جستجو
فیلترهای فعال
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 493
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 39
- اخلاق 70
- اعتقادی 92
- امام و رهبری 34
- اقتصاد 13
- خانواده 15
- روان شناسی 40
- جهاد و دفاع 68
- سیاسی 141
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 54
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 44
- کودک 20
- فرهنگ 50
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
نمایش یک نتیجه
غذا و تغذیه در آموزه های دینی و یافته های علمی
نمره 0 از 5
۱۲۰,۰۰۰ تومانغذایی که می خوریم، تأثیر زیادی بر سلامتی و بر احتمال ابتلای ما به بیماری های مختلف از جمله بیماری های قلبی و بعضی از انواع سرطان دارد. بنابراین استفاده از رژیم غذایی مناسب با سن و خصوصیات فردی، انسان را از ابتلا به بیماری های مختلف تا حد زیادی مصون نگاه خواهد داشت.
نگارنده در کتابچه حاضر از مجموعه کتابچه های انجمن پزشکی بریتانیا، تأثیر غذا و تغذیه را روی سلامتی و ابتلا به بیماری ها بررسی نموده است.
از جمله موضوع های مطرح شده می توان به این موارد اشاره کرد:
چگونگی استفاده بدن از غذاها؛ تغذیه سالم؛ برچسب های مواد غذایی؛ افزودنی های خوراکی؛ عدم تحمل و آلرژی غذایی و مکمل های غذایی، رژیم های جایگزین و تغذیه سالم.