی اساسی در فرایندهای مدیریت دانش عمدتاً از طریق منابع انسانی موجود در سازمان مورد توجه قرار گرفته است لذا با توجه به اهمیت اکتساب دانش شعار مدیریت دانش در این کتاب عبارت است از کسب دانش مناسب از منبع مناسب در زمان مناسب و قرار دادن آن در مکان مناسب با قابلیت دسترسی در زمان و شکل مناسب.
بررسی های میدانی نشان می دهد اکتساب دانش تأثیر مثبتی بر ذخیره دانش کاربرد دانش و ایجاد دانش دارد کسب دانش سازمان ها را قادر می سازد تا شایستگی های خود را برای ایجاد دانش و مهارت های جدید و نیز ارتقای منحصر به فرد و ارزش افزوده خود را توسعه دهد.
لینک ها
اندیشه ورزی مفاهیم ، روش ها و کارکردها
اندیشه ورزی مفاهیم ، روش ها و کارکردها
در این نوشتار که به زبانی ساده و کاربردی و بر اساس تجربه و تلاش علمی نگارندگان در این حوزه به رشته تحریر درآمده سعی شده است تا نکات برجسته و مهم زیست بوم اندیشه ورزی ، به عنوان مفاهیم ، روش ها و کارکردهای اندیشه ورزی فردی و جمعی به صورت مختصر و مفید در اختیار علاقه مندان قرار گیرد.
سنن الهی
سنن الهی، مجاری اراده خداوند متعال و اسباب اداره عالم هستند که توفیق جامعه اسلامی در ابعاد دنیوی و اخروی، مستلزم شناسایی آنها و تطبیق نظامات فردی، سازمانی و اجتماعی خود با آنهاست. توجه به سنن الهی، انسان مسلمان را از جزء نگری ظاهر بینی و کوته بینی منصرف می کند و نظام بینشی، گرایشی و رفتاری او را در منظومه ای از قواعد کلی ثابت و جهان شمول مستقر می سازد.