حجت یوسفعلی، مسئول واحد ترجمه پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)

آمادگی واحد ترجمۀ پژوهشگاه برای همکاری با تمام پژوهشگاه­ ها، سازمان­ ها، دانشگاه­ ها، ناشران و نویسندگان کشور

حجت یوسفعلی، بیان داشت: واحد ترجمه پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام فعالیت خود را از سال ۱۳۹۱، با هدف گسترش و انتقال دانش در راستای سیاست­ها و وظایف پژوهشگاه، آغاز کرد. رسالت اصلی این واحد، ترجمه آثار علمی به زبان­های خارجی است. هدف از ترجمه این آثار ترویج معارف مکتب اهل‌بیت علیه السلام  و گسترش فرهنگ و ارزش­های ناب انقلاب اسلامی و شناساندن آن به مردم سراسر جهان است. با­وجود­این، ترجمه آثار برجستۀ علمی از زبان­های دیگر به زبان فارسی نیز مد نظر بوده است. گفتنی است آثار چاپ شده و در دست چاپ این واحد بدین شرح است:

 کتب چاپ شده:

مکتب نظامی پیامبر اعظم (ص) (عربی به فارسی)، فن التدبیر فی المعیشه برؤیهٍ قرآنیهٍ روائیهٍ (فارسی به عربی )، السیره الاخلاقیه للمعصومین  d(فارسی به عربی)، الجهاد والدفاع فی الاسلام (فارسی به عربی)، عوامل رقی المسلمین وانحطاطهم (فارسی به عربی) و الدّعا فی القرآن (تألیف به زبان عربی)

کتب در دست چاپ:

جنگ و جهاد در فقه سیاسی اسلام (جلد اول) (عربی به فارسی)، پژوهشی تطبیقی در فقه مقاومت (از زبان عربی به فارسی)، سلفیت جهادی در عربستان سعودی (عربی به فارسی)، حقوق مخاصمات مسلحانه؛ حقوق بشردوستانه بین المللی در جنگ (انگلیسی به فارسی) و معنویت اسلامی؛ چیستی، چرایی و چگونگی (فارسی به انگلیسی)

وی در ادامه گفت: دوستداران انقلاب اسلامی و شیعیان تا کنون بخشی از آثار پژوهشگاه، از جمله کتاب­های «شیعه و جهان فردا» را در اندونزی، «امربه­ معروف و نهی­ ازمنکر» را در هندوستان و پاکستان، «اصول پنجگانه اعتقادی» را در هندوستان، «پیام­های عاشورا» را در بحرین، و «مع الرکب الحسینی» را در لبنان و عراق ترجمه و منتشر کرده­ اند.

وی در پایان افزود: واحد ترجمۀ پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام آمادگی همکاری با تمام سازمان­ها، پژوهشگاه­ها، دانشگاه­ها، مؤسسات علمی­-پژوهشی، ناشران و نویسندگان کشور در زمینۀ ترجمه از زبان فارسی به زبان­ های دیگر و بالعکس را دارد.

پست‎های مرتبط:

گفتگوی اختصاصی با مدیر مسئول

آقای سعداله شمس الدینی مدیر مسئول انتشارات زمزم هدایت  ...

گفتگوی اختصاصی با ابراهیم اسماعیل زاده مدیر واحد آماده سازی

۴۳هزار و ۲۱۱ صفحه اعمال اصلاحات و الگوگذاری و صفحه­آرایی...

گفتگوی اختصاصی با واحد ویرایش

  حسین قاسم­ حمزه، سرویراستار پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق...

Theme Settings