جستجو
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 491
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 39
- اخلاق 70
- اعتقادی 92
- امام و رهبری 34
- اقتصاد 13
- خانواده 14
- روان شناسی 39
- جهاد و دفاع 68
- سیاسی 141
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 54
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 44
- کودک 20
- فرهنگ 50
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
Showing all 5 resultsSorted by latest
سیره اخلاقی – تربیتی امام خمینی (قدس سره)
این اثر به بررسی سیره ی اخلاقی – تربیتی امام خمینی (ره) می پردازد. عناوین پنج فصل کتاب عبارتند از: «مبانی و دیدگاه های اخلاقی، تربیتی امام خمینی»، «اصول و روش های اخلاقی، تربیتی امام»، «امام احیاگر ارزش های اخلاقی» و «برجستگی های اخلاقی امام (ره)». ضمن آن که در بخش آغازین کتاب، مباحثی در خصوص «اهمیت تربیت»، «ضرورت تربیت»، «موضوع تربیت» و «هدف تربیت» مطرح گردیده است.
شیعیان نیجریه
شیعیان نیجریه از یک اقلیت بسیار محدود چندهزار نفری در سال 1979 م به جمعیت چند میلیون نفری در سال های اخیر تبدیل شده اند. این تغییر گسترده مذهبی همه نگاه ها را به زاریا و جمعیت میلیونی شعیان نیجریه دوخته است؛ این تعدا شیعه چگونه و با چه اقدامات و تبلیغاتی در نیجریه پدید آمدند؟
ساختار و تشکیلات و فعالیت های شیعیان نیجریه چگونه است؟ …
پژوهش پیش رو در پاسخ به این پرسش ها و معرفی دقیق و همه جانبه شیعیان نیجریه انجام گرفته است.
سیره اخلاقی معصومین (ع)
موضوع کتاب حاضر، شرح و بیان «فضایل» و «سیره اخلاقی معصومان (ع)» است. نویسنده با استناد به متون حدیثی و ادعیه، رفتارهای عبادی و اخلاقی آنها را شناسایی کرده است. کتاب در دو بخش اخلاق فردی و اخلاق اجتماعی و ضمن بیست درس سامان یافته است. یاد خدا، دعا، اهتمام به نیاز، عبادت، انس با قرآن، عزت نفس، زهد، توکل، تسلیم و کار به عنوان اخلاق فردی و مباحثی مانند تواضع، مشورت، وفای به عهد، اصلاح ذات البین، مشکلگشایی، صبر، عفو، حفظ وحدت، برخوردهای اجتماعی و مهماننوازی به عنوان اخلاق اجتماعی معصومان تحلیل و بررسی شده است.
ساخت مسکن در آموزه های دینی
موضوع اثر حاضر، بررسی شاخص ها، معیارها، مبانی و ویژگی های ساخت شهر و مسکن بر طبق ضوابط و تعالیم ارزشی دین اسلام است.
در ابتدای این اثر برخی از احکام اولیه و ثانویه فقهی و اخلاقی در مورد ساخت مسکن و حقوق همسایه و مستأجر بیان شده و پس از آن برخی از ارزش های کلی حاکم بر خانه سازی از منظری فقهی و اخلاقی تبیین شده است.
در همین زمینه نویسنده بر رعایت پرهیز از تشریفات در ساخت خانه، هماهنگی آن با نظام تکوین و تشریع، هزینه کردن پول حلال برای ساختن آن، هماهنگی آن با قوانین نظام اسلامی، رعایت استحکام در ساختن انواع بنا، رعایت مسایل امنیتی و آسایشی منزل مسکونی و رعایت برخی از مسایل ارزشی در درون و برون خانه تأکید ورزیده و دستورات دین اسلام را در این زمینه ذکر نموده است.
آنگاه وی به بیان برخی دیگر از بایسته های ساخت مسکن پرداخته و اهمیت دادن به محیط زیست، مسایل اجتماعی، طراحی نمای بیرون و درون منزل، مسایل بهداشتی، رعایت جهت قبله، رعایت حقوق همسایگان، ارتفاع ساخت خانه، ایجاد حفاظ برای آن، ضوابط آپارتمان نشینی و دقت در ترسیم سیمای کلی شهرسازی از منظر قرآن و روایات را مورد بحث و بررسی قرار داده است.
آداب معاشرت
کتاب حاضر شامل بیست درس با محوریت اخلاق اجتماعی و دستورات دینی می باشد. نویسندگان در این کتاب با ذوق و سلیقه فراوانی از تفاسیر مختلف قرآن و روایات معصومان علیهم السلام استفاده نموده اند به گونه ای که مورد استفاده گروه های مختلفی از مخاطب جامعه می باشد. بعد از کلیات بحث در متن کتاب میخوانیم: حسن خلق ، احترام به دیگران ، امر به معروف و نهی از منکر ، سلام و احوالپرسی ، زیبایی سخن، مزاح و شوخی، رعایت شوون اجتماعی ، عدالت در برخوردهای اجتماعی ، نظم و انضباط، وفا به عهد ، حفظ اسرار ، مهربانی ، فروبردن خشم، عفو وگذشت ، صله رحم ، همسایه داری ، مهمان داری و عیادت بیمار.