جستجو
فیلترهای فعال
وضعیت موجودی
دستههای محصولات
- pdf 1
- لوح فشرده 14
- کتاب 483
- طب سنتی و اسلامی 5
- ادعیه 3
- ادیان و مذاهب 38
- اخلاق 69
- اعتقادی 89
- امام و رهبری 31
- اقتصاد 13
- خانواده 13
- روان شناسی 38
- جهاد و دفاع 65
- سیاسی 135
- تاریخ اسلام 49
- تاریخ ایران 49
- ترجمه شده 25
- مدیریت 18
- قرآن و حدیث 45
- کودک 20
- فرهنگ 48
- فقه و حقوق 31
- کتاب صوتی 1
نویسنده
Showing all 2 resultsSorted by latest
هویت دینی و انقطاع فرهنگی
در انقلاب دينی، انقلاب از هويت دينی بر می خيزد و انقلابی ها به ندايی كه از درون می شنوند پاسخ می دهند و با خون خود درخت انقلاب را آبياری می نمايند.
هويت دينی در درون انسان و با آفرينش او آميخته است. زيرا بعد دينی چهارمين بعد از ابعاد وجود انسان را تشكيل می دهد. در هويت دينی انسان های معتقد به وحی الهی، هر نوع سازش بر خلاف ارزش ها را رد كرده و سلطه پذيری را عار و ننگ تلقی می كنند. در حاليكه در فرهنگ غربی كه برای شرق عرضه می شود، روح شهامت و شجاعت رخت بر می بندد و شهوت پرستی و ارضاء غرائز سركش جايگزين آن می شود.
اين كتاب درصدد است نقش كليدی هويت دينی و شاخص های آن را برای حفظ نسل جوان انقلاب معرفی نمايد و عوامل تضعيف هويت دينی را به روشنی بيان كنند.
* عناوین فصل های این کتاب عبارت است از:
مقدمه استاد جعفر سبحانی
مقدمه
فصل اول: کلیات
فصل دوم: هویت دینی و غیر دینی
فصل سوم: راه های تقویت هویت دینی
فصل چهارم: عوامل تضعیف هویت دینی
فرقه های نوظهور
نویسنده کتاب، فصل اول را با تشریح مفاهیم، پیشینه و مبانی فرقه سازی آغاز کرده و در ادامه به روابط پیچیده در درون فرقه ها و رفتار رئیس فرقه می پردازد؛ روابطی که گاه گسستن از آن به آسانی صورت نمی گیرد و رئیس فرقه نیر مدام با شگردهایی بر وابستگی افراد به فرقه دامن می زند.
عرفان، مدرنیته و پسامدرنیسم و خلاصه ای از پیشینه فرقه های نوظهور و مبانی فکری این فرقه ها (مانند اومانیسم، تفکرات پلورالیستی و …) موضوعاتی هستند که در ادامه فصل اول به آن اشاره می شود.
در فصل دوم و سوم به ترتیب فرقه های نوظهور شرقی (از جمله اشو، سای بابا، رام الله) و فرقه های نوظهور غربی (مانند اکنکار، سرخپوستی، شیطان پرستی) که در کشور ما نیز دیده شده اند، معرفی و خلاصه ای از عقاید آنها توضیح داده شده اند.
فصل چهارم کتاب «فرقه های نوظهور» به اهداف و شیوه های تبلیغ این فرقه ها پرداخته، فصل پایانی به ارایه راهکارهای مصون سازی در برابر این فرقه ها اختصاص دارد.
تشریح افکار بنیانگذاران فرقه ها مانند آنچه که در مورد کارلوس کاستاندا (بنیان گذار عرفان سرخپوستی) و ترویج و تبلیغ مصرف موادمخدر گیاهان توهم زا از سوی این شخص صورت گرفته، مواردی است که آگاه سازی و در نتیجه مصون سازی خوانندگان کتاب را در پی خواهد داشت.
عدم تشریح عرفان اسلامی در کتبی که درباره عرفان های کاذب و یا نوظهور نوشته می شود یکی از نکات منفی است که به سهولت مورد غفلت قرار می گیرد اما آنچه پیداست حمید نگارش، در فصل آخر که “راهکارهای مصون سازی” نام گرفته به این موضوع توجه داشته و به تبیین ویژگی های عرفان حقیقی و معرفی الگوهای دینی در این مورد پرداخته است.